Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Po meczu wiem dwie rzeczy:
1. Mikkel nie odejdzie go Zielonej Góry
2. Cena za Drabika spadnie
1. Mikkel nie odejdzie go Zielonej Góry
2. Cena za Drabika spadnie
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:ravajas pisze:Patryk Dudek: "panie Jakubie czy możemy porozmawiać?"
Zapomnij o transferze tego kalibru w Motorze.
Chyba najwyzsza pora na taki transfer.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Patrząc na to jak Kuba buduje skład musiałaby być chęć dłuższej współpracy, a w przypadku Dudka to prawdopodobnie wyskok na jeden sezon, o ile w ogóle.
Z drugiej strony ostatni rok juniorki przed Lampartem i wymieniając jedno wadliwe ogniwo na taką bombę jak Duzers stajemy się z automatu kandydatami do złota. Szkoda by było tego nie wykorzystać.
Ciekawe co jutro z tym ogłoszeniem Dudka. Niezła stypa w Falubaziarni.
Z drugiej strony ostatni rok juniorki przed Lampartem i wymieniając jedno wadliwe ogniwo na taką bombę jak Duzers stajemy się z automatu kandydatami do złota. Szkoda by było tego nie wykorzystać.
Ciekawe co jutro z tym ogłoszeniem Dudka. Niezła stypa w Falubaziarni.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Rok temu Falubaz cieszył się z Play off w Lublinie jednym punktem a dzisiaj poleciał z ligi.
Dudek w Motorze, hmmm? Mało realny scenariusz, prędzej wyląduje w Włókniarz za Fredkę, albo u beniaminka. My według niektórych bijemy się o Drabika i na razie przegrywamy o niego rywalizację z Lesznem i Toruniem.
- niespokojny
- Trener
A kto powiedzial ze Falubaz za rok awansuje?
mema pisze:Rok temu Falubaz cieszył się z Play off w Lublinie jednym punktem a dzisiaj poleciał z ligi.
ironia losu hej hej falubaz ;) ale umówmy się, jakby to był mecz Czewy po play off to by to wygrali, i to spokojnie.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2021, o 21:49 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie cieszcie się z cudzego nieszczęścia.
Za kilka lat, odpukać, to możemy być my.
Trzeba każdemu życzyć dobrze a tylko swoim jeszcze lepiej.
Za kilka lat, odpukać, to możemy być my.
Trzeba każdemu życzyć dobrze a tylko swoim jeszcze lepiej.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
No właśnie, skoro już spadli to możemy pospekulowac :) w Falubazie od dawna źle się dzieje, kłótnie między właścicielami, późno prowadzone rozmowy, ponoć ogólnie zła opinia wśród zawodników. Czy Falubaz to pewniak do awansu? Pewnie za kilka tygodni jak emocje opadną będziemy wiedzieć więcej. Ale wcale nie bylbym pewny tego, że powtórza drogę Apatora
niespokojny pisze:A kto powiedzial ze Falubaz za rok awansuje?
Nikt tak nie powiedział. Ale jest duże prawdopodobieństwo, że zbiorą hajsy i zmontują pakę na szybki powrót do elity. W Zielonej speedway to religia.
Więcej będziemy wiedzieć pewnie około 10 listopada, a pełniejszy obraz sytuacji będzie dostępny na przełomie kwietnia i maja 2022 ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
a jeszcze pelniejszy we wrześniu :)
-
BobTheMonter77
toinoja pisze:Dudek w Motorze, hmmm? Mało realny scenariusz, prędzej wyląduje w Włókniarz za Fredkę, albo u beniaminka. My według niektórych bijemy się o Drabika i na razie przegrywamy o niego rywalizację z Lesznem i Toruniem.
Świącik zapowiedział, że zostawia Lindgrena. Nie wiem z jakich powodów, ale na pewno nie sportowych
-
CKM1946
- Zawodowiec
Nie wydaje mi się czy on u was wyląduje. Jasne mówi się o wielkich pieniądzach u was ale mam wrażenie że nawet wy nie jesteście udźwignąć 5 drogich seniorów a i juniorzy do tanich nie należą.
Moge się mylić ale ja bardziej czuje że to bedzie Leszno za Emila.
Moge się mylić ale ja bardziej czuje że to bedzie Leszno za Emila.
toinoja pisze:Dudek w Motorze, hmmm? Mało realny scenariusz, prędzej wyląduje w Włókniarz za Fredkę, albo u beniaminka. My według niektórych bijemy się o Drabika i na razie przegrywamy o niego rywalizację z Lesznem i Toruniem.
Nie no stary , bez urazy ale głupoty gadasz..U bieniaminka bez szans na PO? W czewie która tez pewniakiem do PO nie jest? Bez jaj
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Na forach piszą, że prędzej niż do nas to do Leszna za Emila trafi Dudek.
niespokojny pisze:kibicLBN pisze:ravajas pisze:Patryk Dudek: "panie Jakubie czy możemy porozmawiać?"
Zapomnij o transferze tego kalibru w Motorze.
Dla nas nie ma dobrej pory, co Ci poradzę. O Drabiku też zapomnijcie, zwłaszcza że U24. Pff. Może Przemek byłby osiągalny a tak to został w Grudziądzu. Oskar Fajfer, jedyna sensowna opcja.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:niespokojny pisze:kibicLBN pisze:Zapomnij o transferze tego kalibru w Motorze.
Dla nas nie ma dobrej pory, co Ci poradzę. O Drabiku też zapomnijcie, zwłaszcza że U24. Pff. Może Przemek byłby osiągalny a tak to został w Grudziądzu. Oskar Fajfer, jedyna sensowna opcja.
Mam wrażenie, że dla nas nigdy nie będzie dobrej pory jak się słucha niektórych.
- niespokojny
- Trener
Ja się nie zdziwię jak przyjdzie do Lublina Drabik i Dudek...
A chcesz się założyć, że żaden z tych dwóch do nas nie trafi?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A ja poproszę tylko o Smyka za Buczka i będę wielce rad.
Spokojnie, poczekajmy. Jeszcze się okaże, że Buczek odpali w play offach, wprowadzi nas do finału i nie będzie trzeba nikogo wymieniać :D
DrPaiHiWo pisze:A ja poproszę tylko o Smyka za Buczka i będę wielce rad.
Smektała w CZęstochowie przecież przedłużył
niespokojny pisze:Ja się nie zdziwię jak przyjdzie do Lublina Drabik i Dudek...
Wtedy wprowadzą KSM bo nie będzie na nas mocnych hehe
No to Patryk zasugerował że czeka go teraz kilka dni negocjacji...
Kępa mam nadzieję, że daleko z tego Leszna jeszcze nie odjechał, do Zielonej już blisko.