Nasi rywale - 2021
Re: Nasi rywale - 2021
Zeby był gotowy na 2022 :)
Przedpełski już oficjalnie złamana ręka, Woźniak jeszcze nie wiadomo, ale dochodzą słuchy że też, a w dodatku Thomsen nie ma wciąż w pełni sprawnej ręki i do tego połamany junior Jasiński. Chyba Stal do końca już nic nie wygra.
Saeyl pisze:Przedpełski już oficjalnie złamana ręka, Woźniak jeszcze nie wiadomo, ale dochodzą słuchy że też, a w dodatku Thomsen nie ma wciąż w pełni sprawnej ręki i do tego połamany junior Jasiński. Chyba Stal do końca już nic nie wygra.
Życząc zawodnikom Stali jak najwięcej zdrowia... bo szkoda kontuzji to mam nadzieję, że Stal nic nie wygra do końca sezonu a nie rundy zasadniczej.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Saeyl pisze:Przedpełski już oficjalnie złamana ręka, Woźniak jeszcze nie wiadomo, ale dochodzą słuchy że też, a w dodatku Thomsen nie ma wciąż w pełni sprawnej ręki i do tego połamany junior Jasiński. Chyba Stal do końca już nic nie wygra.
Do play off jeszcze sporo czasu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Oby playoffy odbyły się w pełnych składach.
Dużo zdrowia dla Szymka, Andersa i Jasińskiego.
Nie jest dobrze jak kontuzje wypaczają wynik.
Dużo zdrowia dla Szymka, Andersa i Jasińskiego.
Nie jest dobrze jak kontuzje wypaczają wynik.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/95226 ... -ze-skladu
Swoją drogą to jest chore. U nas za 2 miliony za sezon jak zobaczą trochę wody albo koleinke to strajki, protesty rozwalanie Polonii Piła.
A w Szwecji za paczkę fajek po kartoflisku: ,,ja nie pojadę? Potrzymaj mi piwo!"
Niech ktoś to w końcu ruszy do cholery.
Swoją drogą to jest chore. U nas za 2 miliony za sezon jak zobaczą trochę wody albo koleinke to strajki, protesty rozwalanie Polonii Piła.
A w Szwecji za paczkę fajek po kartoflisku: ,,ja nie pojadę? Potrzymaj mi piwo!"
Niech ktoś to w końcu ruszy do cholery.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Falubaz nie przedłużył nadziei Włókniarza a teraz los Falubazu leży w rękach tegoż właśnie Włókniarza. No arcyciekawa sytuacja się wytworzyła.
Martin Vaculik złamał obojczyk w czterech miejscach, badana jest też kwestia łopatki. Informacja podana przez nSport+.
Posklejają go na półfinał? Warto byłoby w tym Lesznie powalczyć, bo srebrny medal byłby niemal na tacy.
Posklejają go na półfinał? Warto byłoby w tym Lesznie powalczyć, bo srebrny medal byłby niemal na tacy.
Czemu tylko srebrny? spójrz jak pięknie śmiga po lubelskim owalu wrocławski bożyszcze.
Bo pokonując Stał w półfinale mamy już srebrny medal.
istred pisze:Martin Vaculik złamał obojczyk w czterech miejscach, badana jest też kwestia łopatki. Informacja podana przez nSport+.
To jeszcze zależy, jak skomplikowane są te złamania. Jeżeli te "złamania" to nie zwykłe pęknięcia, to nie ma takiej opcji, żeby w miesiąc postawili go na nogi... Vacul sezon ma już z głowy. Co do walki w Lesznie, to Gorzów jedzie do Torunia bez Vacula, Woźniaka i Jasińskiego... Bardzo prawdopodobne jest, że samym Zmarzlikiem i połową Thomsmena, nie wywiozą nawet bonusa.
Szkoda Vacula - sympatyczny chłopak, ambitny - niech wraca do zdrowia jak najszybciej. Co do Stali... hmmm - trudno mi powiedzieć, że ich żałuję. Karma za zeszły rok, gdzie psim swędem weszli do PO jadąc padakę 3/4 sezonu zasadniczego wróciła. Zresztą powielili błąd z budowaniem teamu opierając go na 3 niepewnych seniorach + Zimnym - więc w sumie sezon na grzybobranie czas zacząć.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
W mediach (SyFy) pojawiła się informacja, że Vaculik może wsiąść na motocykl po 14 dniach od operacji... Nie chce mi się za bardzo w to wierzyć.
Ja zrozumiałem to bardziej, że w ciągu 14 dni od operacji nie ma szans żeby wsiąść na motocykl, czego nie odczytywałbym w ten sposób, że 15. już będzie mógł. Nikt się nie wypowiedział co do tego kiedy Vaculik faktycznie będzie zdolny do jazdy.
SwiDarek pisze:Zresztą powielili błąd z budowaniem teamu opierając go na 3 niepewnych seniorach + Zimnym - więc w sumie sezon na grzybobranie czas zacząć.
Vaculik od lat jest w czołówce jeśli chodzi o średnią biegową i potwierdza to w tym roku, Thomsen w tym sezonie trzyma poziom, znaczy trzymał aż do pechowej kraksy. Woźniak tylko jest chimeryczny, ale pozostali dwaj to bardzo solidni napieracze 1 linii.
Raf pisze:W mediach (SyFy) pojawiła się informacja, że Vaculik może wsiąść na motocykl po 14 dniach od operacji... Nie chce mi się za bardzo w to wierzyć.
Wydaje mi się, że chodziło o zwolnienie lekarskie uprawniające do ZZ, które kończy się po 14 dniach od dnia operacji. Zgodnie z przepisami mógłby zacząć jeździć po zakończeniu zwolnienia
Tymczasem Dzik zawieszony do końca sezonu. Spadkowicz znany chyba, że Łełek zostanie bohaterem z CKM :D
Poprawione ;)
Poprawione ;)
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2021, o 08:54 przez Kaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Włókniarzem - i nie wydaje mi się :)
Szkoda bo Gkm by coś powalczył a tak już nie ma szans.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
na Syfach piszą , że Woryna zostaje w Czewie w Gorzowie Wożniak praktycznie też klepnięty
Karamba pisze:na Syfach piszą , że Woryna zostaje w Czewie w Gorzowie Wożniak praktycznie też klepnięty
No i dobrze, to oznacza, ze wrogowie sie poki co specjalnie nie zbroja :)
-
CKM1946
- Zawodowiec
A ja tam jestem zadowolony nawet.
Bylem w dużej kontrze do niego ale kupił mnie swoim zaangażowaniem i że do końca sie stara w przeciwieństwie do Smektały.
Bylem w dużej kontrze do niego ale kupił mnie swoim zaangażowaniem i że do końca sie stara w przeciwieństwie do Smektały.
Popieram. Zobatrzta se średnio Woryny. Teraz odliczta se pierwszych bodajże 5 spotkań, i policzcie ją jeszcze raz. Facet jak już wyszedł z dołka był bardzo wartościowym punktem zespołu.
Dołożą Doyla za Freda, Drabika za Smektałe i jazda. I znów będa mieli skład na medal teraz będzie musiało wypalić...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!