RadeKas pisze:Mam nadzieję, że Czewa oleje mecz w Grudziądzu. Spadek Falubazu byłby pięknym widokiem.
Tez mam taka nadzieje ale nie jestem sobie w stanie tej porazki wyobrazić jeśli wszystko bedzie po sportowemu.
RadeKas pisze:Mam nadzieję, że Czewa oleje mecz w Grudziądzu. Spadek Falubazu byłby pięknym widokiem.
Gelo pisze:Nie spodziewałem się że falubaz jest tak nieambitną drużyną. Dzisiaj nie jechali jak o życie. Miękkie faje jak my w Czewie.
Fantys pisze:Znów boli remis w Grudziądzu,ten jeden punkt by nam wiele dał.

L(o)katy pisze:Fantys pisze:Znów boli remis w Grudziądzu,ten jeden punkt by nam wiele dał.
Rachunek zysków i strat w meczach na styku i tak mamy bardzo korzystny:
Grudziądz oczywiście boli ale za to po drugiej stronie: wygrana 46 : 44 w ZG i w Toruniu, obrona bonusa we Wrocławiu, ucieczka spod topora w meczu z Gorzowem w Lublinie. Oby nie bolał tylko jakiś jeden punkt w Lesznie ..
Robson pisze:Przegrana Gorzowa w Toruniu bez bonusa tez daje nam 3 miejsce nawet przy 0 pkt w Lesznie ;) Może Stal tez woli półfinal z nami :)
SwiDarek pisze:Robson pisze:Przegrana Gorzowa w Toruniu bez bonusa tez daje nam 3 miejsce nawet przy 0 pkt w Lesznie ;) Może Stal tez woli półfinal z nami :)
Realnie każdy woli półfinał z nami... ale czy w Gorzowie będą chętni aż tak perfidnie dupsko wypinać to bym nie śmiał przypuścić.
Robson pisze:Przegrana Gorzowa w Toruniu bez bonusa tez daje nam 3 miejsce nawet przy 0 pkt w Lesznie ;) Może Stal tez woli półfinal z nami :)
Tak, bardzo proszę.Perez pisze:Tak, jest. Podam tuż przed zawodami bo zaczyna wtedy nadawać. Zainteresowany?
Obawiam się, że już wykorzystałem :-)_piotrusss pisze:Można też za 10 zł oglądać na legalnym streamie przez miesiąc ;)
Perez pisze:Tak, jest. Podam tuż przed zawodami bo zaczyna wtedy nadawać. Zainteresowany?
I ja, i ja!Perez pisze:Tak, jest. Podam tuż przed zawodami bo zaczyna wtedy nadawać. Zainteresowany?