Motor Lublin- GKM 26.07.2021
Re: Motor Lublin- GKM 26.07.2021
To do mnie...?
Nie mam pojęcia o jakim kontrakcie piszesz i kto miałby go pokryć.
Jest koniec lipca. Do zakończenia sezonu dwa miesiące. Jedziemy o medale. Nie interesują mnie bzdury na temat kontraktów na przyszły sezon. Ten się jeszcze nie skończył. Jestem kibicem, a nie menadżerem.
Nie mam pojęcia o jakim kontrakcie piszesz i kto miałby go pokryć.
Jest koniec lipca. Do zakończenia sezonu dwa miesiące. Jedziemy o medale. Nie interesują mnie bzdury na temat kontraktów na przyszły sezon. Ten się jeszcze nie skończył. Jestem kibicem, a nie menadżerem.
- Retrospeedway
- Senior
Istred to ty nie wiesz że co roku Madsena przypisują do Motoru? Madsen ma kontrakt w Częstochowie i kocha prezesa Świącika i tamtejszych kibiców.Mogę się jeszcze założyć że nawet Lindgren nie odejdzie z Częstochowy.
W przypadku Smektały przegląd sportowy napisał prawdę gdyż on był przymierzany do Motoru na ten rok,w przypadku Madsen co roku piszą to samo.
W przypadku Smektały przegląd sportowy napisał prawdę gdyż on był przymierzany do Motoru na ten rok,w przypadku Madsen co roku piszą to samo.
Wiem. Czytam zuzel.info i zdarza mi się zajrzeć na portale żużlowe, ale mam do tego taki sam stosunek jak do tego co mówią w telewizji - czyli ani mnie to ziębi ani grzeje.
Na tym polega ich robota, że coś pisać muszą, a najlepiej coś kontrowersyjnego, bo wtedy rzesza ludzi będzie to klikała, a część się nawet będzie tym emocjonowała, dzięki czemu portal będzie zarabiał. A jaki to ma związek z prawdą? Nie ma to najmniejszego znaczenia.
Polecam poświęcić kilka minut na obejrzenie jak mądry człowiek tłumaczy przepływ "informacji" we współczesnym świecie.
https://www.youtube.com/watch?v=DzJ0K8m ... Lubi%C4%99
Na tym polega ich robota, że coś pisać muszą, a najlepiej coś kontrowersyjnego, bo wtedy rzesza ludzi będzie to klikała, a część się nawet będzie tym emocjonowała, dzięki czemu portal będzie zarabiał. A jaki to ma związek z prawdą? Nie ma to najmniejszego znaczenia.
Polecam poświęcić kilka minut na obejrzenie jak mądry człowiek tłumaczy przepływ "informacji" we współczesnym świecie.
https://www.youtube.com/watch?v=DzJ0K8m ... Lubi%C4%99
Tak, myślę że klub w całości pokrywa 3 milionowy kontrakt. Biorąc pod uwagę, że najlepsi zdobywają ok 200 punktów w sezonie (może trochę więcej), a stawka dozwolona przez regulamin to 5.000 za punkt, to właśnie 3 miliony wychodzą z prostej kalkulacji... Po prostu część jest płacona w pieniądzach z Monopoly.
Pisząc do dyspozycji miałem właśnie na myśli, że sponsor może sypnąć na nazwisko, a nie do "worka" sponsorskiego.
Koniec z mojej strony, jest jedno powiedzenie o dyskutowaniu, wydaje mi się, że granica niebezpiecznie się zbliża
Pisząc do dyspozycji miałem właśnie na myśli, że sponsor może sypnąć na nazwisko, a nie do "worka" sponsorskiego.
Koniec z mojej strony, jest jedno powiedzenie o dyskutowaniu, wydaje mi się, że granica niebezpiecznie się zbliża
- Retrospeedway
- Senior
PAPI Ty nie wiesz kompletnie nic , klub nawet w całości nie pokrywa kontraktów Kubery,Hampela czy Laguty a ma pokryć 4,5 mln kontrakt Zmarzlika? Ładna pogoda jedź na ryby.
Gelo pisze:Piekarnie nic nie mówią o Smyku :) mówić nie należy bo to niesprawdzone informacje i nie chcę dostać bana. Po drugie to niedobrze służy ewentualnym negocjacjom - o ile jeszcze trwają. Powiedzieć mogę że chodzi o zawodnika, którego tu na forum nikt nie bierze pod uwagę, a w każdym razie ja nie zauważyłem.
Szymon Wozniak
istred pisze:Myślę, że Grzesieck nie przez przypadek zamknął temat "ploteczki".
nie pomoglo, bo dyskusja przeniosla sie tutaj, a tematow w nieskonczonosc przeciez nie bedziemy zamykac...
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
grzesieck pisze:nie pomoglo, bo dyskusja przeniosla sie tutaj, a tematow w nieskonczonosc przeciez nie bedziemy zamykac...
Dlatego może otwórz Pan przynajmniej do meczu z Unią. Nie będą inne tematy zaśmiecane, a podczas przerwy nie ma o czym innym pisać.
grzesieck pisze:
nie pomoglo, bo dyskusja przeniosla sie tutaj, a tematow w nieskonczonosc przeciez nie bedziemy zamykac...
No bo i idea tego tematu była taka, żeby właśnie nie łazić po 5 różnych i nie zasmiecać :) A że zamknięcie nic nie da to było wręcz oczywiste. Doświadczenie z lat poprzednich :) Na forum jest naprawdę wiele osób, które lubi piekarnie i bułki, nawet jeśli po jakimś czasie okazują się czerstwe :)
A jeśli ktoś nie lubi i woli się skupić na walce o medale? No to przecież nie musi do takiego tematu wchodzić. A przynajmniej nie będą mu ludzie innych zaśmiecać L:)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A ja bym wolał transfer o nazwisku Dobrucki. Kępa bardzo Cię proszę...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:A ja bym wolał transfer o nazwisku Dobrucki. Kępa bardzo Cię proszę...
Już przymierzali go dzisiaj do Startu Gniezno i PS napisał coś takiego:
Zapytaliśmy także w żużlowej centrali czy coś im wiadomo na ten temat. Tym bardziej, że panuje powszechna opinia, że nie powinno się łączyć obowiązku trenera kadry i trenera klubowego. Usłyszeliśmy jasną odpowiedź, że Dobrucki nie myśli o tym, aby podjąć pracę w jakimkolwiek klubie, bo dla niego najważniejsza jest reprezentacja. Poza tym absorbuje go także praca przy innych projektach.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie rozumiem czemu nadal się trzymamy tego duetu... Maciek Kuciapa jest chyba na tyle ogarnięty, że można mu powierzyć kierowanie drużyną samodzielnie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Saeyl, dzięki za info. Wszystko jasne a więc Panie Kępa obieramy kurs na Tarnów i Marian Wardzała Marian! Klap klap.
Pan Marian ma już swoje lata chyba, nie wiem czy chciałby sobie nerwy szarpać w elidze. Chociaż kto wie. Moim zdaniem jedna z najlepszych postaci ostatnich lat w naszym żużlu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dzikowski nikt inny :)
Kępa choćby w sytuacji z Darkiem Śledziem pokazał, że jak trzeba, to nie p***li sie w tańcu i jakieś sentymenty nie mają znaczenia. Myślę, że ślepy nie jest, widzi jakie babole taktyczne robi Ziółkowski. A mimo to wszystko wskazuje na to, że jego posada jest bezpieczna. Z czegoś to musi wynikać. Być może on i Maciek Kuciapa mają inne zalety, których z zewnątrz nie widać.
Tak czy siak, nic Motor właśnie wszedł do najlepszej czwórki klubów w Polsce. Szczerze wątpię, by nastąpiły jakiekolwiek roszady w sztabie szkoleniowym. Chyba ze Pan Jacek sam przejdzie na emeryturę.
Tak czy siak, nic Motor właśnie wszedł do najlepszej czwórki klubów w Polsce. Szczerze wątpię, by nastąpiły jakiekolwiek roszady w sztabie szkoleniowym. Chyba ze Pan Jacek sam przejdzie na emeryturę.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tylko na to liczę że Ziółek sam odejdzie bo wiadomo co powie Kępa że jest zadowolony bo plan wykonany czyli awans do play-off a jak będzie medal to już w ogóle. A Admin jak to Admin zepsuł całą Gelową zabawę tym Woźniakiem xD
Motor z roku na rok, z sezonu na sezonu notuje progres i małymi kroczkami umacnia swoją pozycję w Elidze a niektórzy z was chcą wymienić nasz trenerski duet. I myślicie, że nowi, którzy ewentualnie przyszliby nie ustrzegą się błędów? Bzdura i wiara w bajki. Klub jest poukładany, ma zaufanie sponsorów, zawodnicy czują komfort i nie chcą stąd uciekać to po jaką cholerę chcecie burzyć coś co dobrze funkcjonuje? Nie rozumiem toku rozumowania niektórych tutaj i choć na tym forum jestem od 19 lat a z lubelskim żużlem związany od 1985 roku to nadal raz na jakiś czas ktoś czymś zaskoczy. Niekoniecznie przemyślanym i pozytywnym. Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania i poglądów, każdy inaczej postrzega pewne sprawy ale jak napisałem wcześniej podstawowe pytanie brzmi: Po co zmieniać coś co dobrze funkcjonuje? I tutaj mała uwaga: Lepsze jest wrogiem dobrego...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Bo katastrofa wisi w powietrzu, a w zasadzie to już się zdarzyła rok temu, gdy zabrakło jednego punktu z ZG. Punktu, który można było zdobyć na wyjeździe robiąc taktyczna w 15 biegu. Na tym właśnie polega długoterminowe myślenie, nawet jeśli idzie dobrze, Ale jest wyraźnie słaby punkt, który nie daje szans na poprawę - należy go wymienić.
papi pisze:Bo katastrofa wisi w powietrzu, a w zasadzie to już się zdarzyła rok temu, gdy zabrakło jednego punktu z ZG. Punktu, który można było zdobyć na wyjeździe robiąc taktyczna w 15 biegu. Na tym właśnie polega długoterminowe myślenie, nawet jeśli idzie dobrze, Ale jest wyraźnie słaby punkt, który nie daje szans na poprawę - należy go wymienić.
Dokładnie... wystawiając Buczkowskiego w 14 biegu ze Spartą potwierdził jakim jest dyletantem taktycznym. Cudem udało się jednak obronić bonus.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2021, o 22:17 przez Kaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy PO, jedziemy o medale. Gdzie widzicie słaby punkt jeśli chodzi o Ziółkowskiego i Kuciapę? Kto waszym zdaniem zagwarantuje więcej? I czym to uzasadnicie? Konkretnie.
MOTOR LUBLIN
Moim zdaniem robimy wyniki nie dzięki, a mimo p. Ziółkowskiego w parku maszyn. Do Kuciapy nic nie mam bo mam wrażenie, że nie miał jeszcze nawet szansy wykazać się czymkolwiek poza zrobieniem toru i pracą z młodymi.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
W decyzjach taktycznych, reagowaniu na wydarzenia na torze.
Kto? Choćby Slaczka, Dymek, ale nie musi być to nikt z Ekstraligi (zresztą nasz sztab nigdy takiego doswiadczenia nie miał), wystarczy żeby umiał podejmować decyzje korzystne dla drużyny i skutecznie działać pod presja czasu i wyniku
Kto? Choćby Slaczka, Dymek, ale nie musi być to nikt z Ekstraligi (zresztą nasz sztab nigdy takiego doswiadczenia nie miał), wystarczy żeby umiał podejmować decyzje korzystne dla drużyny i skutecznie działać pod presja czasu i wyniku
Trenerzy zazwyczaj nie jadą więc to nic nowego. Ale narzekanie na Ziółka i Ciapka uważam, że jest nie na miejscu w kontekście awansu do pierwszej czwórki. Ale nie, zawsze znajdą się tacy, którym nie dogodzi i którzy chcieliby jeszcze więcej i jeszcze lepiej. Tyle, że jak to ktoś kiedyś fajnie miał napisane w stopce: "Krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi..."
MOTOR LUBLIN
Maxx jakby Ziółek nie robił błędów taktycznych zaczynajac od składu awizowanego to nikt nie chciał by go zmieniać. Sami strzelamy sobie w kolano w każdym meczu.
Pokaż mi trenera, który jest nieomylny.
MOTOR LUBLIN