Motor Lublin- GKM 26.07.2021
Re: Motor Lublin- GKM 26.07.2021
Ale może są tacy, którzy chcą wyłożyć kasę na Zmarzlika, a na Drabika, Kuberę w miejsce Hampela i Lambo pod 16 już nie?
Wiadomo, że kontrakt Zmarzlika jest finansowany przez sponsorów, a nie przez klub - a ci mogą uważać, że to dla nich lepsza inwestycja.
Wiadomo, że kontrakt Zmarzlika jest finansowany przez sponsorów, a nie przez klub - a ci mogą uważać, że to dla nich lepsza inwestycja.
DrPaiHiWo pisze:Mam nadzieję, że ten Zmarzlik to czysta fanaberia.
Toż to głupota łoić tyle kasy na zawodnika.
Czy za tę samą kasę nie można by załatwić Drabika, Kuberę w miejsce Hampela i Lambo pod 16 ?
I nadal nie mieć ani jednego gościa, który w każdym meczu trzyma wynik. Solidnych nam nie brakuje.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Moje piekarnie mówią o zmianie koncepcji składu. I jest to dość logiczne, chociaż nie wszystko mi się podoba.
niby bez szczegółów, ale miłośnicy Griszy wiedzą, że powinni zacząć się niepokoić :)
kdsz pisze:Jataman uprawiał szachoboks (najbardziej absurdalny sport świata), więc to raczej dwie inne osoby ;)
Człowiek uczy się całe życie.
Zrobiłeś mi dzień takie coś naprawdę istnieje ;) ;) ;)
papi pisze:niby bez szczegółów, ale miłośnicy Griszy wiedzą, że powinni zacząć się niepokoić :)
Pudło ;)
oczywiście, że istnieje, a o forumowym Jatamanie był nawet niedawno duży artykuł na onecie
Gelo pisze:Moje piekarnie mówią o zmianie koncepcji składu. I jest to dość logiczne, chociaż nie wszystko mi się podoba.
Sasin Ci powiedział? :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Moje piekarnie mówią o zmianie koncepcji składu. I jest to dość logiczne, chociaż nie wszystko mi się podoba.
Czyżby odmłodzenie?
Kubera na seniora, Wiktor na U24 i dobieramy juniora albo Wiktor zostaje na juniorce, a szukamy U24?
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Oby tylko nie oddali nigdzie Michelsena bo potem będzie żal jak z Lambertem
blajar pisze:Kubera na seniora, Wiktor na U24 i dobieramy juniora albo Wiktor zostaje na juniorce, a szukamy U24?
I Wiktor pokazuje nam soczystego fucka, bo traci łatwe pkt z biegu juniorskiego :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:I Wiktor pokazuje nam soczystego fucka, bo traci łatwe pkt z biegu juniorskiego :)
No to szukamy jednego, mega mocnego U24 i jesteśmy w domu :D Jest na rynku jakiś rokujący poza niepewnym Drabikiem i płaczącym po sezonie Smykiem? :)
edit: Lambert i Czugunow. Zapewne żaden do wyjęcia :D I po koncepcji :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
blajar pisze:No to szukamy jednego, mega mocnego U24 i jesteśmy w domu :D Jest na rynku jakiś rokujący poza niepewnym Drabikiem i płaczącym po sezonie Smykiem? :)
edit: Lambert i Czugunow. Zapewne żaden do wyjęcia :D I po koncepcji :)
Kowalski może nie jest mega mocny, ale solidny na pewno...
blajar pisze:Kubera na seniora, Wiktor na U24 i dobieramy juniora albo Wiktor zostaje na juniorce, a szukamy U24?
Ciepło cieplo ;)
Gelo pisze:blajar pisze:Kubera na seniora, Wiktor na U24 i dobieramy juniora albo Wiktor zostaje na juniorce, a szukamy U24?
Ciepło cieplo ;)
Tylko ciężko mi sobie wyobrazić, że Wiktor zgadza się na U24 mając jeszcze rok juniorki, a tych U24 dających jakąś gwarancję punktów za wielu nie ma, a wydaje się, że do wyjęcia nie ma ich w ogóle (chyba, że ryzykujemy Smyka, który podobno jest do wzięcia).
P.S. I możemy zmieniać nazwę na Unia Lublin :D
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2021, o 18:29 przez blajar, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Taki stary wyjadacz bawi się w "wiem,ale nie powiem"? Nie wypada Gelu...:)
Flagg pisze:I Wiktor pokazuje nam soczystego fucka, bo traci łatwe pkt z biegu juniorskiego :)
A gdyby dostał gwarancję jazdy spod 2/10? Ucieka mu bieg juniorski ale jeśli ściągnęlibyśmy mocnego Polaka, to zostałby najpewniej z 3 startami, a spod 2/10 ma 4 starty minimum plus dwa razy jedzie na jednego juniora przeciwników, raz a U24. Do przemyślenia? Ja bym przemyślał :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Spokojnie. Nikt o zdrowych zmysłach nie zepchnie Wiktora na seniorkę mając go jeszcze jeden rok na juniorce.
blajar pisze:A gdyby dostał gwarancję jazdy spod 2/10?...
Może i by przemyślał, ale...
1) Nie ważne kogo wezmiemy na juniorkę w zastępstwie, to będzie downgrade. Poza Miskowiakiem, ale on jest nierealny. A to oznacza, utrate olbrzymiego atutu, w postaci juniora robiącego sporo punktów na seniorce
1) Wiktor na U24 ma z automatu wiecej stratów vs. seniorzy i raczej należałoby sie spodziewać zjazdu ze średnia. Tak jak w przypadku Smyka czy Kubery. Pytanie, o ile by zjechał.
I teraz tak: Wiktor robi wiecej niż Buczek, ale junior zastępca robi mniej niż Wiktor. Albo wyjdzie na remis, albo lekki zysk. Ale naprawde niewielki. Czy to jest gra warta świeczki i brakujące ogniwo do Mistrzostwa? Wątpię. Szczególnie, że zakładam, że Sparta się wzmocni, a nie osłabi.
Patent ze Smykiem super fajny. Ale mam jedno ale. Zdecydowanie za dużo Unii w Motorze. Tak po prostu.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jeśli Kubera na seniora PL to tylko pod warunkiem, że Lambert na U24. Wtedy mamy wzmocnienie na dwóch pozycjach jednym transferem. Ryzyko wiąże się z tym, że Lambert w 2022 roku skończy 24 lata a zapewne będzie chciał kontrakt na dłużej niż jeden sezon.
asid pisze:Jeśli Kubera na seniora PL to tylko pod warunkiem, że Lambert na U24. Wtedy mamy wzmocnienie na dwóch pozycjach jednym transferem. Ryzyko wiąże się z tym, że Lambert w 2022 roku skończy 24 lata a zapewne będzie chciał kontrakt na dłużej niż jeden sezon.
Drabik. Tym sposobem w razie rozbratu z Jarkiem zostajemy z dwoma (lub trzema licząc Wiktora na U24 po zakończeniu wieku juniorskiego) młodymi wilczkami z polską licencją.
O ile jeździecko facet jest równie dobry, a być może lepszy niż Lambo, to (nazwijmy to delikatnie) sposób bycia nie wszystkim przypada do gustu i tu składa mi się to z "I jest to dość logiczne, chociaż nie wszystko mi się podoba." Gela :)
Z drugiej strony - jest ryzyko, jest zabawa :) Chłopak lubi nasz tor, w końcu jest jego rekordzistą :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Drabikowi podobno najbliżej do Torunia
No to Smyk mi zostaje :) Jeśli nie to się poddaję :D
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ja stawiam na Przema albo Kaspera. My od lat, liderujemy w gospodarowaniu ekstraligowymi odpadami.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.