Motor Lublin- GKM 26.07.2021
Re: Motor Lublin- GKM 26.07.2021
Czyli? 
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Karol Baran! :)
- Łoptymista
- Trener
Retrospeedway pisze:Perez ogarnij się chłopie jaki Drabik jaki Zmarzlik ? Chodzi o transfer który nie wyszedł w tamtym roku a dziś już jest dopięty.
Napisz proszę otwartym tekstem co też nie wyszło nam w tamtym roku, nie licząc zapakowania Zmarzlika do awionetki?
Smyku???
Bo w Mutację to ja uwierzę jak mi kaktus wyrośnie wiecie gdzie...
Bo w Mutację to ja uwierzę jak mi kaktus wyrośnie wiecie gdzie...
DON'T THINK!!! DRINK!!!
może Daniel Jeleniewski?
Retrospeedway pisze:Perez ogarnij się chłopie jaki Drabik jaki Zmarzlik ? Chodzi o transfer który nie wyszedł w tamtym roku a dziś już jest dopięty.
Jedyną osobą, która musi się ogarnąć, jesteś Ty. Ponoć wiekowy człowiek, a gada kocopoły, które nie przystają 10-latkom. Do tego zmienia zdanie częściej niż polityk.
Post z 20 lipca
Retrospeedway pisze:Nasz prezes już dogadał Zmarzlika za bajońską sumę,jeżeli Wiktor zażąda dużej podwyżki to różnie może być.
Czyli Kępa w tydzień przekonał znalazł kasę na Wiktora, odkręcił transfer Zmarzlika i przyklepał inny. Albo sam wymyślasz te bzdury, ale ktoś ze znajomych robi sobie z Ciebie jaja. Tak czy siak, ogarnij się.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
sam wymysla te bzdury, nic sie nie zmienil od kilkunastu lat, szkoda, ze stary profil usuniety, bo bysmy mogli sie troche posmiac :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
on raczej w Motorze w latach 90 nie grał w piłkę, chyba że to też kłamstwo
Jeszcze , żeby Jarek ogarnął wyjazdy tego sobie życzę
- Retrospeedway
- Senior
grzesieck pisze:sam wymysla te bzdury, nic sie nie zmienil od kilkunastu lat, szkoda, ze stary profil usuniety, bo bysmy mogli sie troche posmiac :)
Powiedz mi Grzegorzu jakim cudem możesz wiedzieć jakie ja miałem konto w 2004 skoro w tamtych latach miałem innego dostawcę internetu i inne I.P niż teraz ?
Czyli mamy dwie zagadki ..
Z kim jesteśmy dogadani w tym roku w przeciwieństwie do roku poprzedniego oraz pod jakim nickiem Retro pisał w ubieglym dziesięcioleciu ;)
Z kim jesteśmy dogadani w tym roku w przeciwieństwie do roku poprzedniego oraz pod jakim nickiem Retro pisał w ubieglym dziesięcioleciu ;)

Retrospeedway pisze:grzesieck pisze:sam wymysla te bzdury, nic sie nie zmienil od kilkunastu lat, szkoda, ze stary profil usuniety, bo bysmy mogli sie troche posmiac :)
Powiedz mi Grzegorzu jakim cudem możesz wiedzieć jakie ja miałem konto w 2004 skoro w tamtych latach miałem innego dostawcę internetu i inne I.P niż teraz ?
po adresie mailowym :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
problem w tym, że odp. Na pierwsze pytanie może zmieniać się w zależności od dnia, godziny, humoru autora czy fazy księżyca :)L(o)katy pisze:Czyli mamy dwie zagadki ..
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Retrospeedway
- Senior
Grzegorz blefuje to raz a dwa Flagg jaką chciałbyś uzyskać odpowiedź?
Jataman uprawiał szachoboks (najbardziej absurdalny sport świata), więc to raczej dwie inne osoby ;)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Retro mówi wam jasno: Kasprzak w Motorze!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Pisze co mu się danej nocy przyśni. Zawsze to jakis powód do dyskusji, szkoda że mało wiarygodny.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A ja myślę, że transfer Zimnego do Motoru jest realny. Stał Gorzów nie będzie w stanie utrzymać obecnego składu, a potrzebuje jeszcze wzmocnienia na pozycję u24 i juniora do pary dla Bartkowiaka. Więc albo odejdzie Vaculik albo Zmarzlik, przy czym Zimnemu Stal będzie musiała dać minimum 3,5 mln, Vacul jest zawodnikiem tańszym, dlatego stawiam na odejście Bartka, a gdzie? Chyba tylko Motor. Nasz klub ma na obecną chwilę wszystko, by go ściągnąć czyli pieniądze, dobry skład i organizację na wysokim poziomie. A jak będzie? To się okaże.
Zmarzlikowi urodziło się dziecko, jeździ w rodzinnych stronach i raczej nie potrzebuje nowych wyzwań. A sprzedawczyk ze Słowacji niedługo pogubi się w nazwie klubu, który reprezentuje. Jeśli w ogóle będzie kwestia odejścia jednego z nich, to raczej na Vaculiku spróbują oszczędzić
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Dziś po Polsce jeździ się już całkiem nieźle, więc myślę, że odległości nie są juz jakaś wielka przeszkoda. Vaculik jest sporo tańszym zawodnikiem zarazem bardzo skutecznym. Za jednego Zmarzlika można ściągnąć np Smyka, jakiegoś Hansena i powiedzmy Szostaka, także no ciekawe.
Oczywiście żadnej tajnej wiedzy nie mam to tylko takie moje przemyślenia :))))
Oczywiście żadnej tajnej wiedzy nie mam to tylko takie moje przemyślenia :))))
Retrospeedway pisze:Grzegorz blefuje to raz a dwa Flagg jaką chciałbyś uzyskać odpowiedź?
blefuje? moze pochwalisz sie adresem mailowym? wystarczy ta czesc przed @ :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mam nadzieję, że ten Zmarzlik to czysta fanaberia.
Toż to głupota łoić tyle kasy na zawodnika.
Czy za tę samą kasę nie można by załatwić Drabika, Kuberę w miejsce Hampela i Lambo pod 16 ?
Toż to głupota łoić tyle kasy na zawodnika.
Czy za tę samą kasę nie można by załatwić Drabika, Kuberę w miejsce Hampela i Lambo pod 16 ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld