Speedway Grand Prix - Lublin 07.08.2021
Re: Speedway Grand Prix - Lublin 07.08.2021
Rząd 4 na a3 powinien być bardzo spoko. Gorzej na a4....
Czyli najszybsi kupujący dostali najgorsze miejsca. Eventim to debile.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No lipa z tym miejscami chyba faktycznie pierwsze sprzedają się dolne rzędy.
RadeKas pisze:Rząd 4 na a3 powinien być bardzo spoko. Gorzej na a4....
No nie wiem, ja kupiłem od razu o 20 i dostałem na górze.
Coś tam nakminione z algorytmami jest bo kilkanaście razy próbowałem usuwać i dobierać żeby złapać coś wyżej i niestety. W pewnym momencie zaczęły te bilety w ogóle z dostępności znikać i chciał, nie chciał, musiałem rząd 5 wziąć.
Insza inszość - nie dość, że trzeba dopłacić za możliwość wydrukowania biletu samemu to jeszcze jakaś dodatkowa opłata 10pln od biletu? Farsa.
Insza inszość - nie dość, że trzeba dopłacić za możliwość wydrukowania biletu samemu to jeszcze jakaś dodatkowa opłata 10pln od biletu? Farsa.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Mi przydzieliło na początku rząd 3. Musiałem złożyć po kilku minutach drugie zamówienie i wpadł rząd 8.
O co chodzi z kodami promocyjnymi?
O co chodzi z kodami promocyjnymi?
Każdemu jego Everest...
A ja w 1 rzędzie i nie kombinuje. Łatwiej dostać niż bilet na zwykły mecz. Piękna chwila, spełnienie marzeń, więc nie wiem skąd te narzekania. I jak tanio!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:A ja w 1 rzędzie i nie kombinuje. Łatwiej dostać niż bilet na zwykły mecz. Piękna chwila, spełnienie marzeń, więc nie wiem skąd te narzekania. I jak tanio!
Mam takie same odczucia i też 1 rząd hehe
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
W ramach ciekawostki na stronie eventim w wydarzeniu napisali:
Szkoda tylko, że nikt rozsądny się nie znalazł i nie zauważył, że na żużlu jest odwrotnie niż w większości dyscyplin z tą atrakcyjnością.
Automatyczny wybór miejsc - system automatycznie przydzieli najlepsze dostępne miejsca.
Szkoda tylko, że nikt rozsądny się nie znalazł i nie zauważył, że na żużlu jest odwrotnie niż w większości dyscyplin z tą atrakcyjnością.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
Ja sobie wybralem miejsce. Ostatni rząd. Automat dawal miejsca od czapy. Jeszcze jest pelno miejsc poza prosta startowa.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
W pierwszych minutach sprzedaży nie było opcji wyboru miejsc.
Każdemu jego Everest...
- Retrospeedway
- Senior
Czy mógłby ktoś kto ma wprawę wyciąć grafikę z planem wolnych miejsc i wkleić na forum?
Wchodzę i mi się wiesza strona raz pokazuje kilka ciemnych kropek na dolnych krzesełkach a chwilę wszystkie blado siwe (czyli zajęte?)
Wchodzę i mi się wiesza strona raz pokazuje kilka ciemnych kropek na dolnych krzesełkach a chwilę wszystkie blado siwe (czyli zajęte?)
Retrospeedway pisze:Czy mógłby ktoś kto ma wprawę wyciąć grafikę z planem wolnych miejsc i wkleić na forum?
Który sektor? Bo wszystkich nie da się ogarnąć, będzie nieczytelne
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
- Retrospeedway
- Senior
Dzięki chłopaki
Już doszedłem do tego że trzeba powiększyć obraz aby te kropki były duże bo na małych nie dodawało biletów do koszyka ;)
Biorę 2x podwójne na C7.
Swoją drogą to myślałem że już prawie biletów nie ma a okazuje się że słabo się na razie sprzedają.
Już doszedłem do tego że trzeba powiększyć obraz aby te kropki były duże bo na małych nie dodawało biletów do koszyka ;)
Biorę 2x podwójne na C7.
Swoją drogą to myślałem że już prawie biletów nie ma a okazuje się że słabo się na razie sprzedają.
Słabo póki co idą te bilety.
Trochę zaczyna wyglądać na to, że w Lublinie żużel nikogo nie interesuje, tylko drużyna Motoru Lublin.
Trochę zaczyna wyglądać na to, że w Lublinie żużel nikogo nie interesuje, tylko drużyna Motoru Lublin.
Richie Faulkner:
Przeciez tak jest od zawsze :)
Nie powiedziałbym. Kibice, którzy chodzili na ochłapy drugoligowe od 30-20 lat to ludzie chodzący nie tylko na Motor, ale też fani żużla jako sportu. Taka osoba, jeżeli ma kasę, to kupi bilet na GP w Lublinie, bo to coś co mu się nigdy nawet nie śniło.
Ludzie, którzy zaczęli chodzić od 4-5 lat znają tylko pasmo sukcesów klubu i nim żyją, a żużel jako sport interesuje ich "piąte przez dziesiąte".
Przynajmniej tak mi się wydaje jak patrzę na sprzedaż biletów na epokowe wydarzenie typu podwójna runda GP w Lublinie.
Ludzie, którzy zaczęli chodzić od 4-5 lat znają tylko pasmo sukcesów klubu i nim żyją, a żużel jako sport interesuje ich "piąte przez dziesiąte".
Przynajmniej tak mi się wydaje jak patrzę na sprzedaż biletów na epokowe wydarzenie typu podwójna runda GP w Lublinie.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
Moim zdaniem cena troche odstrasza. 150 zł to sporo nawet jak za GP. Szczególnie w takich warunkach. Wyjście rodzinne 2+1 to 500 zł za jeden dzień. No i do tego okres wakacyjny. Dodatkowo brak "naszego" w cyklu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Przy drugoligowych ochlapach (przedostatnie miejsce w Polsce) na ligowe mecze chodzilo ok 1000 - 1500 ludzi. I wtedy na zawody towarzyskie, wszelkiego rodzaju MDMP przychodziła garstka - nawet jak był Gollob czy koncert Perfectu. W ciągu ostatnich 25 lat jedyne zawody "o pietruchę", które udało się oblecieć z dobrą frekwencją to mecz Polska - Reszta Świata. Ale wtedy żużla w Lublinie nie było wcale - więc to całkiem zrozumiałe.
- tezetomaniak
- Trener
A jak z reklamą tego wydarzenia? Są po Lublinie rozmieszczone ogłoszenia adekwatne do rangi?
To też prawda. Jak ktoś nie szuka aktywnie informacji żużlowych po Internecie to pewnie nawet nie wie co się będzie działo.
Richie Faulkner:
A nie jest to przypadkiem tak, że ludzie w trakcie pandemii się przyzwyczaili do oglądania zawodów przed TV? Ja patrzę po sobie - jeśli miałbym iść nawet na jeden dzień zawodów, zabrać ze sobą narzeczoną, to zaczynam główkować, czy nie lepiej poemocjonować się przed telewizorem, a 3 stówki przeznaczyć na coś do domu, albo pełny bak coraz droższego paliwa. Zwykła ekonomia, trudno za to winić ludzi.
Motor mocnyj!
Ja nie widziałem żadnych bannerów z info o GP. Jedynie jeszcze widziałem stary SON przy Armii Krajowej ;)
-
CKM1946
- Zawodowiec
Niby 150 to teraz mieści sie standardach imprez miedzynarodowych ale mimo wszystko szkoda takiej gotówki na obwoźny cyrk BSI. Liga to jednak liga i GP nie ma do tego podjazdu.
Ja tez mam tak ze z Polakow nie ma za bardzo komu kibicowac. Doceniam klase sporta Janowskiego i Zmarzlika ale nie umiałbym im kibicować.
Ja tez mam tak ze z Polakow nie ma za bardzo komu kibicowac. Doceniam klase sporta Janowskiego i Zmarzlika ale nie umiałbym im kibicować.
niespokojny pisze:Moim zdaniem cena troche odstrasza. 150 zł to sporo nawet jak za GP. Szczególnie w takich warunkach. Wyjście rodzinne 2+1 to 500 zł za jeden dzień. No i do tego okres wakacyjny. Dodatkowo brak "naszego" w cyklu.
Ty tak serio? Za 150zl kupisz 30kg stali teraz, nawet wędki przyzwoitej nie kupisz. Za obiad dla dwóch osób plus po drinku idzie 200zl. A tu za SGP 150 ma odstraszyć? No prośba.
RadeKas pisze:Słabo póki co idą te bilety.
Troszkę tak jest, był głód żużla, ale tego klubowego przede wszystkim. Mało tego, kibice Motoru nie mają w tych zawodach swojego przedstawiciela :(
Kshyhu pisze:A nie jest to przypadkiem tak, że ludzie w trakcie pandemii się przyzwyczaili do oglądania zawodów przed TV? Ja patrzę po sobie - jeśli miałbym iść nawet na jeden dzień zawodów, zabrać ze sobą narzeczoną, to zaczynam główkować, czy nie lepiej poemocjonować się przed telewizorem, a 3 stówki przeznaczyć na coś do domu, albo pełny bak coraz droższego paliwa. Zwykła ekonomia, trudno za to winić ludzi.
Zdecydowanie tak jest. Sam po sobie widzę,nie patrzę na ekonomię, ale jak ja mam 47sekund na zakup biletu spośród 25% to ja to za przeproszeniem daruję sobie takiej walki. Wolę wydać 3 razy tyle na wyjazd albo SGP, nie tracąc przy tym godności, a mecze w Lublinie oglądam sobie w tv. Ot taka paranoja. Przyzwyczailiśmy się ponadto że żużel jest w tv, pójście na stadion jest czymś nowym i zajmuje 3 razy tyle czasu. Dojedź, zaparkuj etc. A dla mnie jeszcze więcej ambarasu, bo mieszkam 170km od Lublina
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.