Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tam nawet Sołtys się nie kryje ze swoją wiejskością i mówił, ze stadionu nie tkną póki się nie rozsypie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
SwiDarek pisze:Perez pisze:W Lesznie pierwszy raz od kilku lat nerwówka? Nikt do mix zonu nie przyszedł :p
Chłop ze wsi wyjdzie - wieś z chłopa nigdy
Majewski mówił że zapraszali wszystkich od Barona przez zawodników a nawet Rusieckiego.Wszyscy odmówili.
Naprawdę ktoś odczuł brak wypowiedzi pomeczowej? Myślałem, że już nikt nie traci czasu na wysluchiwanie banałów i głupot wygadywanych przez żużlowców.
Tu nie chodzi o to, że ktoś cierpi z tego powodu, po prostu są pewne obowiązki/zwyczaje i żużlowo-medialny savoir vivre zobowiązuje je odbebnic
myślę, że teraz im odwieszą te 30tys kary za utrudnianie kuchni meczowej i ciekawe czy nie dowalą kolejnej
I co z tego? Odwołają się, że są ze wsi , że są biedni i nie wiedzieli jak się zachować i umorzą.
Może Leszno to prowincja, ale gdyby nie ich szkółka, to nie wiem kto by się dzisiaj ścigał na żużlu w naszym kraju. Ciekawe ile procent czynnych polskich seniorów pochodzi z okolic Leszna.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
To nie chodzi o to, że prowincja tylko o to, że nas straszyli brakiem licencji a oni wszystkie wezwania do modernizacji mają gdzieś, bo są utytułowani i czują się nie do ruszenia
Gelo pisze:kibicLBN pisze:Jak Wrocław tego mistrza w tym roku nie klepnie, to Rusko się chyba powiesi, chyba że wcześniej na zawał zejdzie.
Taka zagadka. Kto ma bonusa na Sparcie? ;)
LKŻ?TŻ?MOTOR? :) co wygrałem ?
No takiego Jelenia to ja dawno nie widziałem! :) Ze startu trzeci, jednego pod balotami, drugiego przycinką w kredę i pierwszy w XV! :) Gratki Daniel! :) 13+1 w pięciu :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
No ja to nigdy go takiego nie widziałem.
Brawo Daniel, aż przyjemnie było popatrzeć!
Brawo Daniel, aż przyjemnie było popatrzeć!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
I Daniel i Zengi ładnie pojechali, ale po Jeleniu faktycznie widać głód zuzla.
Przyjemski też się fajnie zapowiada, ma chłopak talent
Przyjemski też się fajnie zapowiada, ma chłopak talent
Czy ktoś zgodzi się powiedzieć co tam zaszło pomiędzy Danielem a Kubą, że Daniel ma u nas już nigdy nie jeździć ?
Znając osobowości obu Panów w ciemno staję za Kubą ale zwyczajnie jestem ciekaw co tam się wtedy wydarzyło ?
Znając osobowości obu Panów w ciemno staję za Kubą ale zwyczajnie jestem ciekaw co tam się wtedy wydarzyło ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
nie mam zadnych tajnych informacji, ale po wypowiedziach Kuby w 5-1 odnioslem wrazenie, ze mial on za zle Danielowi kontuzje odniesiona na crossie. Choc pozniej Zengi zrobil to samo, a miedzy nimi relacje raczej sa ok.
Ależ wspaniała jest 1. Liga w tym roku. Tam każdy wynik jest możliwy. Tam jest czerwona latarnia, ale poza nią walka jest niesamowita. Dla przykładu ostatnie zwycięstwo Ostrowa w Rybniku i to nie o włos, tylko w rozmiarach 51-39. Orzeł wygrywa w Gdańsku 45:44, po czym tydzień później gdańszczanie rewanżują się w Łodzi i wynik 46:44 daje wygraną za 3 pkt. Takich historii jest multum w tej lidze. Dzisiaj jak pisali koledzy Daniel jechał jak w najlepszej formie, a Polonia która bała się, że w obliczu serii kontuzji, nie skompletuje składu, leje gdańszczan na kwaśne jabłko.
DrPaiHiWo pisze:Czy ktoś zgodzi się powiedzieć co tam zaszło pomiędzy Danielem a Kubą, że Daniel ma u nas już nigdy nie jeździć ?
Wydaje mi się że po prostu Daniel miał za złe że w sezonie 2018 był wystawiony jako ten walczący o skład razem z Mastersem i Miesiącem. Mając na uwadze to że po kontuzji Daniela doszedł jeszcze Joel Kling to było po prostu ciasno i Jeleń się sfochał. Chociaz z perspektywy czasu uważam że byłby lepszy niż Masters :)
Ściągnięcie Klinga raczej nie miało już znaczenia, bo Jeleń jeszcze w ostatnim meczu sezonu miał właściwie jedną nogę. Gdyby był zdolny do jazdy to chyba oczywiste, że pojechałby zamiast Szweda.
kibicLBN pisze:Ależ wspaniała jest 1. Liga w tym roku. Tam każdy wynik jest możliwy. Tam jest czerwona latarnia, ale poza nią walka jest niesamowita. Dla przykładu ostatnie zwycięstwo Ostrowa w Rybniku i to nie o włos, tylko w rozmiarach 51-39. Orzeł wygrywa w Gdańsku 45:44, po czym tydzień później gdańszczanie rewanżują się w Łodzi i wynik 46:44 daje wygraną za 3 pkt. Takich historii jest multum w tej lidze. Dzisiaj jak pisali koledzy Daniel jechał jak w najlepszej formie, a Polonia która bała się, że w obliczu serii kontuzji, nie skompletuje składu, leje gdańszczan na kwaśne jabłko.
Wilki przegrywają u siebie z Gdańskiem, po czym zawodnik, który nie załapał się u nich do składu, złupał Gdańsk w Bydgoszczy że aż miło było patrzeć :D
Niezła antyreklama w Wittstock.
Najpierw duże opóźnienie, jak już wystartowali to tor przypomina Dakar podczas burzy piaskowej jeśli chodzi o widoczność.
Komentator też jest niezły. Jak już zdarzyła się mijanka to jemu to umknęło i wielce zdziwiony kolejnością na mecie. Po części usprawiedliwia go ten kurz :)
PS: Może ktoś ogląda bardziej uważnie i dosłyszał. Czy komentatorzy wspomnieli coś o tym, że wieczorny mecz Wolfe z Loko też będzie transmitowany?
Najpierw duże opóźnienie, jak już wystartowali to tor przypomina Dakar podczas burzy piaskowej jeśli chodzi o widoczność.
Komentator też jest niezły. Jak już zdarzyła się mijanka to jemu to umknęło i wielce zdziwiony kolejnością na mecie. Po części usprawiedliwia go ten kurz :)
PS: Może ktoś ogląda bardziej uważnie i dosłyszał. Czy komentatorzy wspomnieli coś o tym, że wieczorny mecz Wolfe z Loko też będzie transmitowany?
Transmisja ma być. Oby mecz z Dauga był lepszym widowiskiem, aczkolwiek kiepsko to widzę.
Planowałem oglądać SEC w TV a na 2 ligę spoglądać na kompie.
Ma ktoś jakiś stream na Wittstock? Bo nie mogę nic znaleźć.
Ma ktoś jakiś stream na Wittstock? Bo nie mogę nic znaleźć.