Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra 58:32 (104:76), 02.07.2021
Re: Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra, 02.07.2021, 18:00
Ale Ziółkowski oczywiście tego nie widzi...

Motor mocnyj!
Może pora żeby jakiś lokalny lub krajowy dziennikarz po prostu zapytał Ziółkowskiego o to zestawienie i powiedział mu o przywołanej wcześniej statystyce? Wiemy, że zagląda tu kilku takich.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Perez pisze:Efekt wstawiania Łaguty pod 1.
I tak, i nie.
Wina rozklada się mniej wiecej po równo. To nie jest tak, że Jarek wozi tójki, a Grisza zera. Obaj mniej wiecej zdobywają tyle same punktów w tym pierwszym biegu. Co nie zmienia faktu, że z takimi startami, to pod 9 powinien jeździć Dominik
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kubera z 1 klepałby pewnie co najmniej 2-3pkt więcej co mecz. Drugie 2-3 więcej woziłby Grisza jadąc spod 2. 4-6 więcej w meczu to już konkret po kątem bonusów.
edit: zrozumiałbym jeszcze, gdyby sandał spróbował i nie wyszło ale tu nawet próby nie było.
edit: zrozumiałbym jeszcze, gdyby sandał spróbował i nie wyszło ale tu nawet próby nie było.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
^^^Proponowałbym więcej szacunku do naszego menago,nie robi -robią (sztab)jakiś mega baboli a ustawienia konkretnych zawodników to już tylko gdybanie -póki co bronią się wynikiem. Nie widzę powodu aby przy co drugim wpisie drzeć łacha z Ziółka.
RadeKas pisze:Może pora żeby jakiś lokalny lub krajowy dziennikarz po prostu zapytał Ziółkowskiego o to zestawienie i powiedział mu o przywołanej wcześniej statystyce? Wiemy, że zagląda tu kilku takich.
Niech zapytają również Kępę jak chce budować profesjonalny klub zatrudniając na tak ważnym stanowisku Ziółkowskiego?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:RadeKas pisze:Może pora żeby jakiś lokalny lub krajowy dziennikarz po prostu zapytał Ziółkowskiego o to zestawienie i powiedział mu o przywołanej wcześniej statystyce? Wiemy, że zagląda tu kilku takich.
Niech zapytają również Kępę jak chce budować profesjonalny klub zatrudniając na tak ważnym stanowisku Ziółkowskiego?
Na moje Kępa już zbudował profesjonalny klub :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Cz@rek pisze:^^^Proponowałbym więcej szacunku do naszego menago,nie robi -robią (sztab)jakiś mega baboli a ustawienia konkretnych zawodników to już tylko gdybanie -póki co bronią się wynikiem. Nie widzę powodu aby przy co drugim wpisie drzeć łacha z Ziółka.
Nie drę łacha przy co drugim wpisie, a babole się niestety zdarzają. Dzięki za propozycję ale o tym, kogo szanuję, zdecyduję sam.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Gelo pisze:blajar pisze:Ja mam zdecydowanie bardziej za złe jego wynik z GOR niż we WRO. W piątek przekonamy się czy to tendencja czy bardziej zmęczenie podróżami :)
Wracamy do punktu wyjścia. A może ani jedno ani drugie? Może to po prostu taki zawodnik?
Też możliwe, u mnie ma jednak kredyt zaufania :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Na kiedy jest termin rezerwowy meczu na wypadek przełożenia?
Flagg pisze:Czarek pisze:RadeKas pisze:Może pora żeby jakiś lokalny lub krajowy dziennikarz po prostu zapytał Ziółkowskiego o to zestawienie i powiedział mu o przywołanej wcześniej statystyce? Wiemy, że zagląda tu kilku takich.
Na moje Kępa już zbudował profesjonalny klub :)
Jeszcze nie. Brakuje trenera i normalnie funkcjonującej szkółki.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
piteRR pisze:Na kiedy jest termin rezerwowy meczu na wypadek przełożenia?
18 lipca
- Retrospeedway
- Senior
Na przeglądzie sportowym podają że nawet już zawodnicy w Falubazu wiedzą o przełożeniu meczu ?
yr.no zmienia pogodę co chwilę,wczoraj miało cały dzien lać natomiast juz dzisiaj jest słońce :) (oczywiście o piątku mówię).
Mecz zagrożony czy nie? Niby w komunikatach nic nie ma. Ale w sumie nawet nie wiem na jakich zasadach oni to ogłaszają.
Odwołanie tego meczu to bylby jakiś żart.
- Retrospeedway
- Senior
Jak myślicie czy Jacek jest zdolny zaryzykować i w 10 biegu nie dokonywać rezerwy zwykłej?
Wątpię by dzisiaj odwołali. Poczekają do jutra i zobacza czy będzie lac czy nie
- Retrospeedway
- Senior
Flagg pisze:Wątpię by dzisiaj odwołali. Poczekają do jutra i zobacza czy będzie lac czy nie
Na Facebuku proszą o kupno biletów czyli chcą ten mecz pojechać.
Ile dziś popadało może z dwie godziny a jutro w ogóle ma nie padać.
Jak sobie tak pomyśleć, to chyba pierwszy mecz od czasow, nie wiem, rewanżu z Loko, który nie wzbudza praktycznie żadnych emocji. Wygrana jest raczej oczywista, jak rozmiary nie mają znaczenia. To już z Rybnikiem czy Grudziądzem to temu było ciekawiej, bo to były mecze pierwszej rundy i się choć trochę człowiek emocjonowal zaliczka przed rewanzem
Nie kracz, spadnie snieg, grad i inne, atut toru pojdzie w cholere i moze byc roznie :)
Teoretycznie w tej kolejce e ligi nasz mecz ma wyraźnego faworyta jako jedyny. Jednak nie możemy zlekceważyć Zielonej Góry absolutnie. Zwarci i gotowi musimy być tak jak na każdy inny mecz. Pogoda chyba pozwoli na rozegranie tego spotkania jutro.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Na forum widać rozprężenie dotyczące meczu. Oby zawodnicy nie podeszli tak samo do tematu, bo lekceważenie przeciwnika różnie się kończy, a to w końcu Ekstraliga i nikt się przed Lublinem nie położy. Niespodzianki w sporcie się zdarzają, a Falubaz ma kim kąsać.
Pełna koncentracja i robić swoje i spokojnie patrzeć jak sąsiedzi z tabeli odbierają sobie punkty.
Pełna koncentracja i robić swoje i spokojnie patrzeć jak sąsiedzi z tabeli odbierają sobie punkty.
Tak, bo Grisza z Mikkelem wejdą na forum i zobacza, że Flagg napisał jebac Falubaz, to leszcze są. I zlekceważą przeciwnika. Nie wiem, może naiwnie myślę, że mamy w drużynie profesjonalistów, ktorzy wiedzą o co jadą i wynurzenia jakiegoś noname'a na żużel. Info nie spowodują, że podejdą go meczu jak na niedzielne dozynki.
Gościliśmy w Lubline Zimnego z Vaculem i Thomsenem, gościlismy Emila, Pitera, Janka i Doylea. Byli Artiom i Mackiem. Żaden nie wywiózł punktów z Z5. Teraz przyjeżdża ekipa z Fricke, Tonderem, 50-letnim Protasem, Tuftem i Ragusem. Ich gwiazdami są Zagar że średnia 1,75 i Dudek. Super chłopak, ale to nie Zmarzlik. Kuźwa, ja wiem, że to żużel, że tor, ze opady, że grad, śnieg, spółdzielnia AntyMotor. Ale kuźwa kim i z kim chcecie to przegrać?
W stosunku do zespołu, który 3 sezon jedzie w elidze i ma ambicje walki o medale chyba można mieć te minimum wymagan?
Gościliśmy w Lubline Zimnego z Vaculem i Thomsenem, gościlismy Emila, Pitera, Janka i Doylea. Byli Artiom i Mackiem. Żaden nie wywiózł punktów z Z5. Teraz przyjeżdża ekipa z Fricke, Tonderem, 50-letnim Protasem, Tuftem i Ragusem. Ich gwiazdami są Zagar że średnia 1,75 i Dudek. Super chłopak, ale to nie Zmarzlik. Kuźwa, ja wiem, że to żużel, że tor, ze opady, że grad, śnieg, spółdzielnia AntyMotor. Ale kuźwa kim i z kim chcecie to przegrać?
W stosunku do zespołu, który 3 sezon jedzie w elidze i ma ambicje walki o medale chyba można mieć te minimum wymagan?
Flagg pisze:Tak, bo Grisza z Mikkelem wejdą na forum i zobacza, że Flagg napisał jebac Falubaz, to leszcze są. I zlekceważą przeciwnika.
Nie sądzisz, że trochę znadinterpretowałeś wpis Ge(L)a?
Przecież nie napisał, że forum ma wpływ na zawodników, tylko wyraził nadzieję, że nie zlekceważą Falubazu tak jak forumowicze
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!