Sparta Wrocław - Motor Lublin 51:39 (89:91), 27.06.2021
- Retrospeedway
- Senior
Re: Sparta Wrocław - Motor Lublin (27.06.2021, 19:15)
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relac ... -w-gdansku
Pod numer 16 i do zastępowania Panicza w sam raz.Ale co wy tam wiecie tyle co zjecie...
Pod numer 16 i do zastępowania Panicza w sam raz.Ale co wy tam wiecie tyle co zjecie...
To ja odsprzedam bilety i odwołam rezerwację we Wrocławiu
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Coś czuje, że Ostrów dostanie ofertę nie do odrzucenia i Daniel Kaczmarek zasili szeregi Wrocławia.
Może nie jest to wirtuoz trasy lecz wygrany start i we Wrocławiu krawężnik kilka pkt może dowieźć.
Może nie jest to wirtuoz trasy lecz wygrany start i we Wrocławiu krawężnik kilka pkt może dowieźć.
O czym mowa. Kaczmarek na szpryce się nie łapie w 1 lidze. On myślami jest przy MMA, a nie żużlu..
Retrospeedway pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relacja/114424/mistrzostwa-europy-par-u19-w-gdansku
ale o kim piszesz?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Do niedzieli akurat się zregeneruje :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Chłopak z gumy chyba :) Dobrze, że bez większych obrażeń, niech wraca jak najszybciej na tor i jedziemy w niedzielę w pełnych składach :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Chłopak z gumy chyba :) Dobrze, że bez większych obrażeń, niech wraca jak najszybciej na tor i jedziemy w niedzielę w pełnych składach :)
Na pewno ma z gumy kręgosłup moralny.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- tezetomaniak
- Trener
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jarosław Hampel mówi nam o ostatnich przygotowaniach do konfrontacji. – Będziemy jeszcze trenować. W piątek będzie ostatni, bardzo mocny trening. Nie wiemy jeszcze gdzie, ale na pewno nie w Lublinie. Będzie to ostatni sprawdzian regulacji sprzętu przed niedzielnym spotkaniem. Przeanalizujemy też wrocławski tor pod kątem odczytania najszybszych ścieżek. Mobilizacja i w niedzielę startujemy.
Mobilizacja. Chyba ostatni raz trenowanie na wyjeździe przed wyjazdem było w 2019 w Łodzi przed decydujacym starciem w Toruniu?
Źródło: https://www.speedwaynews.pl/aktualnosci ... xNcQu4Gsyw
Bardzo dobrze. Propsuje ten pomysł. Jest jakiś tor podobny geometria i nawierzchnia do Wrocławskiego?
Geometria to nie wiem czego będą szukac, ale jeśli Sparta przygotuje dość przyczepy tor, na którym wyprzedzanie będzie łatwe, to stawiam na Bydgoszcz, ew. Ostrów.
papi pisze:Geometria to nie wiem czego będą szukac, ale jeśli Sparta przygotuje dość przyczepy tor, na którym wyprzedzanie będzie łatwe, to stawiam na Bydgoszcz, ew. Ostrów.
Ostrów bardzo możliwe Kępa ma bardzo dobre relacje ze Strzelczykiem.
Kaman pisze:papi pisze:Geometria to nie wiem czego będą szukac, ale jeśli Sparta przygotuje dość przyczepy tor, na którym wyprzedzanie będzie łatwe, to stawiam na Bydgoszcz, ew. Ostrów.
Ostrów bardzo możliwe Kępa ma bardzo dobre relacje ze Strzelczykiem.
Tylko że Strzelczyk nie jest już prezesem.
Tylko Ostrów wchodzi w grę. Niestety - jutro może tam konkretnie padać.
Trochę zmienili w awizowanym.
Zastanawiam się, czemu Grisza z uporem maniaka pchany jest na jedynkę. Wiadomo, że nigdy nie był wybitnym startowcem, w pierwszym wyścigu jedzie po równaniu i polaniu, gdzie najlepsza jest wewnętrzna, a większość ataków po małej Griszy w tym roku kończy się wykluczeniem. Jakoś nie kojarzę, żeby wygrał wyścig na inaugurację. We Wrocławiu, gdzie większość przewiduje konkretny oklep - można było spróbować innych rozwiązań.
- Retrospeedway
- Senior
Widzę że znów się zawiodłem na Jacku,kolega Gelo ma absolutną rację o czym pisałem wcześniej.
Na pierwszy bieg startowców (Hampel,Michelsen,Kubera) i trzymać krawężnik.Lagutę trzeba ustawić tak aby nie jechał w pierwszym biegu i po równaniach.Do Wrocławia nie brałbym Kariona tylko młodego Śledzia,niech się z ojcem spotka ;)
Na pierwszy bieg startowców (Hampel,Michelsen,Kubera) i trzymać krawężnik.Lagutę trzeba ustawić tak aby nie jechał w pierwszym biegu i po równaniach.Do Wrocławia nie brałbym Kariona tylko młodego Śledzia,niech się z ojcem spotka ;)
Poza tym amatorzy nie zastrzegli sobie występu Michelsena w SEC. Sparta to zrobiła.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Poza tym amatorzy nie zastrzegli sobie występu Michelsena w SEC. Sparta to zrobiła.
To chyba wystarczy, że Sparta zastrzegła.
Retrospeedway pisze:Widzę że znów się zawiodłem na Jacku,kolega Gelo ma absolutną rację o czym pisałem wcześniej.
Dokładnie a ze znasz Jacka osobiscie to nie mozesz do niego zadzwonic i mu to powiedziec?
Jacek sam sie nie domyśli nie licz na to.
- Retrospeedway
- Senior
Perez pisze:Retrospeedway pisze:Widzę że znów się zawiodłem na Jacku,kolega Gelo ma absolutną rację o czym pisałem wcześniej.
Dokładnie a ze znasz Jacka osobiscie to nie mozesz do niego zadzwonic i mu to powiedziec?
W latach 90 rozmawialiśmy wiele razy,jak spotkamy się na ulicy to powiemy sobie cześć,znamy się w znaczeniu on wie kim ja jestem i ja wiem kim on,ale nie na tyle że mam do niego numer telefonu.Gdybym znał go tak blisko to pewnie mógłbym chodzić na mecze,a nie mogę bo nie mam karnetu i nie mogę kupić biletu.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Retrospeedway pisze:Perez pisze:Retrospeedway pisze:Widzę że znów się zawiodłem na Jacku,kolega Gelo ma absolutną rację o czym pisałem wcześniej.
W latach 90 rozmawialiśmy wiele razy,jak spotkamy się na ulicy to powiemy sobie cześć,znamy się w znaczeniu on wie kim ja jestem i ja wiem kim on,ale nie na tyle że mam do niego numer telefonu.Gdybym znał go tak blisko to pewnie mógłbym chodzić na mecze,a nie mogę bo nie mam karnetu i nie mogę kupić biletu.
Możesz kupić bilet, jak jesteś zaszczepiony :)