Żużel w TV
Re: Żużel w TV
To już nie chcemy tego Dudka? :)
Gelo pisze:To już nie chcemy tego Dudka? :)
No jak. Przeciez u nas wszyscy po kolei przechodza rewitalizacje.
Szkoda, ze przewaznie jednokrotnie i bezpowrotnie :)
Gelo pisze:To już nie chcemy tego Dudka? :)
Widzę to tak: "Patryku, notujesz kolejny kiepski sezon. Wyraźnie potrzebujesz impulsu by wrócić na szczyt. Być może to dobry moment na zmianę otoczenia".
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
To, co oglądamy w Toruniu, to mniej więcej tak, jak będzie podczas meczu z nami.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Wstawaj............. 
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Przewaga sprzętowa wrocławian jest ewidentna, a o Jankowskim nie wspomnę. Nie wiem w czym sęk, ale mijanie wszystkich jak fury gnoju na jednej prostej nie jest dla mnie atrakcyjne.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ravajas pisze:To, co oglądamy w Toruniu, to mniej więcej tak, jak będzie podczas meczu z nami.
wykrakał...
Za takie przygotowanie toru akurat na Motoarenie powinien być kryminał. Niestety pogoń za wynikiem zabija widowisko
Tylko tu ani widowiska ani wyniku.Swoją drogą naprawdę Sparta mega szybka na tle wszystkich drużyn i każdym torze.Ich oficer prasowy bardzo mocno się oburza na aktualne wałkowane na portalach tematy opon.
Gelo pisze:Za takie przygotowanie toru akurat na Motoarenie powinien być kryminał. Niestety pogoń za wynikiem zabija widowisko
W czym problem? Wynik był znany przed meczem, a tylu mijanek na tym torze dawno nie widziałem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ilu? Dwóch? MA to wzór geometrii do ścigania a mecz nudny jak flaki z olejem. Chyba że uznajemy za wielkie emocje odkręcenie gazu przez Artioma
Gelo pisze:Ilu? Dwóch? MA to wzór geometrii do ścigania a mecz nudny jak flaki z olejem. Chyba że uznajemy za wielkie emocje odkręcenie gazu przez Artioma
Być może, ale na Motoarenie od lat nie dzieje się nic. Dziś było kilka fajnych akcji.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ja nie pamiętam żeby na MA w wyścigach nominowanych jechać tylko przy krawężniku. Kastrowania widowiska ciąg dalszy.
Gelo pisze:Ja nie pamiętam żeby na MA w wyścigach nominowanych jechać tylko przy krawężniku. Kastrowania widowiska ciąg dalszy.
Powaznie? Na MA w sumie od kilku sezonów widowiska są co najwyżej przecietne
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Poważnie. Odkąd robią na twardo jest nudnawo ale krawężnik w ostatnim to kryminał przy takiej geometrii i długości
Pierwsza seria zwykle najgorsza dla Unii. Trzy ray ich juniorzy na torze, 2 x Miskowiak, a mimo to, Leszno prowadzi.
Kiepsko to wróży gościom.
Kiepsko to wróży gościom.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Po 1 serii widać że my tutaj nie pierdniemy. Jest Madsen , Miśkowiak a reszta w lesie.
Słucham ,,znafcow spitłeja" jakim cudem Madsen wyprzedził Emila po zewnętrznej?
Fakt , że Emil nie był zbyt szybki, ale po zewnętrznej.
A ty Mateusz nie marudź, Emil dalej w lesie, więc może wam to pyknie.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2021, o 21:02 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
CKM1946
- Zawodowiec
To tylko pokazuje że Emil na sprzęcie PJ będzie się męczył.
Zawsze tak jest, że jeśli jakiś mecz mógłby się zakończyć korzystnym dla nas rezultatem, jest odwrotnie. Działa to od kilku lat ze stuprocentową skutecznością i śmiało można obstawiać 50:40 dla Leszna, może więcej.
Nie obraź się, ale jakbyś napisał ,,wszyscy przeciwko nam" to było by to esencją treści na tym forum od lat. Choć wiem że tobie bardziej chodziło o niesprzyjającą fortunę.
Nie jestem i nie byłem zwolennikiem teorii o "spółdzielni" przeciwko Lublinowi, po prostu po latach obserwacji zawsze te mecze układały się przeciwko nam. Tylko tyle.
Choć nie ukrywam, że bardzo chciałbym się dziś zaskoczyć, każda seria ma swój koniec ;)
Choć nie ukrywam, że bardzo chciałbym się dziś zaskoczyć, każda seria ma swój koniec ;)
kibicLBN pisze:Słucham ,,znafcow spitłeja" jakim cudem Madsen wyprzedził Emila po zewnętrznej?
To, że Madsen 90% razy wyprzedza po wewnętrznej (jak przed chwilą) nie znaczy, że nie zdarzy mu się wyprzedzić po orbicie raz na ruski rok.
Madsen to absolutna światowa czołówka ze świetnym sprzętem. Koleś ma opracowany do perfekcji manewr mijanki od środka i każdy jego przeciwnik powinien sobie z tego zdawać sprawę. Jednak żużel to nie szachy i wszystkiego najwyraźniej nie da się zawsze przewidzieć i być na wszystko przygotowanym. Dlatego z jakiegoś powodu ciągle zostawiają mu miejsce pod łokciem.
A co do "znafcuf spitłeja" to bym nie wyskakiwał po postach przed meczem z Czewą
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Co Wy gadacie. Włókniarz jest na dobrej drodze aby się przełożyć i wygrać.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!