Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Zgodnie z wytycznymi policji oraz organów administracji publicznej odpowiedzialnych za bezpieczeństwo imprez masowych sektory A3, A4, B, C6, C7 oraz sektor gości będą dedykowane dla kibiców zaszczepionych posiadających stosowny certyfikat szczepienia przeciwko COVID-19, który należy okazać podczas kontroli dostępu. Sektory te już na etapie wyboru będą oznaczone na platformie zakupowej jako „bilet + certyfikat szczepienia”
Sektory C1-C5 będą mogły być zajęte przez wszystkich kibiców.
Już się zaczyna segregacja ;)
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
No dobra. Ja od dzis mam akurat kwit. Ale jak mam pojsc z 7 letnim dzieckiem?
Miejsca nie będą numerowane
Czyli co? Powtórka z 2019, że 2 godziny przed otwarciem bram żeby zająć jakiekolwiek dobre miejsce? :)
Speedway pisze:No dobra. Ja od dzis mam akurat kwit. Ale jak mam pojsc z 7 letnim dzieckiem?
W imieniu Rzeczypospolitej polskiej odpowiadam:
,,Ch** nas to obchodzi, radź sobie"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
^^^Dzieci bez zmian, na normalny bilet ...
Speedway pisze:No dobra. Ja od dzis mam akurat kwit. Ale jak mam pojsc z 7 letnim dzieckiem?
przeciez jest napisane, ze kwit nie dotyczy dzieci :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ciekawe w tej sytuacji czy zaszczepieni liczą się do 25%. Bo jak nie to w niedzielę pełny stadion jak nic.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- _piotrusss
- Kadrowicz
No właśnie cały myk na tym polega, że zaszczepieni nie wliczają się w limit 25% :) Czyli wchodzi 25% + tylu zaszczepionych, ilu się zmieści na tych przypisanych im sektorach.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:No właśnie cały myk na tym polega, że zaszczepieni nie wliczają się w limit 25% :) Czyli wchodzi 25% + tylu zaszczepionych, ilu się zmieści na tych przypisanych im sektorach.
Każdy kto był na żużlu w tym sezonie wie jak będzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Będzie rekord frekwencji [emoji14]
mundzio pisze:Będzie rekord frekwencji [emoji14]
Walka o miejsce na dwie godziny przed i powrót do streczowania krzesełek.
Za pomysł z brakiem numeracji miejsc należy się komuś solidny kop w dupę.
Richie Faulkner:
Za pomysł z segregacją sanitarną trzy im w cztery.
W końcu pełny stadion. Powiew normalności.
W końcu pełny stadion. Powiew normalności.
Jedyna opcja na komplet :)
Segregacja jak segregacja - takie czasy.
Ale naprawdę nie mam pojęcia, co ma w głowie ktoś, kto izoluje ZASZCZEPIONYCH (którzy w teorii nie przenoszą wirusa) od NIEZASZCZEPIONYCH, których wrzuca się razem, niech się tłoczą (oni w teorii wirusa przenoszą łatwiej i łatwiej się zarażają). Bzdura totalna.
Ale naprawdę nie mam pojęcia, co ma w głowie ktoś, kto izoluje ZASZCZEPIONYCH (którzy w teorii nie przenoszą wirusa) od NIEZASZCZEPIONYCH, których wrzuca się razem, niech się tłoczą (oni w teorii wirusa przenoszą łatwiej i łatwiej się zarażają). Bzdura totalna.
Motor mocnyj!
- niespokojny
- Trener
Kshyhu pisze:Segregacja jak segregacja - takie czasy.
25% pojemności to raczej nie tłok?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kshyhu pisze:Ale naprawdę nie mam pojęcia, co ma w głowie ktoś, kto izoluje ZASZCZEPIONYCH (którzy w teorii nie przenoszą wirusa) od NIEZASZCZEPIONYCH, których wrzuca się razem, niech się tłoczą (oni w teorii wirusa przenoszą łatwiej i łatwiej się zarażają). Bzdura totalna.
Czy przypadkiem nie chodzi o piniendze?
Teraz biletów dla "zaszczepionych" mogą sprzedać ile chcą, nie?
A dlaczego teraz dla "niezaszczepionych" bilety są nienumerowane?
A dlaczego na ostatnim meczu było "w ciul" biletów na koronę? (w 2020 nawet na DMPJ ochrona goniła z korony, a wstęp był za darmo)
PS. Jakby taka sprzedaż była rok temu, to byłbym na każdym meczu - a tak byłem tylko na jednym. Karnety kupuję od dawna...
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2021, o 20:36 przez MIERZWIN, łącznie zmieniany 2 razy.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Przecież tylko tak sektory sprzedają, potem i tak każdy siądzie gdzie chce (zaszczepieni i reszta). Przy czym znów będziemy stali w kolejce długo przed otwarciem bram...
MIERZWIN pisze:Teraz biletów dla "zaszczepionych" mogą sprzedać ile chcą, nie?
Zgadza się, ale po co wydzielanie sektorów dla zaszczepionych? Nie lepiej wymieszać ich z niezaszczepionymi?
Żeby było jasne: nie chodzi mi o to, że przy kupnie deklaruje się, czy się zaszczepiło, czy nie. Chodzi mi tylko i wyłącznie o sens tworzenia sektorów dla zaszczepionych :)
Motor mocnyj!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kshyhu pisze:po co wydzielanie sektorów dla zaszczepionych??
Zakładam, że to odgórny wymóg może być.
Kshyhu pisze:MIERZWIN pisze:Teraz biletów dla "zaszczepionych" mogą sprzedać ile chcą, nie?
Zgadza się, ale po co wydzielanie sektorów dla zaszczepionych? Nie lepiej wymieszać ich z niezaszczepionymi?
Żeby było jasne: nie chodzi mi o to, że przy kupnie deklaruje się, czy się zaszczepiło, czy nie. Chodzi mi tylko i wyłącznie o sens tworzenia sektorów dla zaszczepionych :)
Bo to pozorne państwo. Wszyscy kumaci wiedzą, że szczepienia nie chronią, a poza tym na stadionie, na świeżym powietrzu i tak nikt się nie zarazi, zwłaszcza w czerwcu. Ta otoczka, rygory, obostrzenia, zakazy to tylko teatr pozorów dla idiotów. Szkoda, że bardzo kosztowny i szkodliwy.
Czarek pisze:Kshyhu pisze:MIERZWIN pisze:Teraz biletów dla "zaszczepionych" mogą sprzedać ile chcą, nie?
Bo to pozorne państwo. Wszyscy kumaci wiedzą, że szczepienia nie chronią, a poza tym na stadionie, na świeżym powietrzu i tak nikt się nie zarazi, zwłaszcza w czerwcu. Ta otoczka, rygory, obostrzenia, zakazy to tylko teatr pozorów dla idiotów. Szkoda, że bardzo kosztowny i szkodliwy.
Wypad z tą propagandą na hyde park !!!!
nic
WBA pisze:Czarek pisze:Kshyhu pisze:
Wypad z tą propagandą na hyde park !!!!
To o stadionie i zasadach na nim obowiązujących, które niestety określają politycy.
Jednorazowa akcja pogrozkowa nie pomogla i bilety sie juz rozejszli