Treningi
Re: Treningi
Ja jednak myślę, że tacy goście jak Hampel, Buczkowski, Laguta czy MM, którzy na żużlu jeżdżą od lat na najwyższym poziomie, wiedza trochę lepiej od forumowych ekspertow kiedy i ile mają trenować.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:Ja jednak myślę, że tacy goście jak Hampel, Buczkowski, Laguta czy MM, którzy na żużlu jeżdżą od lat na najwyższym poziomie, wiedza trochę lepiej od forumowych ekspertow kiedy i ile mają trenować.
Nie mówię, że nie. :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Mam nadzieję, że cały tydzień do porzygu będą objeżdżać Z5 żeby jakimś cudem wyrwać bonus Stali.
A ile się można objeżdżać? Wyniki i jazda wskazują na to, że z domowym torem jesteśmy konkretnie spasowani. Reszta zależy od dyspozycji gości.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ptgt pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Mam nadzieję, że cały tydzień do porzygu będą objeżdżać Z5 żeby jakimś cudem wyrwać bonus Stali.
A ile się można objeżdżać? Wyniki i jazda wskazują na to, że z domowym torem jesteśmy konkretnie spasowani. Reszta zależy od dyspozycji gości.
Jednak ja widzę róznicę w spasowaniu w meczu ze Spartą, a w meczach z Apatorem czy Unią L.
A skąd wiesz, czy widzisz różnice w spasowaniu się gospodarzy, czy gości? :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:A skąd wiesz, czy widzisz różnice w spasowaniu się gospodarzy, czy gości? :)
No nie wiem. Sparta u nas w pierwszej połowie wyglądała jak my w Częstochowie.
Dokładnie tak. Jeszcze skala rywala. Janowski i Artiom od początku w wielkiej formie - u nas bezradni. Zmarzlik trzepie punkty wszędzie ale u nas nigdy nie pojechał poezji. Vacul u nas to wielka zagadka, zaliczył skrajnie różne występy. Woźniaka wyjazdowego nie poważam. Thomsen - liczę na spasowanie jak naszych w Częstochowie. Reszta do ogrania jak najbardziej.
Woźniak ma wyraźną zadyszkę sprzętową. Thomsen wybitnym startowcem nie jest, a atakuje zawsze w ten sam sposób. Skuteczność tych ataków można ograniczyć odpowiednim przygotowaniem toru. Zmarzlik z Vaculem swoje zrobią ale rysuje się realna szansa na ugranie bonusa. Niezwykle ważnego bonusa.
Jeszcze w składzie meczowym Gorzowa zapomniałeś wymienić sędziego... Bez znaczenia kto nim będzie ;)
Kto teraz trenuje? Bo słychać, że ktoś jeździ, ale chyba nie szkółka.
Leniu pisze:Kto teraz trenuje? Bo słychać, że ktoś jeździ, ale chyba nie szkółka.
Wyzsze obroty? ;)
go! pisze:Leniu pisze:Kto teraz trenuje? Bo słychać, że ktoś jeździ, ale chyba nie szkółka.
Wyzsze obroty? ;)
I jakby na nitro, pewnie Grisza ;)
Jest trening pierwszego składu bo ochrona na bramie.
^^^Swoją drogę ciekawe jak długo będę bronić tego dostępu do treningów bo to już się bardzo słabe robi...szczególnie w czasach kiedy o bilety jest bardzo trudno.
Jeśli estadio de gruz ma pozostać twierdzą, to na zawsze :)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
mema pisze:Jest trening pierwszego składu bo ochrona na bramie.
Na pewno brak Mikkela
Trenują, trenują, bo niesie się na mieście. Ciekawe kto oprócz Kubery.
Saeyl pisze:Trenują, trenują, bo niesie się na mieście. Ciekawe kto oprócz Kubery.
Jedno jest pewne bez Cierniaka i Michelsena.
Tor (jak na ilość opadów) jest w bardzo dobrym stanie. Na dzisiaj planowany jest trening.

Kiedyś bylismy chyba najgorsi w Polsce pod tym wzgledem - byle mzawka potrafila skomplikowac mocno sytuacje, a teraz moze lac 3 dni a czwartego sa szanse na mecz i to duze. Da sie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie liczyłbym na odwołanie meczu. Najbliższe dni mają być względnie suche. Lekki deszcz według obecnych prognoz może pojawić się dopiero w czwartek późnym popołudniem, a to i tak deszcz na granicy mrzawki.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
I oby tak było. Czas odjechać ten finał, wygrać go i zacząć świętowanie:)))
istred pisze:Nie liczyłbym na odwołanie meczu. Najbliższe dni mają być względnie suche. Lekki deszcz według obecnych prognoz może pojawić się dopiero w czwartek późnym popołudniem, a to i tak deszcz na granicy mrzawki.
2 godziny temu yr.no pokazywało 7,6 mm między 20-23 w czwartek. Teraz się to zmieniło, a do czwartku może zmienić jeszcze 10 razy. Póki co nie ma co nawet na ten prognozy patrzeć.