V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#151 Postautor: kuki » 29 sierpnia 2004, o 23:30

KrzyÅ› pisze:
Michael pisze:Wlasnie ne bawcie sie w zadne wyliczenia.To sa kpiny.Trzeba wygrywac to co sie da (a mozna wszystko, trzeba tylko chciec).A jak klub chce oszczedzac bo Peter drogi i nie ma kasy to z czym do ekstraligi :?: Pytam sie :?: :!:

P.s.
Rozumiem że Peter kosztuje ale powstaje pytanie?Po co nam tak dobry i drogi zawodnik skoro nas na niego nie stać? Jakie były plany przed sezonem? Gdzie ci sponsorzy którym na trybunie podaje się piwko?

Sorry że tak post pod postem ale opczaj to że my przynajmniej pojechaliśmy ile meczy z Peterem a nie jak w tamtym roku Warszawa która ściagneła Maxa bodajże Gustafssona i Kujawe i co w Tarnowie walkower i wycofali się z rozgrywek bo na kupno zawodników mieli lecz na jazde nich w klubie nie mieli a Tz przynajmniej mial a co do dzisiejszego meczu jeszcze to i bez Petera byśmy wygrali gdyby któryś z zawodników zrobił o ten jeden punkt więcej!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

KrzyÅ›
Junior

#152 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 23:34

mikas pisze:A to że nie na wszystkie mecze trzeba Go zabierać to chyba jest oczywiste

Zwłaszcza na dzisiejsze luźniutkie spotkanie, którego nie trzeba było wygrać, no ale za to w dwóch kolejnych trzeba zwyciężyć. Nie rozśmieszajcie mnie...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#153 Postautor: mikas » 29 sierpnia 2004, o 23:40

KrzyÅ› pisze:
mikas pisze:A to że nie na wszystkie mecze trzeba Go zabierać to chyba jest oczywiste

Zwłaszcza na dzisiejsze luźniutkie spotkanie, którego nie trzeba było wygrać, no ale za to w dwóch kolejnych trzeba zwyciężyć. Nie rozśmieszajcie mnie...

A powiedz mi co byś powiedział jakbyśmy dziś ten mecz bez Petera wygrali,bo niewiele brakowało, też uważałbyś że trzeba było Go zabrać?? Ktos jeszcze przed meczem napisał na forum, że pewnie jak minimalnie przegramy to przez dwa tygodnie będzie lament że nie pojechał Peter. Tamtą wypowiedzią trafił w dziesiątkę :twisted:
P.S. Ustosunkowałeś się tylko do części mojej poprzedniej wypowiedzi(na dodatek tej najmniej ważnej), czyżbyś na resztę nie miał argumentów??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Shack
Administrator

#154 Postautor: Shack » 29 sierpnia 2004, o 23:41

Michael pisze:Wlasnie ne bawcie sie w zadne wyliczenia.To sa kpiny.Trzeba wygrywac to co sie da (a mozna wszystko, trzeba tylko chciec).A jak klub chce oszczedzac bo Peter drogi i nie ma kasy to z czym do ekstraligi :?: Pytam sie :?: :!:

a po co bylo awansowac do I ligi z II kiedy mieslismy budżet chyba ze 300 tyś ??? no po co byla nam ta pierwsza liga ???????? po co?????

KrzyÅ›
Junior

#155 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 23:58

mikas pisze:A powiedz mi co byś powiedział jakbyśmy dziś ten mecz bez Petera wygrali,bo niewiele brakowało, też uważałbyś że trzeba było Go zabrać??

Ten mecz obnażył tylko słabość i nieporadność naszej drużyny bowiem Gorzów jechał dwoma zawodnikami. Na mecz z takim składem Gorzowa aż wstyd byłoby zabierać Petera. A tak apropo to Gorzow kontrolował cały mecz a nie nasz zespół i my mamy fuksiarski remis...

KrzyÅ›
Junior

#156 Postautor: KrzyÅ› » 30 sierpnia 2004, o 00:02

Shack pisze:a po co bylo awansowac do I ligi z II kiedy mieslismy budżet chyba ze 300 tyś ??? no po co byla nam ta pierwsza liga ???????? po co?????

No własnie po co?Po to aby w I lidze kalkulowac co nam sie opłaca przegrać a co wygrać?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 00:09

KrzyÅ› pisze:
mikas pisze:A powiedz mi co byś powiedział jakbyśmy dziś ten mecz bez Petera wygrali,bo niewiele brakowało, też uważałbyś że trzeba było Go zabrać??

Ten mecz obnażył tylko słabość i nieporadność naszej drużyny bowiem Gorzów jechał dwoma zawodnikami. Na mecz z takim składem Gorzowa aż wstyd byłoby zabierać Petera. A tak apropo to Gorzow kontrolował cały mecz a nie nasz zespół i my mamy fuksiarski remis...

No to może się w końcu zdecyduj trzeba kalkulować i jechać w jakichś meczach bez Petera czy zabierać go na wszystkie spotkania. Jeszcze przed chwilą pisałes że nas na niego nie stać, bo nie jeździ we wszystkich meczach, a teraz że jednak nie był potrzebny i wstyd że bez niego tylko zremisowali. Może jednak byłbys konsekwentny w swoich wypowiedziach. A poza tym ja w składzie Gorzowa widziałem 6 awodników + za jednego zastosowano ZZ(dało to w 4 biegach 12pkt!!) :twisted: No i dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie więc nie wiem po co je cytowałeś.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, o 00:13 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Krychs
Senior

#158 Postautor: Krychs » 30 sierpnia 2004, o 00:11

KrzyÅ› pisze:
Shack pisze:a po co bylo awansowac do I ligi z II kiedy mieslismy budżet chyba ze 300 tyś ??? no po co byla nam ta pierwsza liga ???????? po co?????

No własnie po co?Po to aby w I lidze kalkulowac co nam sie opłaca przegrać a co wygrać?

Proponuje żebyś od przyszłego sezonu zaczął kibicować drużynie z II ligowego Krosna :wink:

LOTOS GDAŃSK!!!!

#160 Postautor: LOTOS GDAŃSK!!!! » 30 sierpnia 2004, o 01:15

Gratuluje remisu , ale gorzow jest cienki jak barszczu! I tak Rzeszow bedzie w barazach wiec lepiej myslcie se o przyszlym roku i mnie wiecej nie denerwujscie i nie przyjezdzajcie do Gdańska w takich wiochmenskim skladzie bo mecz jest wtedy nudny!! Zegnam.

LOTOS GDAŃSK - DUMA POMORZA!!!!

harry
Trener

#162 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 03:35

Paweł ! Właśnie mnie olśniło! Ten sukinsyn robił to non stop w tamtym i tym sezonie! Zobacz trenera - w którym klubie jest teraz? I jakie były jego osiągnięcia w tych meczach?"

Awatar użytkownika
stalgorzow.pl

#163 Postautor: stalgorzow.pl » 30 sierpnia 2004, o 06:12

Ja zapraszam wszystkim na nowopowstałą stronkę (ruszyła dziś w nocy) http://www.stalgorzow.pl na której oprócz relacji z meczu, również fotorelacja, gdzie możecie znaleźć waszych reprezentantów przybyłych na stadion przy ul. Śląskiej...
http://www.stalgorzow.pl >>> "I na dobre i złe... tylko Gorzów - Stal K.S."

Geest
Senior

#164 Postautor: Geest » 30 sierpnia 2004, o 10:08

harry pisze:Paweł ! Właśnie mnie olśniło! Ten sukinsyn robił to non stop w tamtym i tym sezonie! Zobacz trenera - w którym klubie jest teraz? I jakie były jego osiągnięcia w tych meczach?"

eeee, a moglby ktos nieco objasnic...?

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#165 Postautor: Maxx » 30 sierpnia 2004, o 10:11

Przede wszystkim brawa dla chłopaków za punkt wywieziony z Gorzowa. Ten punkt może okazać się zdobyczą na wagę złota.
A tym, którzy są niezadowoleni z rezultatu proponuję iść pod najbliższy kościół i tam pobiadolić ze starymi babciami...
Wkurzają mnie posty, że mozna było wygrać, że klub zły bo Petera nie ściągnął. Po co? Kasa jeszcze się przyda a wynik z wczoraj jest bardzo dobry.
Gratulacje!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#166 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 10:18

Gawrzyk w swojej relacji powyżej zapomniałeś wspomniec o jednym z naszych zawodników, którego jazda zresztą mnie najbardziej interesuje :twisted: . Czy mógłbyś napisać kilka słów o jego postawie we wczorajszym meczu??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#167 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 10:38

Maxx pisze:Przede wszystkim brawa dla chłopaków za punkt wywieziony z Gorzowa. Ten punkt może okazać się zdobyczą na wagę złota.
A tym, którzy są niezadowoleni z rezultatu proponuję iść pod najbliższy kościół i tam pobiadolić ze starymi babciami...
Wkurzają mnie posty, że mozna było wygrać, że klub zły bo Petera nie ściągnął. Po co? Kasa jeszcze się przyda a wynik z wczoraj jest bardzo dobry.
Gratulacje!

Ja może będę "półbabą pod kościołem". ;) Brawa za punkt - owszem. Ale mam mieszane uczucia co do meczu. Stal zremisowała praktycznie dwoma zawodnikami, a Hućko - obiekt drwin i szyderstw kibniców Stali uciułał na naszych jeden z lepszych swoich tegorocznych występów. To samo Flis, do którego gorzowianie mieli ostatnio wiele zastrzeżeń, bo zwłaszcza u siebie jezdził bardzo przecietnie. Tymczasem dla naszych był praktycznie nieosiągalny. Uważam, że wobec nieobecności lidera krajowego nasi powinni byli wygrać ten mecz - bez Petera.

Shack
Administrator

#168 Postautor: Shack » 30 sierpnia 2004, o 10:39

na ZZ za palucha Gorzowianie zrobili 12 punktow :]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#169 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 10:43

Shack pisze:na ZZ za palucha Gorzowianie zrobili 12 punktow :]

i wlasnie to mnie martwi. Rozumiem 6 Flisa i Hliba. ale reszta?

foremniak

#170 Postautor: foremniak » 30 sierpnia 2004, o 10:55

Gratulacje z 1 ptk. wywieziony z Gorzowa !!! :D
Teraz wygrywamy 2 mecze i rzeszów za nami 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#171 Postautor: grzesieck » 30 sierpnia 2004, o 10:59

Gelo pisze:

Jaka reszta Gelu? :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

sledzio

#172 Postautor: sledzio » 30 sierpnia 2004, o 11:00

Na początku spotkania piękny gest w kierunku gości wykonali gorzowscy kibice, którzy wiedząc, iż autokar z kibicami z dalekiego Lublina się spóźni zaapelowali do organizatorów imprezy, aby wstrzymać się z rozpoczęciem zawodów. Mimo iż przesunięcie meczu o 15-20 minut później było niemożliwe to należy pochwalić fanów gorzowskiej Stali za niewątpliwie szlachetny i przyjacielski gest.

Bardzo ładnie się zachowali kibice z Gorzowa jakich mało !!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#173 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 11:02

grzesieck pisze:
Gelo pisze:

Trzej pozostali zawodnicy jadący za Bola nie powinni byli zrobić 6 punktów.

Kilok

#174 Postautor: Kilok » 30 sierpnia 2004, o 11:05

Gelo pisze:
grzesieck pisze:
Gelo pisze:

Trzej pozostali zawodnicy jadący za Bola nie powinni byli zrobić 6 punktów.

Oj cos ci sie pomylilo
za Bola jechal raz Flis i 3 razy Hlib.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#175 Postautor: Maxx » 30 sierpnia 2004, o 11:30

Ja uważam, że trzeba się cieszyć z wyniku w Gorzowie. Zyskaliśmy punkt choć wielu skazywało nas na porażkę. Przegrywając czterema punktami przed nominowanymi zespół potrafił odrobić stratę i to jest ważne. Nie przegraliśmy Panowie i to jest najważniejsze!
A co by było gdyby... babcia miała wąsy, to każdy wie :twisted: :D

Pozdrawiam