Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
No i jak to trzeba zrobić teraz? Numer karnetu to 'kod promocyjny'?
Numery karnetów powinny być generowane algorytmem i nie powinny mieć numerów koło siebie. Zakładam, ze właśnie dlatego jest 8 czy 9 cyfr w numerze a nie 4 :-) Zanim losowo trafisz numer nie swojego karnetu to już dawno będzie po rybach :)
Moze powinny, ale nie sa. Mam 4 karnety, ktorych numery roznia sie ostatnia cyfra
Speedway pisze:Numery karnetów powinny być generowane algorytmem i nie powinny mieć numerów koło siebie. Zakładam, ze właśnie dlatego jest 8 czy 9 cyfr w numerze a nie 4 :-) Zanim losowo trafisz numer nie swojego karnetu to już dawno będzie po rybach :)
Moze powinny, ale nie sa. Mam 4 karnety, ktorych numery roznia sie ostatnia cyfra
Faktycznie sprawdziłem u mnie i tez są po kolei. Jeśli wszystkie zaczynaja się od „228” to mogą być niezłe cyrki dzisiaj. Nie wiem czy karnety numerował klub czy eventim ale dla mnie to jest kosmos. Tak czy siak - powodzenia :-)
U mnie tak samo :) Wszystkie karnety różnią się tylko ostatnią cyfrą, a początek też 228 ;) Czyli szli hurtem
koldi8 pisze:Jestem szczęśliwym posiadaczem karnetu, ale nie mieszkam w Lublinie, jedynie jak jestem w rodzinnych stronach i jest akurat mecz to korzystam z sytuacji. System sprzedaży jaki wybrał klub przed sezonem 2020 zmusił mnie do zakupu karnetu, bo to jedyna droga na pójście na jakikolwiek mecz.
I teraz do meritum - nie będzie mnie na meczu z Toruniem, ale chętnie pójdę na mecz z Lesznem, tylko potrzebuje 2 biletu. Dlatego też szukam osoby/karnetowicza, który jest w podobnej sytuacji - ma jeden karnet i chce pójść na mecz z drugą osobą, ale nie ma jak. Proponuję system zamiany biletów na konkretne mecze, na dzień dzisiejszy nie interesuję mnie inny mecz niż Leszno, więc potencjalnie w grę wchodzą do oddania/odsprzedaży bilety na 4 mecze (Toruń,Gorzów,Z.Góra,Grudziądz) w zamian za bilet na mecz z Lesznem.
Oczywiście jest jeszcze pytanie o szansę kupna biletu w tej przedsprzedaży, dzisiaj to mogę przetestować.
Zainteresowane osoby takim dealem zapraszam do kontaktu - na razie może podam mail kobermaister@gmail.com
Biorąc pod uwagę posty powyżej stanales przed nie lada dylematem moralnym...
Tego się nie spodziewałem, ale kupiłem bez problemu. Do zobaczenia jutro na stadionie :).
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dokładnie :/
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
RadeKas pisze:Tego się nie spodziewałem, ale kupiłem bez problemu. Do zobaczenia jutro na stadionie :).
Co Ty chcesz od jutra na stadionie robić? :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Co Ty chcesz od jutra na stadionie robić? :)
Jak to co? Oblepiać taśmą najlepsze miejsca
Richie Faulkner:
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
RadeKas pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Co Ty chcesz od jutra na stadionie robić? :)
Jak to co? Oblepiać taśmą najlepsze miejsca.
Papierem toaletowym!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
7 minut i bilety wciąż dostępne 
A to zmienili termin meczu?RadeKas pisze:Tego się nie spodziewałem, ale kupiłem bez problemu. Do zobaczenia jutro na stadionie :).
kupowal ktos przez apke?
chyba sie udalo - nie musialem wpisywac nr karnetu
chyba sie udalo - nie musialem wpisywac nr karnetu
never ride faster than your angel can fly
U mnie się same jakieś losowe numery podstawiały i też udało się kupić. Jakieś czary :D
Sprzedam jeden bilet, cena nominalna. Sektor gosci. Info pw
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Bilety wciąż dostępne. Toż to szok.
Potwierdzam udało się kupić bez problemu, aczkolwiek wskakiwały dziwne cyfry kodów same z siebie, jednak udało się wkleić swój i poszło.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Kupiłem dwa bilety i co ciekawe jeden bilet mam na koronę :) Czyli tam też kibice będą? Czy to jakieś obejście żeby więcej kibiców weszło?
Mam i ja. Dobra Pany jest sprawa. Mam bilety c1 i a3. Chętnie bym to jakoś zamienił by na jeden sektor było.
A oni i tak nie sprawdzają chyba czy siedzisz na swoim miejscu ;) Rodzina obok siebie może przecież, kto cię sprawdzi czy to kumpel czy brat.
Saeyl pisze:Kupiłem dwa bilety i co ciekawe jeden bilet mam na koronę :) Czyli tam też kibice będą? Czy to jakieś obejście żeby więcej kibiców weszło?
Też mam na koronę. Do zobaczenia ;)
A na początku miałem dziwne numery w miejscu kodu. Dopiero po dwóch minutach udalo się wpisać mój, kupowałem przez aplikację.
To co piszecie (losowe numery i brak konieczności wpisywania numerów) każe mi przypuszczać, że będzie burdel w piątek, ale grunt to dostać się na stadion
.
Richie Faulkner:
Saeyl pisze:A oni i tak nie sprawdzają chyba czy siedzisz na swoim miejscu ;) Rodzina obok siebie może przecież, kto cię sprawdzi czy to kumpel czy brat.
A nie jest teraz stadion podzielony? Można normalnie przechodzić między wszystkim sektorami dowolnie?
Dziwne że bilety jeszcze dostępne. Żeby nie było jaj że opierdolili 100% zamiast 25 xD
Ostatnio zmieniony 19 maja 2021, o 20:29 przez waha, łącznie zmieniany 2 razy.
U mnie przy losowym numerze nie można było kupić. Wywalało komunikat brak biletów...