Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Dobra tylko jak kupiłem dwa karnety z jednego konta na eventim to pewnie kupię jeden bilet z drugim już nie zdążę.
mema pisze:Dobra tylko jak kupiłem dwa karnety z jednego konta na eventim to pewnie kupię jeden bilet z drugim już nie zdążę.
Trzeba wpisać kod z karnetu. Nie ma słowa o tym, że zakup musi odbyć się z tego samego konta.
Oczywiście jeżeli dobrze to rozumiem. To byłaby też dobra decyzja, ponieważ wiele osób kupowało większą ilość karnetów z jednego konta (ja np. dwie sztuki), a teraz każdy musi liczyć na siebie.
EDIT: Co ciekawe info zniknęło ze strony internetowej, na FB cisza, a klub nie odpowiada na pytania o bilety pojawiające się w komentarzach.
Ciekawe.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Na FB i na stronie jest już informacja, bo lekko ją zmienili ;)
Dodali, że:
Dodali, że:
W ramach procesu zakupowego będzie można zakupić maksymalnie dwa bilety wprowadzając dwa kody. Funkcja ta będzie dostępna tylko na www natomiast w aplikacji mobilnej jedna transakcja = jeden bilet.
- Retrospeedway
- Senior
Dobrze rozumiem że jak nie posiadam karnetu na sezon 2020 to nie mogę kupić pojedynczego biletu ?
Jeśli nie masz karnetu, to najbliższy domowy mecz Motoru obejrzysz być może w 2023.
I nie pisze tego złośliwie, bo sam jestem w takiej samej sytuacji
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Retrospeedway
- Senior
Flagg pisze:Jeśli nie masz karnetu, to najbliższy domowy mecz Motoru obejrzysz być może w 2023.
A jak jakiś karnetowiec kupi bilet i mi go odsprzeda drożej oczywiście to czy będę mógł wejść pokazując jedynie bilet czy trzeba też przy bramce pokazać karnet ?
-
- Trener
Ale skąd ten pesymizm? Przecież przy obecnej tendencji zakażeń (poniżej 3%), niedługo mogą zostać otwarte stadiony w 100%.
Retrospeedway pisze:A jak jakiś karnetowiec kupi bilet i mi go odsprzeda drożej oczywiście to czy będę mógł wejść pokazując jedynie bilet czy trzeba też przy bramce pokazać karnet ?
Tego nie wiem, ale raczej tylko bilet
Krzyczącyk1b1c pisze:Ale skąd ten pesymizm? Przecież przy obecnej tendencji zakażeń (poniżej 3%), niedługo mogą zostać otwarte stadiony w 100%.
a) nie wierzę, że w tym sezonie rząd zdecyduje się na 100% otwarcie stadionów. 50%? Tak, 75% Możliwe, ale jakiś poziom restrykcji utrzymają.
b) Przy 100% pewnie jakas drobna szansa na kupno biletów jest, bo jakiś niewielki % karnetów pewnie został zwrócony, do tego być może doszłyby miejsca stojące, ale ile to będzie? 500, 1000 sztuk? I 20 tys chętnych. Trzeba będzie mieć w cholere szczęścia. Do tego, to co pisał wcześniej Blajar. NIkt nie wie, ile tak naprawde biletów trafi do sprzedaży, a ile jest już "sprzedanych".
c) Przy mniej niż 100% wszystkie bilety pójdą z automatu w przedsprzedaży.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jeżeli klub zamknie stadion dla świeżej krwi i rotacji kibica na kolejne dwa sezony to będzie marketingowy babol. Ciężko będzie to przyjąć karnetowcom patrzącym na własny interes, lecz takie działanie szybko zakończy modę i zainteresowanie. Nie uda się tego podtrzymać u ludzi, którzy nie będą mieli nawet iluzorycznej szansy uczestnictwa w tym wszystkim. Wielu też wyrobi w sobie nawyk kanapowy, w sumie przecież wygodniejszy i piwo nierozcieńczane. To wielki błąd. W tym mitycznym 23r. powszechnej dostępności może już nie być problemu z biletami, nawet przy bramie ;)
PS ja akurat mam karnet odkupiony od kolegi, który miał firmowy, także dom już jest dla mnie nieosiągalny ale odbiję to sobie kilkoma wyjazdami, GP, jakąś drugą ligą w Rzeszy i coś tam jeszcze zerknę, przy okazji zrobię dobry uczynek zabierając teściową do Świętego Sanktuartium już w dzień po Bożym Ciele ;) także nie piszę tego ponieważ żal dupę ściska uprzedzając zarzuty. Tak czy siak będę tak jak i byłem kiedy karetka się topiła w studzience przez godzinę, gdy tylko będzie szansa. Chodzi o szersze spojrzenie.
PS ja akurat mam karnet odkupiony od kolegi, który miał firmowy, także dom już jest dla mnie nieosiągalny ale odbiję to sobie kilkoma wyjazdami, GP, jakąś drugą ligą w Rzeszy i coś tam jeszcze zerknę, przy okazji zrobię dobry uczynek zabierając teściową do Świętego Sanktuartium już w dzień po Bożym Ciele ;) także nie piszę tego ponieważ żal dupę ściska uprzedzając zarzuty. Tak czy siak będę tak jak i byłem kiedy karetka się topiła w studzience przez godzinę, gdy tylko będzie szansa. Chodzi o szersze spojrzenie.
Na firmowy mozesz smialo jutro polowac bilet :)
qpa pisze:Na firmowy mozesz smialo jutro polowac bilet :)
Ja też na to liczę, ale dzwoniłem dzisiaj do mojego pracodawcy i otrzymałem informację, że ma mieć (jako firma) przydzielony pakiet biletów dla karnetowiczów na 2 najbliższe mecze u nas i każdy będzie mógł się zapisać, ale tylko na jeden z nich.
Dostał ktoś tego maila w sprawie kupna biletu?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
qpa pisze:Na firmowy mozesz smialo jutro polowac bilet :)
no i elegancko, dobrze że jednak wbrew moim obawom udało się to ogarnąć.
Sprzedaż biletów dziś o 20, a wydarzenia nadal nie ma?
W tamtym roku wydarzenie pojawiało się chyba około pół godziny przed rozpoczęciem sprzedaży.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)
Jest ryzyko, jest zabawa ;)
Nie podpowiadacie, bo zaraz na olx się pojawi:
„Sprzedam NUMER karnetu, 300zl”.
„Sprzedam NUMER karnetu, 300zl”.

To komu kupić bilet? Bo ja być i tak nie mogę.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:To komu kupić bilet? Bo ja być i tak nie mogę.
Chętnie wezmę jak mogę prosić :)
Jestem szczęśliwym posiadaczem karnetu, ale nie mieszkam w Lublinie, jedynie jak jestem w rodzinnych stronach i jest akurat mecz to korzystam z sytuacji. System sprzedaży jaki wybrał klub przed sezonem 2020 zmusił mnie do zakupu karnetu, bo to jedyna droga na pójście na jakikolwiek mecz.
I teraz do meritum - nie będzie mnie na meczu z Toruniem, ale chętnie pójdę na mecz z Lesznem, tylko potrzebuje 2 biletu. Dlatego też szukam osoby/karnetowicza, który jest w podobnej sytuacji - ma jeden karnet i chce pójść na mecz z drugą osobą, ale nie ma jak. Proponuję system zamiany biletów na konkretne mecze, na dzień dzisiejszy nie interesuję mnie inny mecz niż Leszno, więc potencjalnie w grę wchodzą do oddania/odsprzedaży bilety na 4 mecze (Toruń,Gorzów,Z.Góra,Grudziądz) w zamian za bilet na mecz z Lesznem.
Oczywiście jest jeszcze pytanie o szansę kupna biletu w tej przedsprzedaży, dzisiaj to mogę przetestować.
Zainteresowane osoby takim dealem zapraszam do kontaktu - na razie może podam mail kobermaister@gmail.com
I teraz do meritum - nie będzie mnie na meczu z Toruniem, ale chętnie pójdę na mecz z Lesznem, tylko potrzebuje 2 biletu. Dlatego też szukam osoby/karnetowicza, który jest w podobnej sytuacji - ma jeden karnet i chce pójść na mecz z drugą osobą, ale nie ma jak. Proponuję system zamiany biletów na konkretne mecze, na dzień dzisiejszy nie interesuję mnie inny mecz niż Leszno, więc potencjalnie w grę wchodzą do oddania/odsprzedaży bilety na 4 mecze (Toruń,Gorzów,Z.Góra,Grudziądz) w zamian za bilet na mecz z Lesznem.
Oczywiście jest jeszcze pytanie o szansę kupna biletu w tej przedsprzedaży, dzisiaj to mogę przetestować.
Zainteresowane osoby takim dealem zapraszam do kontaktu - na razie może podam mail kobermaister@gmail.com
Marcin0203 pisze:Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)
no to idac dalej , rownie dobrze moze ktos wpisywac na pale nr karnetu np rozniacy sie jedna cyfra od wlasnego i tez kogos podkupic.
chyba jedynym.sensownym rozwiazaniem jest okazanie karnetu na wejsciu
never ride faster than your angel can fly
-
maestro76 pisze:Marcin0203 pisze:Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)
no to idac dalej , rownie dobrze moze ktos wpisywac na pale nr karnetu np rozniacy sie jedna cyfra od wlasnego i tez kogos podkupic.
O tym nie pomyślałem, ale fakt to też jest sposób :D
Marcin0203 pisze:maestro76 pisze:Marcin0203 pisze:Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)
O tym nie pomyślałem, ale fakt to też jest sposób :D
Numery karnetów powinny być generowane algorytmem i nie powinny mieć numerów koło siebie. Zakładam, ze właśnie dlatego jest 8 czy 9 cyfr w numerze a nie 4 :-) Zanim losowo trafisz numer nie swojego karnetu to już dawno będzie po rybach :)
Nie do końca. Karnety rozprowadzone przez jednego z głównych sponsorów nie biorą udziału w 'polowaniu'. Nie wiem jak w innych firmach.qpa pisze:Na firmowy mozesz smialo jutro polowac bilet :)
Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka