Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
mema
Senior

Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

#2776 Postautor: mema » 18 maja 2021, o 17:22

Dobra tylko jak kupiłem dwa karnety z jednego konta na eventim to pewnie kupię jeden bilet z drugim już nie zdążę.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#2777 Postautor: Kargolo » 18 maja 2021, o 17:28

mema pisze:Dobra tylko jak kupiłem dwa karnety z jednego konta na eventim to pewnie kupię jeden bilet z drugim już nie zdążę.

Trzeba wpisać kod z karnetu. Nie ma słowa o tym, że zakup musi odbyć się z tego samego konta.
Oczywiście jeżeli dobrze to rozumiem. To byłaby też dobra decyzja, ponieważ wiele osób kupowało większą ilość karnetów z jednego konta (ja np. dwie sztuki), a teraz każdy musi liczyć na siebie.

EDIT: Co ciekawe info zniknęło ze strony internetowej, na FB cisza, a klub nie odpowiada na pytania o bilety pojawiające się w komentarzach.
Ciekawe.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#2778 Postautor: Saeyl » 18 maja 2021, o 17:57

Na FB i na stronie jest już informacja, bo lekko ją zmienili ;)
Dodali, że:
W ramach procesu zakupowego będzie można zakupić maksymalnie dwa bilety wprowadzając dwa kody. Funkcja ta będzie dostępna tylko na www natomiast w aplikacji mobilnej jedna transakcja = jeden bilet.

qpa
Junior

#2779 Postautor: qpa » 18 maja 2021, o 17:58

Marcin0203 pisze:Skąd taka informacja?

http://motorlublin.com.pl/aktualnosci/i ... ator-torun

Awatar użytkownika
Retrospeedway
Senior

#2780 Postautor: Retrospeedway » 18 maja 2021, o 18:13

Dobrze rozumiem że jak nie posiadam karnetu na sezon 2020 to nie mogę kupić pojedynczego biletu ?

Flagg
Trener

#2781 Postautor: Flagg » 18 maja 2021, o 18:16

Jeśli nie masz karnetu, to najbliższy domowy mecz Motoru obejrzysz być może w 2023.

I nie pisze tego złośliwie, bo sam jestem w takiej samej sytuacji
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
Retrospeedway
Senior

#2782 Postautor: Retrospeedway » 18 maja 2021, o 18:18

Flagg pisze:Jeśli nie masz karnetu, to najbliższy domowy mecz Motoru obejrzysz być może w 2023.

I nie pisze tego złośliwie, bo sam jestem w takiej samej sytuacji

A jak jakiś karnetowiec kupi bilet i mi go odsprzeda drożej oczywiście to czy będę mógł wejść pokazując jedynie bilet czy trzeba też przy bramce pokazać karnet ?

KrzyczącyK1b1c
Trener

#2783 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 18 maja 2021, o 18:19

Ale skąd ten pesymizm? Przecież przy obecnej tendencji zakażeń (poniżej 3%), niedługo mogą zostać otwarte stadiony w 100%.

Flagg
Trener

#2784 Postautor: Flagg » 18 maja 2021, o 18:21

Retrospeedway pisze:A jak jakiś karnetowiec kupi bilet i mi go odsprzeda drożej oczywiście to czy będę mógł wejść pokazując jedynie bilet czy trzeba też przy bramce pokazać karnet ?

Tego nie wiem, ale raczej tylko bilet

Krzyczącyk1b1c pisze:Ale skąd ten pesymizm? Przecież przy obecnej tendencji zakażeń (poniżej 3%), niedługo mogą zostać otwarte stadiony w 100%.

a) nie wierzę, że w tym sezonie rząd zdecyduje się na 100% otwarcie stadionów. 50%? Tak, 75% Możliwe, ale jakiś poziom restrykcji utrzymają.
b) Przy 100% pewnie jakas drobna szansa na kupno biletów jest, bo jakiś niewielki % karnetów pewnie został zwrócony, do tego być może doszłyby miejsca stojące, ale ile to będzie? 500, 1000 sztuk? I 20 tys chętnych. Trzeba będzie mieć w cholere szczęścia. Do tego, to co pisał wcześniej Blajar. NIkt nie wie, ile tak naprawde biletów trafi do sprzedaży, a ile jest już "sprzedanych".
c) Przy mniej niż 100% wszystkie bilety pójdą z automatu w przedsprzedaży.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

KrzysiekS
Senior

#2785 Postautor: KrzysiekS » 18 maja 2021, o 19:34

Jeżeli klub zamknie stadion dla świeżej krwi i rotacji kibica na kolejne dwa sezony to będzie marketingowy babol. Ciężko będzie to przyjąć karnetowcom patrzącym na własny interes, lecz takie działanie szybko zakończy modę i zainteresowanie. Nie uda się tego podtrzymać u ludzi, którzy nie będą mieli nawet iluzorycznej szansy uczestnictwa w tym wszystkim. Wielu też wyrobi w sobie nawyk kanapowy, w sumie przecież wygodniejszy i piwo nierozcieńczane. To wielki błąd. W tym mitycznym 23r. powszechnej dostępności może już nie być problemu z biletami, nawet przy bramie ;)
PS ja akurat mam karnet odkupiony od kolegi, który miał firmowy, także dom już jest dla mnie nieosiągalny ale odbiję to sobie kilkoma wyjazdami, GP, jakąś drugą ligą w Rzeszy i coś tam jeszcze zerknę, przy okazji zrobię dobry uczynek zabierając teściową do Świętego Sanktuartium już w dzień po Bożym Ciele ;) także nie piszę tego ponieważ żal dupę ściska uprzedzając zarzuty. Tak czy siak będę tak jak i byłem kiedy karetka się topiła w studzience przez godzinę, gdy tylko będzie szansa. Chodzi o szersze spojrzenie.

qpa
Junior

#2786 Postautor: qpa » 18 maja 2021, o 19:44

Na firmowy mozesz smialo jutro polowac bilet :)

Leniu
Szkółkowicz

#2787 Postautor: Leniu » 18 maja 2021, o 20:32

qpa pisze:Na firmowy mozesz smialo jutro polowac bilet :)

Ja też na to liczę, ale dzwoniłem dzisiaj do mojego pracodawcy i otrzymałem informację, że ma mieć (jako firma) przydzielony pakiet biletów dla karnetowiczów na 2 najbliższe mecze u nas i każdy będzie mógł się zapisać, ale tylko na jeden z nich.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2788 Postautor: RadeKas » 18 maja 2021, o 20:54

Dostał ktoś tego maila w sprawie kupna biletu?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#2789 Postautor: mundzio » 19 maja 2021, o 07:59

no i elegancko, dobrze że jednak wbrew moim obawom udało się to ogarnąć.

Sprzedaż biletów dziś o 20, a wydarzenia nadal nie ma?

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#2790 Postautor: Kargolo » 19 maja 2021, o 08:09

W tamtym roku wydarzenie pojawiało się chyba około pół godziny przed rozpoczęciem sprzedaży.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Marcin0203

#2791 Postautor: Marcin0203 » 19 maja 2021, o 11:07

Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#2792 Postautor: Saeyl » 19 maja 2021, o 11:12

Jest ryzyko, jest zabawa ;)

Badzia
Szkółkowicz

#2793 Postautor: Badzia » 19 maja 2021, o 13:50

Nie podpowiadacie, bo zaraz na olx się pojawi:
„Sprzedam NUMER karnetu, 300zl”. :lol:

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#2794 Postautor: Perez » 19 maja 2021, o 14:41

To komu kupić bilet? Bo ja być i tak nie mogę.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#2795 Postautor: Fantys » 19 maja 2021, o 15:07

Perez pisze:To komu kupić bilet? Bo ja być i tak nie mogę.

Chętnie wezmę jak mogę prosić :)

koldi8

#2796 Postautor: koldi8 » 19 maja 2021, o 15:32

Jestem szczęśliwym posiadaczem karnetu, ale nie mieszkam w Lublinie, jedynie jak jestem w rodzinnych stronach i jest akurat mecz to korzystam z sytuacji. System sprzedaży jaki wybrał klub przed sezonem 2020 zmusił mnie do zakupu karnetu, bo to jedyna droga na pójście na jakikolwiek mecz.
I teraz do meritum - nie będzie mnie na meczu z Toruniem, ale chętnie pójdę na mecz z Lesznem, tylko potrzebuje 2 biletu. Dlatego też szukam osoby/karnetowicza, który jest w podobnej sytuacji - ma jeden karnet i chce pójść na mecz z drugą osobą, ale nie ma jak. Proponuję system zamiany biletów na konkretne mecze, na dzień dzisiejszy nie interesuję mnie inny mecz niż Leszno, więc potencjalnie w grę wchodzą do oddania/odsprzedaży bilety na 4 mecze (Toruń,Gorzów,Z.Góra,Grudziądz) w zamian za bilet na mecz z Lesznem.
Oczywiście jest jeszcze pytanie o szansę kupna biletu w tej przedsprzedaży, dzisiaj to mogę przetestować.
Zainteresowane osoby takim dealem zapraszam do kontaktu - na razie może podam mail kobermaister@gmail.com

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2797 Postautor: maestro76 » 19 maja 2021, o 15:45

Marcin0203 pisze:Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)

no to idac dalej , rownie dobrze moze ktos wpisywac na pale nr karnetu np rozniacy sie jedna cyfra od wlasnego i tez kogos podkupic.
chyba jedynym.sensownym rozwiazaniem jest okazanie karnetu na wejsciu
never ride faster than your angel can fly

Marcin0203

#2798 Postautor: Marcin0203 » 19 maja 2021, o 15:48

maestro76 pisze:
Marcin0203 pisze:Tutaj jest jeszcze jedna ważna kwestia której nikt chyba nie zauważył. Zauważcie ile osób odsprzedało karnety albo teraz odsprzedaje i wystarczy, że taka osoba które odsprzedaje karnet pozostawi sobie numer karnetu lub zdjęcie i wtedy również może dzisiaj kupić bilet :D I teraz ta osoba która odkupiła karnet nie dość, że musi walczyć z innymi karnetowiczami o bilet to jeszcze nie wie czy osoba od której odkupiła karnet nie podkupi jej biletu wcześniej :)

no to idac dalej , rownie dobrze moze ktos wpisywac na pale nr karnetu np rozniacy sie jedna cyfra od wlasnego i tez kogos podkupic.

O tym nie pomyślałem, ale fakt to też jest sposób :D

Badzia
Szkółkowicz

#2799 Postautor: Badzia » 19 maja 2021, o 15:56

Marcin0203 pisze:
maestro76 pisze:

O tym nie pomyślałem, ale fakt to też jest sposób :D

Numery karnetów powinny być generowane algorytmem i nie powinny mieć numerów koło siebie. Zakładam, ze właśnie dlatego jest 8 czy 9 cyfr w numerze a nie 4 :-) Zanim losowo trafisz numer nie swojego karnetu to już dawno będzie po rybach :)

Ar22r

#2800 Postautor: Ar22r » 19 maja 2021, o 16:06

Nie do końca. Karnety rozprowadzone przez jednego z głównych sponsorów nie biorą udziału w 'polowaniu'. Nie wiem jak w innych firmach.

Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka