Treningi
Re: Treningi
Nie wiem zbytnio z jakiego powodu, ale na treningu Motoru jest Rohan Tungate ;) Czyżby jakieś zastępstwo w niedzielę? Dzisiaj testowali zawodników i jeszcze nie ma ogólnodostępnych informacji czy wszyscy zdrowi.
Ja myślę, że powód jest bardzo prosty i brzmi: "bo może" :) Jeżeli miałbyś okazję rozjeździć się na innym torze niż domowy i jeszcze potestować z najlepszymi zawodnikami w Polsce, to byś nie skorzystał? :)
- Retrospeedway
- Senior
Ktoś z was był na wczorajszym i dzisiejszym treningu?
Saeyl pisze:Nie wiem zbytnio z jakiego powodu, ale na treningu Motoru jest Rohan Tungate ;) Czyżby jakieś zastępstwo w niedzielę? Dzisiaj testowali zawodników i jeszcze nie ma ogólnodostępnych informacji czy wszyscy zdrowi.
A czy on nie jest dzisiaj w Danii?
Przecież on może jechać tylko w przypadku covida. Ktoś zarażony?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- Dragon_Juventino
- Junior
Ktoś się może orientuje kto tak ostro trenuje na Z5? Bo od paru godzin już się echo niesie po mieście.
Saeyl pisze:Ktoś się może orientuje kto tak ostro trenuje na Z5? Bo od paru godzin już się echo niesie po mieście.
Szkółka dziś trenowała.
Ktuś wie co się dzieje na Z5 może i ?
Słychać jakby miały miejsce regularne zawody.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
DrPaiHiWo pisze:Ktuś wie co się dzieje na Z5 może i ?
odkurzanie nawierzchni
DrPaiHiWo pisze:Ktuś wie co się dzieje na Z5 może i ?
Kubera z Lampartem trenował i szkółka chyba, bo tacy młodzi śmigali ;)
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
a można wejść na trening w ogóle ?
Można, byłem ostatnio na szkółce i to jeszcze przed tym, jak otworzyli stadiony.
Motor mocnyj!
No właśnie nie można. Stoi ochrona przed wejściem i nie wpuszcza...Nie wiem o co tu chodzi na zawody mogą wejść nieliczni ale chyba na treningu to nie ma ryzyka że wejdzie więcej niż 25% pojemności stadionu.
Cz@rek pisze:No właśnie nie można. Stoi ochrona przed wejściem i nie wpuszcza...Nie wiem o co tu chodzi na zawody mogą wejść nieliczni ale chyba na treningu to nie ma ryzyka że wejdzie więcej niż 25% pojemności stadionu.
Nie doszukuj się w tym wszystkim logiki.To zarządzenie ekstraligi ze treningi są zamknięte.Dopiero od najbliższej kolejki zawodnicy beda mogli korzystac z prysznica i szatni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jeździli coś dzisiaj?
Latałem rowerem w okolicach stadionu koło 18 i cichutko było.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Mam nadzieję, że cały tydzień do porzygu będą objeżdżać Z5 żeby jakimś cudem wyrwać bonus Stali.
Zgodnie z życzeniami, zaczęli już dziś :)KrzyczącyK1b1c pisze:Mam nadzieję, że cały tydzień do porzygu będą objeżdżać Z5 żeby jakimś cudem wyrwać bonus Stali.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
mundzio pisze:Zgodnie z życzeniami, zaczęli już dziś :)KrzyczącyK1b1c pisze:Mam nadzieję, że cały tydzień do porzygu będą objeżdżać Z5 żeby jakimś cudem wyrwać bonus Stali.
Wiadomo kto konkretnie?
Nie wiem nic konkretnego, słyszę tylko że ktoś jeździ :)
Szkółka i Rachubik trenują.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
mema pisze:Szkółka i Rachubik trenują.
Ech xD