Żużlowe różności
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużlowe różności
Dlatego moim zdaniem kluby powinny się zjednoczyć i rozmawiać z rządem. Pal licho piłkarskie, bo tam sezon już się kończy, ale żużlowe.
Wytrzymajmy jeszcze dwa tygodnie.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Tak jak analizuję dmpj to chyba Miedziak ma godnego rywala w ilościach upadków w młodym Śledziu. Serio to obciach żeby tyle lat ciągnąć kasę i nie wychować żadnego chłopaka, który przejedzie cztery kółka o punktach nawet nie wspominając.
Zgadza się i tak jak pisałem w innym wątku, petardę -seniora Polaka trzeba sobie wychować, tak pokazują kadry ekstraligowych klubów.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Po co tam jadą Lampart i Cierniak to chyba nikt nie wie, a przecież mamy jeszcze juniorów, którzy powinni się ścigać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Rachubik został wypożyczony do Poznania. Szpytma chyba już wcześniej też gdzieś
A młody Śledź ma generalnie papiery na jazdę ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Gelo pisze:Rachubik został wypożyczony do Poznania. Szpytma chyba już wcześniej też gdzieś
I tyle? Nie mamy więcej licencji?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
DrPaiHiWo pisze:A młody Śledź ma generalnie papiery na jazdę ?
Ma takie że nawet własny ojciec mu nie pomaga.Cytat z SF
Sporo upadków... Najpierw upadł Mikłoś, ale wstał i zszedł z toru. Później jadący na drugim miejscu Śledź upadł i minął go Pacek, który... też upadł, ale zdołał utrzymać drugą pozycję.
Kupiec czy Karczewski w Częstochowie to niebo a ziemia w porównaniu z naszymi asami. Smutne to. Zero upadków i wykluczeń.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
KrzyczącyK1b1c pisze:Dlatego moim zdaniem kluby powinny się zjednoczyć i rozmawiać z rządem. Pal licho piłkarskie, bo tam sezon już się kończy, ale żużlowe.
Wyluzuj. Do końca maja przepisy zmienia się jeszcze kilka razy. Pojemność na stadionach od końcówki mają to przeoczenie (niejedyne zresztą) które pewnie naprawia przy pierwszej lepszej nowelizacji.
I wtedy jakiś Czarnecki wjedzie na białym koniu i powie, że to on wywalczył :))))
Jak te 100 tys euro na paliwo
Perez pisze:Kupiec czy Karczewski w Częstochowie to niebo a ziemia w porównaniu z naszymi asami. Smutne to. Zero upadków i wykluczeń.
Rowniez najemnicy. Jedynymi wychowankami CKM sa Swidnicki oraz Król
mema pisze:DrPaiHiWo pisze:A młody Śledź ma generalnie papiery na jazdę ?
Sporo upadków... Najpierw upadł Mikłoś, ale wstał i zszedł z toru. Później jadący na drugim miejscu Śledź upadł i minął go Pacek, który... też upadł, ale zdołał utrzymać drugą pozycję.
Rozumiem że dysponujesz sprawdzonymi wiadomościami na temat życia i relacji w rodzinie Śledziów, do tego z upoważnieniemm do ich rozpowszechniania publicznego ..
Czy młody Śledź kiedykolwiek zasłuży na miano prawdziwego żużlowca to się dopiero okaże, natomiast jeżdżenie po młodym szkółkowiczu (niezależnie od tego że ma licencję) jest nad wyraz słabe...

-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:Rachubik został wypożyczony do Poznania. Szpytma chyba już wcześniej też gdzieś
Tak ,dzisiaj potwierdzili Szpytma również wypożyczony do Poznania.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
istred pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Dlatego moim zdaniem kluby powinny się zjednoczyć i rozmawiać z rządem. Pal licho piłkarskie, bo tam sezon już się kończy, ale żużlowe.
Wyluzuj. Do końca maja przepisy zmienia się jeszcze kilka razy. Pojemność na stadionach od końcówki mają to przeoczenie (niejedyne zresztą) które pewnie naprawia przy pierwszej lepszej nowelizacji.
I wtedy jakiś Czarnecki wjedzie na białym koniu i powie, że to on wywalczył :))))
Dzisiaj Premier coś mówił o tym?
L(o)katy pisze:mema pisze:DrPaiHiWo pisze:A młody Śledź ma generalnie papiery na jazdę ?
Rozumiem że dysponujesz sprawdzonymi wiadomościami na temat życia i relacji w rodzinie Śledziów, do tego z upoważnieniemm do ich rozpowszechniania publicznego ..
Czy młody Śledź kiedykolwiek zasłuży na miano prawdziwego żużlowca to się dopiero okaże, natomiast jeżdżenie po młodym szkółkowiczu (niezależnie od tego że ma licencję) jest nad wyraz słabe...
Faktycznie trzeba mieć informacje z pierwszej ręki aby zauważyć ze z młodym Śledziem na każdych zawodach jest Stasio Burza jako opiekun szkółki a nie ojciec.Maksymilan ma licencję od dwóch sezonów i dwa lata jeszcze jako junior.Życzę mu jak najlepiej i aby osiągnął chociaż połowę tego co ojciec.
moze pracodawca Darka Sledzia oczekuje od niego, ze bedzie zajmowal sie prowadzeniem druzyny z Wroclawia, za co dostaje wynagrodzenie, a nie prowadzeniem syna i bujaniem sie na DMPJ, w ktorych nie wystepuja Sparta?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Dzisiaj odbywają się mecze ligi duńskiej.
Korrida jednym słowem w meczach wiele razy wyjeżdża karetka, na murawie lądował helikopter bodajże po K.Huckenbecka.
Wiele kontuzji, zawodnicy nagrywający filmiki jak jadą do szpitala... Do tego w jednym z meczów dwóch jeźdźców pojechało w żółtym pokrowcu/kasku, było lekkie zamieszanie ale ktoś dopuścił. Warto śledzić portale wkrótce będą się pojawiać pierwsze informacje o absencjach żużlowców.
Korrida jednym słowem w meczach wiele razy wyjeżdża karetka, na murawie lądował helikopter bodajże po K.Huckenbecka.
Wiele kontuzji, zawodnicy nagrywający filmiki jak jadą do szpitala... Do tego w jednym z meczów dwóch jeźdźców pojechało w żółtym pokrowcu/kasku, było lekkie zamieszanie ale ktoś dopuścił. Warto śledzić portale wkrótce będą się pojawiać pierwsze informacje o absencjach żużlowców.
Ostatnio ponownie odświeżony został w mediach temat wypadku Szombierskiego po pijaku. Sprawę pewnie większość z was kojarzy, ale tutaj zdjęcia porównawcze pokazują, co zrobił Szumina:
https://www.siepomaga.pl/beata-lesniewska
O ile nikt nie traktował go jako poważnego sportowca, wypadek po pijaku i proba ucieczki wskazały, że odpowiedzialny tez nie był jako człowiek, jednak niekiedy takie zdarzenia uczą ludzi pokory i odpowiedzialności. Szumina jedyne pozytywne czym się wykazał, to że nie chce ukrywania swojej tożsamości, ale fakt ze próbuje wyłgać się od więzienia tym, że on wspomoże dzięki temu idąc do pracy, rehabilitację poszkodowanej kwotą kilku?! Tak kilku tysięcy, uwaga! płaconymi w ratach! Czekam na werdykt i liczę, że dostanie maxa, czyli 15 lat.
https://www.siepomaga.pl/beata-lesniewska
O ile nikt nie traktował go jako poważnego sportowca, wypadek po pijaku i proba ucieczki wskazały, że odpowiedzialny tez nie był jako człowiek, jednak niekiedy takie zdarzenia uczą ludzi pokory i odpowiedzialności. Szumina jedyne pozytywne czym się wykazał, to że nie chce ukrywania swojej tożsamości, ale fakt ze próbuje wyłgać się od więzienia tym, że on wspomoże dzięki temu idąc do pracy, rehabilitację poszkodowanej kwotą kilku?! Tak kilku tysięcy, uwaga! płaconymi w ratach! Czekam na werdykt i liczę, że dostanie maxa, czyli 15 lat.
Zero szacunku dla wsiadających za kółko po pijaku.
Nie wiem czy ten max to dobra kara, m.in. Ty i ja będziemy go utrzymywać przez te 15 lat.
Patrzę na moje dzieci i myślę, że ich świat też może się zawalić w jednej chwili przez takiego półgłówka.
Uważajcie na siebie.
I pomóżmy tej dziewczynie, sporo kibiców z Lublina i spoza Lublina czyta regularnie to forum, nawet 10 zł od głowy, to kolejna okazja żeby pokazać jaka w nas moc...
Nie wiem czy ten max to dobra kara, m.in. Ty i ja będziemy go utrzymywać przez te 15 lat.
Patrzę na moje dzieci i myślę, że ich świat też może się zawalić w jednej chwili przez takiego półgłówka.
Uważajcie na siebie.
I pomóżmy tej dziewczynie, sporo kibiców z Lublina i spoza Lublina czyta regularnie to forum, nawet 10 zł od głowy, to kolejna okazja żeby pokazać jaka w nas moc...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Powinni takim debilom jak szumina licytować cały majątek. Szkoda tej dziewczyny. Wsparłem poraz kolejny.
waha pisze:Powinni takim debilom jak szumina licytować cały majątek. Szkoda tej dziewczyny. Wsparłem poraz kolejny.
Co zlicytujesz? Stare buty i telefon komórkowy ze zbitą szybką?
Kargolo pisze:Zero szacunku dla wsiadających za kółko po pijaku.
Racja kolego, chociaż trzeba brać pod uwagę że każdy popełnia błędy, może nie tak fatalne, jednak dalsza postawa i kolejne kroki budzą obrzydzenie z mojej strony do osobnika.
Co do kary - przecież nie wymierzą mu innej.
Dobromir pisze:waha pisze:Powinni takim debilom jak szumina licytować cały majątek. Szkoda tej dziewczyny. Wsparłem poraz kolejny.
Co zlicytujesz? Stare buty i telefon komórkowy ze zbitą szybką?
Niektórzy na pewno mają jakiś majątek. Przecież nie tylko biedni po pijaku jeżdżą. Myślę że stan majątkowy na brak mózgu nie ma wpływu.