Motor Lublin - Apator Toruń ( 7.05.2021 g 18 )
Re: Motor Lublin - Apator Toruń ( 7.05.2021 g 18 )
Ewentualnie Kiełbasa vel Marciniec 
Skład awizowany na piątkowy mecz z Ewinner Klub Sportowy Toruń:
9️⃣ Grigorij Laguta official
1️⃣0️⃣ Krzysztof Buczkowski
1️⃣1️⃣ Jarek Hampel - Oficjalna Strona
1️⃣2️⃣ Mark Karion Racing
1️⃣3️⃣ Mikkel Michelsen #155
1️⃣4️⃣ Wiktor Lampart #47
1️⃣5️⃣ Mateusz Cierniak Racing #842
Trener: Maciej Kuciapa Racing
Miasto Lublin
Grupa Azoty Zakłady Azotowe "Puławy" S.A.
Perła
Lubelskie
LW Bogdanka
Dealer BMW M Best Auto
Speedway Ekstraliga
//
Już pomijam Łagute pod 9. Ale dla mnie juniorzy powinni być odwrotnie ustawieni. Lampart w gazie ładnym jest, szczególnie u nas i powinien jechać na słabszych seniorów by pkt robić na nich.
9️⃣ Grigorij Laguta official
1️⃣0️⃣ Krzysztof Buczkowski
1️⃣1️⃣ Jarek Hampel - Oficjalna Strona
1️⃣2️⃣ Mark Karion Racing
1️⃣3️⃣ Mikkel Michelsen #155
1️⃣4️⃣ Wiktor Lampart #47
1️⃣5️⃣ Mateusz Cierniak Racing #842
Trener: Maciej Kuciapa Racing
Miasto Lublin
Grupa Azoty Zakłady Azotowe "Puławy" S.A.
Perła
Lubelskie
LW Bogdanka
Dealer BMW M Best Auto
Speedway Ekstraliga
//
Już pomijam Łagute pod 9. Ale dla mnie juniorzy powinni być odwrotnie ustawieni. Lampart w gazie ładnym jest, szczególnie u nas i powinien jechać na słabszych seniorów by pkt robić na nich.
z szybkich wyliczeń wychodzi, że do 9 biegu Buczkowski będzie miał 1 1 (o ile go nie pojadą Lewandowski i Stolp) i w 9 na Przedpełskiego i Miedzińską pojedzie któryś z młodziaków...
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Z szybkich wyliczeń wychodziły nam komplety Macieja Janowskiego i Artioma Łaguty kapkę ponad tydzień temu, więc wiesz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
waha pisze:Lampart w gazie ładnym jest, szczególnie u nas i powinien jechać na słabszych seniorów by pkt robić na nich.
Za to Cierniak nie robi "laczka", jest większym walczakiem i myśli na torze :)
No z myśleniem się zgadzam. Bardzo mi się podoba Mateusz. Ale co do walczaka to i Lampart mniej się boi w tym sezonie. Ale to już nie chodzi o to. Bo ja tu ich nie oceniam i nie klasyfikuje. Po prostu uważam że wystawienie Lamparta na słabszych seniorów byłoby bezpieczniejsze. Bo jak narazie więcej gwarantuje na naszym torze od Mateusza.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2021, o 15:40 przez waha, łącznie zmieniany 1 raz.
Weź pod uwagę, że z tej jazdy na słabszych seniorów może niewiele wyniknąć, jak za Miedziaka pójdą taktyczne.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
To prawda, Wiktor zawsze pod wpływem presji rywala z tylu zwalniał, popełniał błędy i łatwo tracił pozycje, w tym roku wygląda pod tym względem najlepiej dotychczas.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeżeli pójdą taktyczne to pójdą. Tego teraz nie wiemy jak mecz się ułoży.
Flagg pisze:Ale oni chyba tego Stolpa to co tydzień wystawiają? A koniec końców i tak jedzie Żupiński.
Ogólnie nie wiem co ma na celu Pan Łokeć awizując Stolpa. Jakiś fetysz związany z kreśleniem nazwisk w programie?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Flagg pisze:Ale oni chyba tego Stolpa to co tydzień wystawiają? A koniec końców i tak jedzie Żupiński.
Ogólnie nie wiem co ma na celu Pan Łokeć awizując Stolpa. Jakiś fetysz związany z kreśleniem nazwisk w programie?
Może to straszak na Żupińskiego.
Kargolo pisze:Flagg pisze:Ale oni chyba tego Stolpa to co tydzień wystawiają? A koniec końców i tak jedzie Żupiński.
STRASZY!
A w ramach ciekawostki, na jutro planowany jest trening a po nim przykrywamy tor plandeką. Ja dopiero dziś się dowiedziałem, ze takową posiadamy :)
Sedzia meczu Sasień. Czyli prawdopodobnie będą kontrowersje.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- Retrospeedway
- Senior
Jak myślicie czy w drugim biegu juniorskim przytrzyma taśmę dłużej żeby naszych młodych nadziać,czy na odwrót pomyśli że oni pomyślą że przytrzyma dłużej a puści szybko żeby ich zaskoczyć? W każdym razie będzie to również pojedynek nasi juniorzy kontra sędzia;)
Niezależnie od tego co zrobi lepszym refleksem powinni popisać się nasi juniorzy.
To my mamy plandekę na cały tor? Bo że była na prostą startową to wiem. Ogólnie opady prognozują tylko na piątek, mam nadzieję że niewielkie i nie zmieni to naszych po treningowych ustawień.
Wszystkie prognozy pokazują spory deszcz dziś późnym popołudniem/wieczorem.
Motor mocnyj!
Retrospeedway pisze:Jak myślicie czy w drugim biegu juniorskim przytrzyma taśmę dłużej żeby naszych młodych nadziać,czy na odwrót pomyśli że oni pomyślą że przytrzyma dłużej a puści szybko żeby ich zaskoczyć? W każdym razie będzie to również pojedynek nasi juniorzy kontra sędzia;)
Ja bym się w ogóle nad tym nie zastanawiał. Żupiński z Lewandowskim nie mają prawa wygrać nawet gdyby obaj nasi juniorzy puścili sprzegło sekundę później.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kshyhu pisze:Wszystkie prognozy pokazują spory deszcz dziś późnym popołudniem/wieczorem.
Może odwołają i wejdziemy na mecz :D
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Badzia pisze:A w ramach ciekawostki, na jutro planowany jest trening a po nim przykrywamy tor plandeką. Ja dopiero dziś się dowiedziałem, ze takową posiadamy :)
Prognozy się sprawdziły. Pytanie tylko o której żużlowcy planowali trenować i czy ew. tor już przygotowany na opady:)
z 16:40:

Ładnie dolało. Ta plandeka to pewnie tylko na prosta startowa?
Dziś ładnie ma być - pewnie tor oporządzą - ale niestety jutro znowu ma coś dolać.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
21 maja. Godzina 20:30
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
18:00, a nie 20:30 :))