L(o)katy pisze:wytłumaczcie mi, bardzo proszę, jakoś zbiorczo i krótko zasady korzystania z gości
https://speedwayekstraliga.pl/zasady-fu ... stralidze/
L(o)katy pisze:wytłumaczcie mi, bardzo proszę, jakoś zbiorczo i krótko zasady korzystania z gości
Kaman pisze:L(o)katy pisze:wytłumaczcie mi, bardzo proszę, jakoś zbiorczo i krótko zasady korzystania z gości
https://speedwayekstraliga.pl/zasady-fu ... stralidze/

W składzie każdej drużyny może być zgłoszony jeden zawodnik biorący udział w danych zawodach jako „gość”. Może być zgłoszony wyłącznie w przypadku, gdy u co najmniej jednego zawodnika spośród pięciu z najwyższymi średnimi indywidualnymi (SI) w składzie aktualnej na dzień zawodów kadry klubu stwierdzony zostanie pozytywny wynik na obecność koronowirusa COVID-19.
Speedway pisze:Odsluchalem wypowiedz Kuciapy z jakiegos magazynu i wynika z niej ze nadal w Motorze nie ma jednej osoby decyzyjnej odnosnie skladu i samego prowadzenia meczu. Ze slow Macka wynika nawet ze o wszystkim wspolnie decyduja nie tylko z Jackiem ale i kierownikiem druzyny. Nie wiem jak jest faktycznie, ale to dla mnie jest to jakies nieporozumienie, takie rozbijanie odpowiedzialnosci za wynik druzyny na kogo sie da. Najlepiej jeszcze do sztabu szkoleniowego wlaczyc wirazowych. Wszak w kupie sila!
Jest duzo rzeczy ktore ten klub robi naprawde dobrze, ale trzeba otwarcie powiedziec ze pare rzeczy u nas totalnie lezy. Szkolka, taktyka meczowa, transfery naprawde mocnych nazwisk. Robimy podchody pod Vaculika, a jak Stal go znow zachciala to w moment sie tam znalazl. Artiom mial byc przywiazany na wiecznosc do Grudziadza, a dzis jezdzi dla chwaly Klocow i innych Ruskow. Obysmy wyciagneli z tego lekcje na przyszlosc
KrzyczącyK1b1c pisze:Na Artioma i Vacula nie było w Motorze miejsca w tym sezonie.
Gelo pisze:Za wcześnie dlatego ja nie rozliczam. Zapytuję tylko dlaczego nie udaje się trzeci rok z rzędu ściągnąć zawodnika z top5 na świecie. Ok. Umowa dwuletnia z Griszą, słowo honoru z Mikkelem. Ale czy to są pewniaki na dwucyfrówki? Wyjazdowe z mocnymi rywalami z pewnością nie. To poziom Zagara, Fricke'a, Jacka Holdera, Thomsena...
Kalhorn pisze:
Ps. Z top 5 GP nie zamieniłbym Lindgrena za Grisze.
kdsz pisze:W składzie Motoru sporo namieszał przepis o U24. Gdyby nie wszedł w życie, to pewnie w Lublinie zamiast Krzyśka Buczkowskiego byłby Matej Zagar. Mielibyśmy wówczas skład teoretycznie bez dziur.