Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Co się dzieje z Drylsonem?
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Covid pewnie jeszcze trzyma, przed poprzednia kolejka było info ze jest zakażony.blajar pisze:Co się dzieje z Drylsonem?
Wygląda na to, że w Czewie będą mieli gorsze humory niż my. Lindgren ładnie położył mecz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dziwny ten sezon.
Leszno dostaje baty u siebie ze Stalą.
Stal męczy się u siebie z nami do 13 biegu.
Leszno wygrywa w Cze - Wie.
Ps. Znowu Włókniarz u nas z nożem na gardle...
Leszno dostaje baty u siebie ze Stalą.
Stal męczy się u siebie z nami do 13 biegu.
Leszno wygrywa w Cze - Wie.
Ps. Znowu Włókniarz u nas z nożem na gardle...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
CKM1946
- Zawodowiec
Wiedzialem ze to jest skład węgla i papy. Na papierze pozytywna drużyna ale punkty tragiczne. Lindgren zamiast sprzet kupic to kupił ale dom w Częstochowie. Znalazł sobie ciepły kurwidołek.
Kibice żużla to już chyba mają to do siebie, że po pierwszym meczu sezonu ferują wyroki na cały sezon :)
Rok temu Czewa po 3 kolejkach miała detronizować Leszno, po meczu w Lesznie, złoto wieszano Falubazowi, GKM miał się bić o Play-Off itp itd. Co roku te same historie. Dajcie im pojechać kilka spotkań chociaż
Rok temu Czewa po 3 kolejkach miała detronizować Leszno, po meczu w Lesznie, złoto wieszano Falubazowi, GKM miał się bić o Play-Off itp itd. Co roku te same historie. Dajcie im pojechać kilka spotkań chociaż
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Ja tam nie wierze w ta drużyne i nie wierzylem od okienka. Madsen i juniorzy nie pociągną tego wózka. Lindgren jedzie na szrocie , moze jak przyjdzie GP to cos zainwestuje bo tam sa wieksze priorytety.
Spokojnie. Świacik mówił że będziecie bezlitośni. Dajmy czas.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Aby tylko toru nie otworzył, bo śnieg zapowiadają :D
CKM1946 pisze:Wiedzialem ze to jest skład węgla i papy. Na papierze pozytywna drużyna ale punkty tragiczne. Lindgren zamiast sprzet kupic to kupił ale dom w Częstochowie. Znalazł sobie ciepły kurwidołek.
Wiesz dobrze, że to nie sklep z bułkami. To Graversen nie domaga, a nie Lindgren.
Tak samo cierpi na tym nasz Mikkel. Jeśli Leon przesiadł się z Flemminga to obecnie jedynym który jest w stanie ujechać na nim choćby 2,0 jest Doyley.
A poza tym skład Włókniarza wygląda dobrze, poza Smektałą.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Nie tor jest problemem bo przeciez na poczatku zaskoczyli leszno i bylo juz +8.
DrPaiHiWo pisze:Nie zdziwiłbym się gdyby Leszno nie weszło w tym roku do PO.
Jak widać Unia to Unia. Doyle za Smektałę to złoty deal. Nadal mają w kim wybierać na nominowane. Dziś Emil się nie zmieścił.
CKM1946 pisze:Przy tak marnej juniorce to seniorzy muszą być niemal perfekcyjni. A jak widzimy Lidsey , Kołodziej i Pawlicki średnio coś jadą.
Wystarczyło poczekać tydzień :)
Kołodziej 13+1
Pawlicki 10+2
Lidsey 8+1
-
CKM1946
- Zawodowiec
Pomijajac juz ta zenade dzisiejszą bo wymacie duze doswiadczenie w podnośnikach. Dzis u nas byly dwa i zastanawiam sie jakie to sa koszty tak +/- ?
- Retrospeedway
- Senior
Po tym co dziś zobaczyłem zwłaszcza postawę młodego Lamparta to wydaje mi się że Motor ale też Włókniarz nie będą w playoff.Wrocław Gorzów Leszno i Toruń lub Zielona Góra.My znów skończymy na szóstym miejscu.
Nie wyciągajmy daleko idących wniosków. Gorzów, Wrocław i Leszno są mocne. My mamy fatalny kalendarz bo z dobrymi jedziemy bez Kubery. Dzisiaj wyszło to o czym piszę od dwóch lat. Nie mamy gwiazd. Dwa kluczowe biegi 1:5. Grisza zjeżdżający z toru. Tak to jest jak sie nie ma startów i robi silniki u kowala z Łotwy. Mikkel też bez startów.
Toruń i Falubaz w PO? Bez jaj. Jestem skłonny bardziej uwierzyć w to, że zakończymy sezon na 6 miejscu. Można mieć świetnych juniorów na 10+, ale bez armat na biegi nominowane, gdzie wyniki są stykowe, prawdopodobnie ponownie obejdziemy się smakiem w walce o 4ke. Przy parach Woffinen-A.Łaguta, Vaculik-Zmarzlik, Doyle-Sajfutdinow, Lindgren-Madsen, para G.Łaguta-Michelsen wypada blado. Czeka nas ciężki sezon. Biorąc pod uwagę zasoby finansowe i zaangażowanie sponsorów, pewnie spisany na straty. Oczywiście można usprawiedliwić po części przepisem o U-24. Mimo to liczę, że Wiktor się obudzi i utrzemy nosa faworytom.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
- niespokojny
- Trener
Poki co to mamy spore szanse na PO. Warunek to wygrac wszystko u siebie. Na wyjazdach widze szanse na punkty oprocz Leszna i Wroclawia.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ale biadolenie.... Wyciągacie wnioski po jednym meczu, przegranym w końcówce z kandydatem do złota i to na wyjezdzie... Zapominacie o fakcie że jako jedyny zespół w ekstralidze nie odjechaliśmy żadnego sparingu i był to występ z marszu...Prawda jest taka ze ten sklad powinien wystarczyć na 4-5 miejsce. Za rok zamienimy Rosjan i bedzie dobrze :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Gelo pisze:My mamy fatalny kalendarz bo z dobrymi jedziemy bez Kubery.
Biorąc pod uwagę prognozy pogody, jest bardzo mało prawdopodobne, że jakikolwiek mecz w przyszłym tygodniu się odbędzie... Zimno i opady deszczu/śniegu są zapowiadane aż do soboty włącznie. Ja wiem, że wszystko się jeszcze może zmienić, ale na ten tydzień, wszystkie prognozy są wyjątkowo zgodne co do opadów.
Także prawdopodobnie bez Kubery pojechaliśmy tylko wczoraj w Gorzowie.
niespokojny pisze:Poki co to mamy spore szanse na PO. Warunek to wygrac wszystko u siebie. Na wyjazdach widze szanse na punkty oprocz Leszna i Wroclawia.
Dokładnie. Po niedzieli dostaliśmy więcej pozytywnych informacji niż negatywnych. Może i byliśmy wolni na tle gorzowian na wyjeździe, ale Włókniarz też :) Częstochowa była faworytem do 4 miejsca, a wiać że też będzie musiała się napocić i na starcie ma -2 za porażkę u siebie. Do tego Lindgren wygląda bardzo kiepsko.
Jarek, Mateusz i Krzysiek dobrze weszli w sezon. Przy przepisie u-24 i dwóch juniorach ważne jest, żeby nikt z drugiej linii nie jechał piachu, bo jest sporo łatwych puntów do zdobycia na wspomnianych rywalach. W ten sposób długo trzymaliśmy kontakt.
ptgt pisze:Toruń i Falubaz w PO? Bez jaj. Jestem skłonny bardziej uwierzyć w to, że zakończymy sezon na 6 miejscu. Można mieć świetnych juniorów na 10+, ale bez armat na biegi nominowane, gdzie wyniki są stykowe, prawdopodobnie ponownie obejdziemy się smakiem w walce o 4ke. Przy parach Woffinen-A.Łaguta, Vaculik-Zmarzlik, Doyle-Sajfutdinow, Lindgren-Madsen, para G.Łaguta-Michelsen wypada blado. Czeka nas ciężki sezon. Biorąc pod uwagę zasoby finansowe i zaangażowanie sponsorów, pewnie spisany na straty. Oczywiście można usprawiedliwić po części przepisem o U-24. Mimo to liczę, że Wiktor się obudzi i utrzemy nosa faworytom.
O ile Madsen to jest armata, to Lindgren od dłuższego czasu zawodzi, a wejście w ten sezon ma bardzo słabe. W tym oraz w mocno przeciętnej seniorce Włókniarza upatruję naszych szans bo juniorkę mają na ten moment najlepszą. Ja również mam nadzieję, że Wiktor znajdzie coś w sprzęcie i krok po kroku pójdzie jednak do przodu.
Raf pisze:Gelo pisze:My mamy fatalny kalendarz bo z dobrymi jedziemy bez Kubery.
Biorąc pod uwagę prognozy pogody, jest bardzo mało prawdopodobne, że jakikolwiek mecz w przyszłym tygodniu się odbędzie... Zimno i opady deszczu/śniegu są zapowiadane aż do soboty włącznie. Ja wiem, że wszystko się jeszcze może zmienić, ale na ten tydzień, wszystkie prognozy są wyjątkowo zgodne co do opadów.
Także prawdopodobnie bez Kubery pojechaliśmy tylko wczoraj w Gorzowie.
Zgadzam się. Co innego kilka godzin deszczu prognozowanego tydzień wcześniej, a co innego prognoza opadu ciągłego, który ma trwać przez kilka dni. Takie prognozy się niestety zwykle sprawdzają.
I tu nie tylko mówimy o deszczy... Bodaj w środę ma pojawić się również śnieg :)
CKM1946 pisze:Pomijajac juz ta zenade dzisiejszą bo wymacie duze doswiadczenie w podnośnikach. Dzis u nas byly dwa i zastanawiam sie jakie to sa koszty tak +/- ?
200-300zl na czas meczu w Lublinie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ja w tamtym roku mialem propozycje miejscowki w tymze koszu za stowe. Czy taki byl cennik i kto na tym zarabial nie wiem, bo nie mialem ochoty i nic sie w tej kwestii nie zmienilo :)