Moje Bermudy Stal Gorzów - Motor Lublin (11.04.2021 g. 16.30)
Re: Moje Bermudy Stal Gorzów - Motor Lublin (11.04.2021 g. 16.30)
Karion pod jedynka taki dosyc oczywisty sie wydawal, no ale coz...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Karion po równaniu lubię to :) No chyba, że Jacek dostrzegł jednak te znakomite starty :)
- Łoptymista
- Trener
Gelu szanuj wiedzę, doświadczenie i prorocze zdolności pana Jacka. :p
Jak ktoś napisał nasz układ par idealnie pasuje na starą rozpiskę biegową. Teraz jak zobaczyłem nasze ustawienie to jeszcze mocniej trzymam kciuki za jakieś meteorologiczne wsparcie i odroczenie...
Jak ktoś napisał nasz układ par idealnie pasuje na starą rozpiskę biegową. Teraz jak zobaczyłem nasze ustawienie to jeszcze mocniej trzymam kciuki za jakieś meteorologiczne wsparcie i odroczenie...
A nie jest czasem tak że mimo przełożenia meczu składy awizowane zostają?
nie, podaje sie nowe awizowane sklady
METHANOL ADVENTURE TEAM
Git. No lekko się wkurzyłem. Kurcze ale to nie trzeba nawet bardzo analizować. Wystarczy zobaczyć ustawienie które mieliśmy w tamtym sezonie. Pod 1 powinien być najsłabszy nasz zawodnik. Grisza nie może startować po równaniach. A Hampel powinien jak najczęściej. Jak będzie Kubera to można będzie zamienić go z Karionem. Ale obecnie Mark powinien być pod 1. Przecież Oni powinni to wszystko wiedzieć, siedzą w tym żużlu kupe lat, to znów zrobili ten sam błąd co na pierwszy mecz poprzedniego sezonu.
Widocznie kierowali sie jakimis waznymi przeslankami, ktorych my ciemny lud nie potrafimy dostrzec. Przynajmniej chce w to wierzyc.
Poza tym ponoc teraz to Maciek jest pierwszym, wiec dajcie panu Jackowi spokoj :)
Poza tym ponoc teraz to Maciek jest pierwszym, wiec dajcie panu Jackowi spokoj :)
Myślę, że klucz przy ustalaniu był taki, żeby w 13 jechał Michelsen i Laguta, a jeśli chodzi o Kariona (lub zmieniających go juniorów) aby jak najwięcej jechał z juniorami Stali. Przy tych awizowanych jedzie 2x z Jasińskim i 1x z Karczmarzem.
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
grzesieck pisze:Awizowany skład Motoru Lublin na mecz w Gorzowie:
1. Jarosław Hampel
2. Krzysztof Buczkowski
3. Grigorij Łaguta
4. Mark Karion
5. Mikkel Michelsen
6. Wiktor Lampart
7. Mateusz Cierniak
Sandal mistrz taktyki :)
Hm.... może zapomnieli, że od zeszłego roku zmieniła się tabela biegowa?
Znów to samo :( nie może mu ktoś w końcu przekazać jak ustawiać pary?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Kariona pewnie będzie zmieniał Wiktor lub Cierniak, więc wydaje mi się, że to dobry numer dla niego/dla nich. Trzeba objeżdżać trio Nowacki, Karczmarz, Jasiński - i to jest zadanie dla naszych juniorów. Jeśli ten plan nie wypali, to sorry, ale właśnie w juniorach mamy upatrywać szans na medal w tym roku. A do tego liderzy niech urywają punkty Woźniakowi i Thomsenowi. Wtedy bonus będzie realny.
To że Gorzów wygrało w Lesznie to nie znaczy że mamy klękać przed nimi. Proszę pamiętać że w 19r czy 20r. mało brakowało, odrobinę szczęścia i byśmy tam wygrali.
Jak nasi juniorzy mają być takimi Smykami czy Kuberami przed sezonem według ekspertów to jedziemy tam po 2 pkt

Jak nasi juniorzy mają być takimi Smykami czy Kuberami przed sezonem według ekspertów to jedziemy tam po 2 pkt
A czy mi się wydaje czy my trzeci raz z rzędu w drugiej kolejce jeździmy z „Landsberg an der Warthe” ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Gelo pisze:Karion po równaniu lubię to :) No chyba, że Jacek dostrzegł jednak te znakomite starty :)
Przecież on i tak nie pojedzie, a zastępujący go Wiktor i Młody Mirek raczej mają dobre starty.
Co nie zmienia faktu, że w tym Gorzowie to tak w pierwszym, jak i w trzecim biegu po równaniu ciężko będzie wyprzedzać :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Vaculik ze Zmarzlikiem to nas tam najpewniej przeorają w każdą stronę. Pytanie, co będziemy w stanie zrobić z pozostałymi zawodnikami Stali.
Znając nasze "szczęście", to pewnie ktoś z trójki juniorzy + Karczmarz trafi dzień konia i będzie bił naszych seniorów :)
Ja optymistą nie jestem więc niech mnie nasi Panowie pozytywnie zaskoczą :)
Znając nasze "szczęście", to pewnie ktoś z trójki juniorzy + Karczmarz trafi dzień konia i będzie bił naszych seniorów :)
Ja optymistą nie jestem więc niech mnie nasi Panowie pozytywnie zaskoczą :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
No nie ma co się nastawiać na wielkie rzeczy.
Nie zdziwię się jak Thomsen walnie 13 oczek i z Vaculem oraz Zimnym zamkną nam drogę do 40 punktów.
Rozum podpowiada coś w okolicach 55:35, ale serce nigdy nie przestanie wierzyć w Motor.
Już nie mogę się doczekać, a moja trzylatka chodzi po domu i nuci "Motor Lublin śpiewam..." :D
NA NICH!
Nie zdziwię się jak Thomsen walnie 13 oczek i z Vaculem oraz Zimnym zamkną nam drogę do 40 punktów.
Rozum podpowiada coś w okolicach 55:35, ale serce nigdy nie przestanie wierzyć w Motor.
Już nie mogę się doczekać, a moja trzylatka chodzi po domu i nuci "Motor Lublin śpiewam..." :D
NA NICH!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A tymczasem Zmarzlik w Lesznie pokonał Mistrzów Kraju na silniku sprzed 3 lat.Talmai pisze:
PS. pisał, że Grisza ma na ten sezon 15 silników, ale ciekawe ile nowych. Żeby chociaż miał jeden tak dobry jak Vadim Tarasenko to byłoby super ale ciężko w to uwierzyć.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/93216 ... swietnego-
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ja się trochę własnie tego Thomsena boję. Jak mu tor przypasuje, to może i komplet walnąc. Do tego Woźniak też w Gorzowie jeździć umie.
Że jadąc nawet tylko czwórką da się przeciwnikowi wklepać 50 pkt pokazaliśmy my rok temu. A i Karczmarz w Gorzowie miewa przebłyski.
Że jadąc nawet tylko czwórką da się przeciwnikowi wklepać 50 pkt pokazaliśmy my rok temu. A i Karczmarz w Gorzowie miewa przebłyski.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Z Jarkiem już ok.
Może jestem laikiem ale nie mógł komuś użyczyć swoich silników co by mu je dopasowali ???
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/93275 ... rzowa-jade
Może jestem laikiem ale nie mógł komuś użyczyć swoich silników co by mu je dopasowali ???
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/93275 ... rzowa-jade
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Zawodnicy wielokrotnie się wypowiadali, że to co jednemu pasuje niekoniecznie musi pasować innemu. To raz. A dwa, co jeśli na takim treningu silnik ulegnie awarii? Kto płaci za naprawę?
Pojedzie w ciemno i może na tym wyjdzie lepiej niz dotychczas :-)
Znowu jedziemy w Gorzowie w urodziny Zmarzlika (dzień przed). Oby tym razem prezentów od sędziego nie było
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Duzo zależeć moze od losowania pol startowych.. Na moje 2:10 po pierwszych 2 biegach, w 3 MM poprawia dokładając wygraną i Stal leży na dechach hehe
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Do 35 powinniśmy dobić. Przypominam o braku Kubery. Szanse na zwycięstwo są iluzoryczne. 40pkt daje nadzieję na bonus w rewanżu.
Ja myślę że powyżej tych 35 damy radę. Obstawiam 53:37