Treningi
Re: Treningi
Dziwne to podejście. Liczyłem, że wobec absencji Kubery nasi będą jeździć na maksa żeby się wjechać w swój tor. Nie rozumiem. Według prognoz może padać codziennie do meczu z sobotą włącznie.
Tradycyjnie łatwiej będzie wtedy usprawiedliwić porażkę w meczu. Ostatni mecz z Włókniarzem przegraliśmy dlatego, bo podczas spotkania padał deszcz, a nasi zawodnicy trenują w Lublinie tylko i wyłącznie na maksymalnie dopieszczonym torze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... cs&utm_v=2 - tutaj Buczek wypowiedział się o planach Motoru.
W poniedziałek podczas Kryterium Asów będzie startował Michelsen, Buczkowski, Kubera i Hampel to zobaczymy jak się zaprezentują na tle rywali, bo trochę z ekstraligi ich będzie ;) Sparingi w tym roku znowu do skutku nie dochodzą to chociaż może ten turniej się odbędzie żeby pojeździli i potestowali.
Saeyl pisze:W poniedziałek podczas Kryterium Asów będzie startował Michelsen, Buczkowski, Kubera i Hampel to zobaczymy jak się zaprezentują na tle rywali, bo trochę z ekstraligi ich będzie ;) Sparingi w tym roku znowu do skutku nie dochodzą to chociaż może ten turniej się odbędzie żeby pojeździli i potestowali.
Michelsen i Buczkowski pojadą jutro o 15 w III Memoriale Henryka Żyto.
A o której to godzinie i na którym torze? Transmisji nie ma? Jakaś chociaż relacja będzie?
Edit.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/93084 ... o-juz-w-ni
Edit.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/93084 ... o-juz-w-ni
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gelo pisze:Dziwne to podejście. Liczyłem, że wobec absencji Kubery nasi będą jeździć na maksa żeby się wjechać w swój tor. Nie rozumiem. Według prognoz może padać codziennie do meczu z sobotą włącznie.
Jezu jak można nie rozumieć.
Cóż przekładamy wobec siły wyższej!
PS Przykro mi to mówić Gelu ale widzę że od kilku sezonów jesteś już off jeśli chodzi o ten sport. Tak to juz jest ze niekiedy ostatni wagonik odjechal a my tego nie dostrzegamy. Szacunek za lata 95+05 byles kawalem wyznacznika jak dla mnie...
Poczułem się jak stary wiarus :) a coś się zmieniło w żużlu co do zasady, że w 94 byłem autorytetem a teraz jestem off? Nie kupuję narracji o bliskości Bystrzycy na tydzień przed meczem. Nie kupuję też ciągnika kręcącego się w miejscu, bo w nocy była jedna deszczowa chmura nad stadionem. Nie pochwalam kombinatorstwa co niestety jest znakiem firmowym Ekstraligi. Buczek jak wynika z jego wypowiedzi rozpaczliwie szuka jazdy gdziekolwiek, bo klub zawalił przygotowanie toru. Połowa drużyny nowa, jedziemy bez Kubery. Liczyłem że nadrobimy to spasowaniem jak Sparta z nami na inaugurację...
Zdjęcia i filmy pokazują, że wczoraj można było spokojnie przeprowadzić trening. Klub zawalił sprawę i tyle.
sroda czwartek będzie super pogoda, mogą jeździć w opór
-
CKM1946
- Zawodowiec
Można mecze przełożyć i kombinowac ale to kwestia 2-3 dni i mecze pojada bo nikt nie bedzie czekal do maja az ruszą ligi i terminy beda pozajmowane w tygodniu.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
CKM1946 pisze:Można mecze przełożyć i kombinowac ale to kwestia 2-3 dni i mecze pojada bo nikt nie bedzie czekal do maja az ruszą ligi i terminy beda pozajmowane w tygodniu.
No mecz GKM-u przełożony na termin po okienku.
KrzyczącyK1b1c pisze:CKM1946 pisze:Można mecze przełożyć i kombinowac ale to kwestia 2-3 dni i mecze pojada bo nikt nie bedzie czekal do maja az ruszą ligi i terminy beda pozajmowane w tygodniu.
Grudziądz ma Fiałkowskiego, a Lublin...
no to lac te cole... znaczy sie wode;)
Czarek pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:CKM1946 pisze:Można mecze przełożyć i kombinowac ale to kwestia 2-3 dni i mecze pojada bo nikt nie bedzie czekal do maja az ruszą ligi i terminy beda pozajmowane w tygodniu.
Grudziądz ma Fiałkowskiego, a Lublin...
Ziółkowskiego?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ochrona na wejściu na stadion ,warkot motocykli znaczy to że dla niektórych treningi na Z5 się rozpoczęły.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Coś tam było pyrkane, jeszcze po 18 słychać było jazdę.
Po zdjęciach witać że jeździł Grisza, Wiktor, Mateusz i chyba Mark.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wiadomo może jak sobie Mark radził na naszym torze? Trenuje coś?
Dzis ladnie smigal H.Nielsen i dawal wskazowki mlodym ,widzany byl tez P.Miesiac sprzet ma ok
W sumie jak Maciej zdecydował sie wrócić do Rzeszowa
https://www.rzeszow112.pl/wiadomosci/26 ... o-rzeszowa
Dobrze ze Kępa dogadał się z Nielsenem
https://www.rzeszow112.pl/wiadomosci/26 ... o-rzeszowa
Dobrze ze Kępa dogadał się z Nielsenem
Jest ktoś na Z5.
Słyszę w domu, że coś się tam wyprawia.
Słyszę w domu, że coś się tam wyprawia.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Na pewno nie Mikkel, który trenował w Danii :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
na pewno jest buczek bo cos tam wrzucil na insta
a wogole to powinni byc wszyscy i ostro testowac
a wogole to powinni byc wszyscy i ostro testowac
never ride faster than your angel can fly