Nasi rywale - 2021
Re: Nasi rywale - 2021
W Grudziądzu ponoć myślą nad Trofimovem na U24, tylko sam Wiktor nie jest zdecydowany czy zostać w Elidze, czy zejść piętro niżej
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mi szkoda, że zamiast tego Buczka u nas, nie został Trofimow. Przy solidnym dosprzętowieniu może chłopak jeszcze trochę pokazać. O wiele fajniej patrzeć na rozwój takiego "swojaka". Ja tam w niego wierzę. 1,4 wcale nie jest nierealne, a z drugiej strony 1,4 Buczkowskiego też nie będzie niespodzianką. Ile większe zabezpieczenie na U 24 przy Kuberze. Bardziej liniowo by to szło, a nie szukanie miodu w wypalonych gościach, którzy i tak nas nie zbawią. Jeśli już ściągać to armaty, albo dawać szanse swoim.
Jeśli Grzesiek nie czuje się na siłach to może by zadzwonić do Daniela? Na nasz tor pewniak 
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Też jestem za pozostawieniem Wiktora u nas, chłopak pokazał że myśli na torze, puszczenie go do innego klubu będzie pomyłką.
A niepuszczenie - powtórką z Bobera.
Wydaje mi się że Oskar nie jeździł w tym sezonie bo nie chciał. Swoją drogą pewnie już zakończy karierę?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Wszystko zależy kto będzie drugim polskim seniorem. Jeżeli Buczek - należałoby Wiktora zostawić. Jeżeli ktoś lepszy - żeby nie marnować mu sezonu - można go wypuścić, najlepiej do 1 ligi.
Gelo pisze:Wszystko zależy kto będzie drugim polskim seniorem. Jeżeli Buczek - należałoby Wiktora zostawić. Jeżeli ktoś lepszy - żeby nie marnować mu sezonu - można go wypuścić, najlepiej do 1 ligi.
Kuba Kępa już powiedział że nie będzie Wiktora w składzie...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
TreleMorele
- Senior
Gelo pisze:Wszystko zależy kto będzie drugim polskim seniorem. Jeżeli Buczek - należałoby Wiktora zostawić. Jeżeli ktoś lepszy - żeby nie marnować mu sezonu - można go wypuścić, najlepiej do 1 ligi.
Będzie Buczkowski , Wiktor znalazł sobie juz klub w 1lidze.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Rusek pisze:Wydaje mi się że Oskar nie jeździł w tym sezonie bo nie chciał. Swoją drogą pewnie już zakończy karierę?
A mi się wydaje, że Oskar podpisując kontrakt w Lublinie robił to z myślą, że to koniec jego kariery.
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... ra/3c9zkb8
Chyba naprawdę straszna bieda w tym Falubazie
taki klub nie może utrzymać Krakowiaka.
Chyba naprawdę straszna bieda w tym Falubazie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/pge-ekstraliga/zuzel-norbert-krakowiak-odchodzi-z-falubazu-zielona-gora/3c9zkb8
Chyba naprawdę straszna bieda w tym Falubazietaki klub nie może utrzymać Krakowiaka.
No dziwne nie chca wychowanka. My mamy super sztab Firmuga, Szpytma, Sledz co na luk na 2 razy sie lamia.... (mowil ja hejter)
ptgt pisze:Krakowiak nie jest wychowankiem Falubazu.
Możliwe za wielu tych przepotwarzeń
Chodzą słuchy, że podstawowym juniorem Falubazu w 2021 ma być nasz dobry znajomy...Nile Tuft xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Chodzą słuchy, że podstawowym juniorem Falubazu w 2021 ma być nasz dobry znajomy...Nile Tuft xD
Przecież Domagała przed chwilą w relacji potwierdził że będą Osyczka z Ragusem podstawowymi. (Chociaż może się przesłyszałem
Na SB powolują się na tą samą rozmowę i że tam Domagała wymienił Osyczkę i Tufta właśnie. Jesli padło nazwisko Ragusa to przepraszam za zamieszanie :)
A i tak Tuft > Szpytma/Firmuga
Mamy 22 października. Do otwarcia okna transferowego niewiele ponad tydzień, a wciąż nie wiadomo czy juniorem Falubazu będzie Osyczka, Ragus czy Tuft. Patologia.
istred pisze:Mamy 22 października. Do otwarcia okna transferowego niewiele ponad tydzień, a wciąż nie wiadomo czy juniorem Falubazu będzie Osyczka, Ragus czy Tuft. Patologia.
To sobie zadaj Szpytma, Firmuga czy Rachubik :) Wybieram Cierniaka :]]
Rachubik będzie miał w przyszłym sezonie 16 lat także jak w tym wieku zadebiutuje i będzie miał trochę determinacji to sporo tych juniorskich lat przed nim... a przed nami sporo lat oglądania go. Dlatego z całego serca trzeba trzymać kciuki, a jakie wyniki zrobi to zweryfikuje nam ile jest wart nasz trener. Dla śmieszkujących polecam sobie wrócić pamięcią do pierwszego sezonu Smektały. I takie Leszno umiało być cierpliwe, tak jak i teraz będą z młodymi zamiast szukać na siłę Szostaków...
Zagar i Fricke w Zielonej i już ich skład nie wygląda tak źle.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Tak... bo przyszło do nich dwóch średniaków, którzy mają pełnić rolę liderów :D
dwóch średniaków, spośród których jeden był wiceliderem Motoru...
Będzie trzeci raz szóste miejsce - 666 :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.