Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
Uspokoiles mnie tym Twitterem, panowie możemy spać spokojnie. 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
toinoja pisze:Mateusz będzie zawodnikiem Motoru.Tak twierdzi kilka osób na Twitterze. Będzie to nas drogo kosztowało ale jest szansa, że się opłaci. Mamy teraz w transferach prawdziwy rollercoaster ale zakończy się on happy endem.
Można powiedzieć, że z Tarnowem mamy wspólnego sponsora, więc być może Azoty wezmą go na siebie.
W razie jak się nie uda, Kuba zawsze może powiedzieć że wcale nie prowadził negocjacji z Cierniakiem 
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Skoro ludzie na TT tak piszą to ja też jestem spokojny :) a tak serio to ja mniej więcej od meczu z Rosją słyszę z różnych źródeł, że nasz skład jest zamknięty.
Teraz pytanie jak brzmi ten niby zamknięty skład.
Personaliów nie znam. Słyszałem kilka wersji. Jedni mówią, że jest tak sobie, drudzy, że bardzo dobrze, a jeszcze inni, że wszystkim opadną szczęki. Jeżeli w grę wchodzi ostatnia wersja to raczej autor tej informacji nie uwzględnia w składzie Buczka i Firmugi jak to podał PS.
Nikt nie mówi ze słabo to juz cos :)
-
TreleMorele
- Senior
Gelo pisze:Personaliów nie znam. Słyszałem kilka wersji. Jedni mówią, że jest tak sobie, drudzy, że bardzo dobrze, a jeszcze inni, że wszystkim opadną szczęki. Jeżeli w grę wchodzi ostatnia wersja to raczej autor tej informacji nie uwzględnia w składzie Buczka i Firmugi jak to podał PS.
Spokojnie nikomu szczęki nie opadną. :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Podaj sklad - zobaczymy
Zaraz Ci napisze cos w stylu "wiem ale nie powiem" 
Ja mam dwa pytania do zorientowanych:
1 czy prawdą jest, że w sezonie 2020 Cierniak otrzymywał już wsparcie finansowe ze strony Motoru?
2 czy prawdą jest, że od początku sezonu 2020 Cierniak otrzymywał wsparcie sprzętowe, oraz w dojściu do tunera ze strony Motoru?
1 czy prawdą jest, że w sezonie 2020 Cierniak otrzymywał już wsparcie finansowe ze strony Motoru?
2 czy prawdą jest, że od początku sezonu 2020 Cierniak otrzymywał wsparcie sprzętowe, oraz w dojściu do tunera ze strony Motoru?
No to już jasne. Dziękuję.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/pge-ekstraliga/zuzel-falubazu-nie-stac-na-gwiazdy-trudne-rozmowy-z-dudkiem-i-protasiewicze/x829dxp
Bierzmy Dudka z Falubazu to i brak Cierniaka przeżyjemy ;)
W Falubazie bieda, Patryk z medalisty GP, nadziei żużla, stał się ligowym wyrobnikiem, a końcówkę sezonu miał po prostu tragiczną.
Awionetka Zmarzlikowi niepotrzebna. On ma wszystko, pieniądze i sukcesy.
Ale rodzina Dudków z pewnością analizuje czego zabrakło, co trzeba zmienić.
Jeśli więc nie awionetka, to może chociaż helikopter? ;)
Bierzmy Dudka z Falubazu to i brak Cierniaka przeżyjemy ;)
W Falubazie bieda, Patryk z medalisty GP, nadziei żużla, stał się ligowym wyrobnikiem, a końcówkę sezonu miał po prostu tragiczną.
Awionetka Zmarzlikowi niepotrzebna. On ma wszystko, pieniądze i sukcesy.
Ale rodzina Dudków z pewnością analizuje czego zabrakło, co trzeba zmienić.
Jeśli więc nie awionetka, to może chociaż helikopter? ;)
KrzyczącyK1b1c pisze:https://po-bandzie.com.pl/do-dwoch-razy-sztuka-mateusz-cierniak-ponownie-blisko-betard-sparty/
No ciekawe...
Jeśli to nie gierka na podbicie kontraktu to konkretny gong na szczękę naszego prezesa.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Cierniak był praktycznie w Lublinie, to potwierdziało wiele piekarni. Co się stało, że się zje***ło? Może Cierniaki zwęszyli szansę na jeszcze większą kasę, może Kępa musiał zejść z obietnicami wobec cięć środków z miasta, ciężko powiedzieć. Ale faktycznie, jeśli Kępa nie ma dobrej alternatywy, to byłby to cios nokautujący.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czyli jednak wszystkim opadną szczęki - jedziemy Firmugą/Szpytmą/Śledziem :)
Pod atrykulem tylko jeden komentarz:
"Szkoda chlopaka"
Gelo pisze:Czyli jednak wszystkim opadną szczęki - jedziemy Firmugą/Szpytmą/Śledziem :)
Sugerujesz szantaż, że w zamian za podkupienie Cierniaka wystawimy syna menadżera Sparty na pośmiewisko? :D
Gelo pisze:Czyli jednak wszystkim opadną szczęki - jedziemy Firmugą/Szpytmą/Śledziem :)
Mam już dosyć. listopadzie przybywaj.
Ostatnio zmieniony 15 października 2020, o 17:21 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tragedii bez Cierniaka nie będzie zwłaszcza jeśli pogrywa sobie zanadto. Z niewolnika nie ma pracownika, niech poprobuje Wrocławskiego chleba. Weźmiemy Koniecznego;). Przy porównywalnym sprzęcie do tego co miał Mateusz pod tyłkiem jeszcze by się niektórzy zdziwili.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
KrzysiekS pisze:Tragedii bez Cierniaka nie będzie zwłaszcza jeśli pogrywa sobie zanadto. Z niewolnika nie ma pracownika, niech poprobuje Wrocławskiego chleba. Weźmiemy Koniecznego;). Przy porównywalnym sprzęcie do tego co miał Mateusz pod tyłkiem jeszcze by się niektórzy zdziwili.
A jest temat Koniecznego?
A Wy myślicie że Tarnów pozbędzie się dwóch juniorów i to z podstawowego składu?
Nie wiem jaki kontakt na Konieczny, jeśli podpisuje z roku na rok, to poza zadaniem ekwiwalentu za wyszkolenie, Unia raczej dużo do gadania nie ma. Aczkolwiek wątpię, żeby temat Koniecznego w ogóle istniał u nas w klubie. A i pewnie sam Przemek się specjalnie do Eligi pchać nie będzie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski