Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Bo 23 maja będzie miał Ratajczak 16 urodziny, więc będzie mógł jeździć w lidze :)
Śmiem twierdzić, że brylanciki leszczynskie są dobrymi ligowymi wyrobnikami, ale żaden z nich od lat nie jest w stanie sięgnąć pułapu Janowskiego czy Dudka o Zmarzliku nie wspominając, w kontekście areny międzynarodowej. Ostatni zasłużony... Kasprzak.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
TreleMorele
- Senior
Tego Lesznu nikt nie zabierze porządne szkolenie młodzieży, odpowiednie osoby które dbają o tych młodych chłopaków , wielkie brawa ... niech reszta się uczy .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Romek Jankowski robi robotę. Co do wychowanków to jeszcze nie zostali zweryfikowani poza Lesznem. Mam wrażenie, że oni jadą po prostu dla Unii i to ich nakręca. A teraz mam wrażenie jakby Kubera był myślami daleko poza Lesznem.
Nie, Smyk nie chciał rozmawiać o przyszłości
Czyli też coś jest na rzeczy ale czy Unia puści też Smyka i zamieni na Doyla? Ciekawe, oby nie. Po co wzmacniać Częstochowę.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:Czyli też coś jest na rzeczy ale czy Unia puści też Smyka i zamieni na Doyla? Ciekawe, oby nie. Po co wzmacniać Częstochowę.
Smyk niby juz dogadany w Częstochowie. Nie po to odpuszczony zostal juz temat Holty i Przedpełskiego.
- niespokojny
- Trener
Przebic medalikow, Buczek wolny 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Smyk + Domin to jakieś 3 bańki. No nie wiem nie wiem...
- niespokojny
- Trener
Nie wiem ile ale wiem ze skonczylyby sie nasze problemy z polskimi zawodnikami a i druzyna odmlodzona, ktora moglaby pojechac o PO.
Gelu, od kiedy przejmujesz się finansami? Skład ma być i tyle :)
Jeśli będzie Kubera i Cierniak to jakikolwiek inny senior niż Buczkowski będzie oznaczać dobre okienko, przynajmniej w moich oczach
Jeśli będzie Kubera i Cierniak to jakikolwiek inny senior niż Buczkowski będzie oznaczać dobre okienko, przynajmniej w moich oczach
Jak będzie Dominik i Cierniak, to nawet z Dawidem Lampartem uznam to za świetne okienko
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie przejmuję się finansami. Napisałem to tylko dlatego, że mam wątpliwości co do stosunku cena - jakość.papi pisze:Gelu, od kiedy przejmujesz się finansami? Skład ma być i tyle :)
-
CKM1946
- Zawodowiec
W przypadku Kubery jak i Smektały to jakby nie patrzeć oni bedą przepłaceni a nie są gwarantem niczego np. Smyk dziś 13+1 a jurto zrobi 2 i nikogo to nie zdziwi. No ale trzeba ryzykować.
Dlatego sam Domin to wystarczająco duże ryzyko
kibicLBN pisze:Śmiem twierdzić, że brylanciki leszczynskie są dobrymi ligowymi wyrobnikami, ale żaden z nich od lat nie jest w stanie sięgnąć pułapu Janowskiego czy Dudka o Zmarzliku nie wspominając, w kontekście areny międzynarodowej. Ostatni zasłużony... Kasprzak.
Na szczeblu miedzynarowdowym moze i tak.. Piotrek Pawlicki to conajmniej poziom wyzej niż ligowy wyrobnik jezeli chodzi o rozgrywki e-ligi. Nie kazdy talenciak musi miec sukcesy na arenie miedzynarodowej. Grisza czy swego czasu Sajfudinow (ktory zrezygnowal z GP) czy Pawlicki i Janowsko, którym nie widzi się na ten moment kadra.
Nie chodzi o to, że Kubera zrobi z nas contendera do tytułu. Ale bedzie to pierwsze realne zwycięstwo Kępy na rynku transferowym, gdzie w walce o konkretnego grajka ogra inne kluby niż Rybnik. Sklad z Dominikiem i Mateuszem oscylowalby w granicach miejsc 4-7, ale biorąc pod uwagę obcięcie funduszy z miasta oraz brakiem wpływów za karnety, bajki o potędze trzeba odlozyc na inne czasy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Sam pomysł z Kuberą genialny. Ale i bardzo ryzykowny. Kuba przeważnie broni się kontraktami -ma nosa. Kubera narzekał na tor w Lesznie i to daje nam nadzieję na niezłe punkty wyjazdowe. Pod warunkiem, że Domin udźwignie pierwszy sezon wśród seniorów, na drugim końcu Polski i poza swoim środowiskiem.
- niespokojny
- Trener
Bedzie mial kumpla Jarka to mu latwiej bedzie. Jeszcze Smyk i lepiej niz w domu. No ale raczej wiadomo kto do nas przyjdzie i nie spodziewam sie niespodzianek. Niestety nawet transfer Kuber nie sprawi ze pojdziemy do przodu bo Zagara z tego sezonu to on raczej nie zastapi. Natomiast Buczek niekoniecznie musi odpalic cos nad to co prezentowal Miesiac/Jamrog. Z kolei wzmocnią sie na pewno Gorzow i Wroclaw i prawdopodobnie Leszno, czyli status quo utrzymane. Czestochowa mocna. Nie bardzo widze szanse na PO.
Ostatnio zmieniony 11 października 2020, o 23:53 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Retrospeedway
- Senior
Dominik Kubera bardzo chętnie ale ta wrzutka że niby Krzysztof Buczkowski w Motorze to chyba żart? To jest zawodnik za poziomie Miesiąca tyle że lepszy ze startu ale słabszy na trasie,poza tym kontuzjogenny i często upadający.
Błagam. Nie stawiajmy znaku równości między Buczkowskim i Miesiącem.