Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
To, że namówić to pół biedy. Ale świadomość, że obywatelstwo rozdają w laysach jest przerażająca.
Domyślam się, że sami by się sprzedali za paczkę fajek i przez ten pryzmat postrzegają innych.
Domyślam się, że sami by się sprzedali za paczkę fajek i przez ten pryzmat postrzegają innych.
Cieszę się, że pojawiają się głosy jak wyżej, bo czasem czytając nasze forum tracę wiarę w człowieka.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Tak a propos waszych wywodów nt. polskich paszportów.
https://twitter.com/wojtekkoerber/statu ... 4029331456
Kolejnych Czugunowów może nie być. Jest pomysł, by obcokrajowiec po uzyskaniu paszportu Rzeczpospolitej nie mógł od razu startować z polską licencją, lecz dopiero po dwu-, trzyletniej karencji. No to chyba jestem posłańcem dobrych wiadomości. Choć nie dla wszystkich
I bardzo dobrze. Jeszcze licencja w formie ustnej i pisemnej w języku polskim i do widzenia
istred pisze:To, że namówić to pół biedy. Ale świadomość, że obywatelstwo rozdają w laysach jest przerażająca.
No chyba właśnie stąd sie bierze taki pryzmat spojrzenia na świat.
Saeyl pisze:Tak a propos waszych wywodów nt. polskich paszportów.Kolejnych Czugunowów może nie być. Jest pomysł, by obcokrajowiec po uzyskaniu paszportu Rzeczpospolitej nie mógł od razu startować z polską licencją, lecz dopiero po dwu-, trzyletniej karencji. No to chyba jestem posłańcem dobrych wiadomości. Choć nie dla wszystkich
W innych sportach coś podobnego występuje. W piłce, o ile dobrze wiem, w dorosłej kadrze możesz wstępować tylko w 1 barwach, w siatkówce Wilfredo Leon odczekał swoje i gra. To powinno mocno powstrzymać malowancow. Lubiłem tego Czugunowa jeszcze rok temu ... po całej tej akcji z obywatelstwem nie mogę gościa zdzierżyć
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
istred pisze:To, że namówić to pół biedy. Ale świadomość, że obywatelstwo rozdają w laysach jest przerażająca.
Ja też coraz częściej patrzę i nie dowierzam.
Naturalizować Griszę.
Naturalizować Michaiłowa.
Naturalizować Gustsa.
Baranek w ścianę i może wyleci z głowy to handlowanie Orzełkiem.
Saeyl pisze:Tak a propos waszych wywodów nt. polskich paszportów.Kolejnych Czugunowów może nie być. Jest pomysł, by obcokrajowiec po uzyskaniu paszportu Rzeczpospolitej nie mógł od razu startować z polską licencją, lecz dopiero po dwu-, trzyletniej karencji. No to chyba jestem posłańcem dobrych wiadomości. Choć nie dla wszystkich
No to są bardzo dobre wieści!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
mechanizator
- Junior
Kołodziej z ankiety nie aktualny, bo zostaję w Lesznie.
Co jest stosunkowo dobrą informacją dla nas. Zostaje Smyk vs. Kubera. Obaj chcą gwarancji startów. Jeden jej nie zostanie i wtedy albo odejdzie, albo zgodzi się na chory układ z wypożyczeniem w marcu, co zasadniczo nie ma większego sensu, no ale nie takie głupoty żużlowcy już robili
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
mechanizator pisze:Kołodziej z ankiety nie aktualny, bo zostaję w Lesznie.
Dziękujemy za informację Panie Januszu. Zapraszamy za rok do nas.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Flagg pisze:Co jest stosunkowo dobrą informacją dla nas. Zostaje Smyk vs. Kubera. Obaj chcą gwarancji startów. Jeden jej nie zostanie i wtedy albo odejdzie, albo zgodzi się na chory układ z wypożyczeniem w marcu, co zasadniczo nie ma większego sensu, no ale nie takie głupoty żużlowcy już robili
No nie do końca bo mogą zostawić jednego i drugiego, a odpalić na rynek Lidsey'a.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Prędzej zaorają Smoczyka, niż Rusiecki wypuści Lidsey'a z Unii.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Najśmieszniej by było, jakby cała trójka czuła presję bycia tym szóstym i wszyscy naraz odeszliby z Unii :)
papi pisze:Najśmieszniej by było, jakby cała trójka czuła presję bycia tym szóstym i wszyscy naraz odeszliby z Unii :)
...do Lublina
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
a w marcu...jeden na wypożyczenie do Unii xD
Bus Cierniaka widziany dzisiaj na Zygmuntowski. Info 100% pewne, róbcie screeny :D :D :D
A ja mam info ze jutro tez będzie jego bus widziany ;)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jacek Ziółkowski w programie 5:1 powiedział, że jest bardzo zaskoczony postawą Zengiego w meczach w Polonii i żeby go nie skreślać przed przyszłym sezonem. Ma też nadzieję, że PGEE ekstraliga pozwoli im rozegrać kilka sparingów. Odniosłem wrażenie, że Zengi zostaje, przynajmniej do wiosny, ale Jacek też pewnie nie wie wszystkiego, więc to może być mylne wrażenie.
Według jego wypowiedzi stwierdziłem że Jacek chciałby go w składzie a o tym czy będzie jeździł w Ekstralidze musi zdecydować sam Grzesio.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
A Jacek będzie?
Jeśli wierzyć chłopakom z Tarnowa jak Unia da Cierniakowi zawodowy kontrakt to ten zostanie na kolejny sezon.
toinoja pisze:Jeśli wierzyć chłopakom z Tarnowa jak Unia da Cierniakowi zawodowy kontrakt to ten zostanie na kolejny sezon.
Bez Cierniaka to nasz skład faktycznie może wyglądać marnie.
Kaman pisze:toinoja pisze:Jeśli wierzyć chłopakom z Tarnowa jak Unia da Cierniakowi zawodowy kontrakt to ten zostanie na kolejny sezon.
Bez Cierniaka to nasz skład faktycznie może wyglądać marnie.
Będziemy mieli problem z drugim juniorem bardzo duży...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Trzeba będzie brać drugiego juniora Unii, przyszłościowy, rozwojowy :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jeśli nie będzie w Motorze drugiego mocnego juniora, wymienimy Pawła/Kubę na Krzyśka Buczkowskiego, a Kubera pojedzie na pozycji U24, to szykuje się raczej ciężki sezon. Przynajmniej w teorii, bo w świetle przymusowego odmłodzenia ekstraligi należy się spodziewać wielu niespodzianek. Znaczny progres jednego z zawodników może całkowicie odmienić oblicze słabej potencjalnie drużyny.
Śledząc prasowe dywagacje wydaje się, że drużyny z Częstochowy, Gorzowa i Wrocławia będą bardzo mocne. Strata juniorów osłabia Unię i Falubaz, a w Grudziądzu po odejściu Artioma jest lej po bombie. Swoje problemy ma Apator (numer z Kułakowem-Polakiem widocznie nie przejdzie), ale liczą na błysk Lamberta. Nasza ekipa na dziś wydaje się być na poziomie zbliżonym do Zielonej Góry i Torunia, ale przed Grudziądzem. Oczywiście przy założeniu, że plotki transferowe okażą się prawdą. I że jednak będzie ten Cierniak.
Śledząc prasowe dywagacje wydaje się, że drużyny z Częstochowy, Gorzowa i Wrocławia będą bardzo mocne. Strata juniorów osłabia Unię i Falubaz, a w Grudziądzu po odejściu Artioma jest lej po bombie. Swoje problemy ma Apator (numer z Kułakowem-Polakiem widocznie nie przejdzie), ale liczą na błysk Lamberta. Nasza ekipa na dziś wydaje się być na poziomie zbliżonym do Zielonej Góry i Torunia, ale przed Grudziądzem. Oczywiście przy założeniu, że plotki transferowe okażą się prawdą. I że jednak będzie ten Cierniak.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"