TreleMorele pisze:Wy to jeszcze oglądacie ja w tym roku mam juz dość żużla , wyleczyli mnie :)
Za mało oglądasz I ligi.
TreleMorele pisze:Wy to jeszcze oglądacie ja w tym roku mam juz dość żużla , wyleczyli mnie :)
istred pisze:Co za różnica? Przecież i tak wszyscy to kombinatorzy, chamy, prostaki i przeciwko Motorowi.
Niech wygra lepszy, przede wszystkim niech zapewnia kibicom ciekawe widowisko.
Perez pisze:istred pisze:Co za różnica? Przecież i tak wszyscy to kombinatorzy, chamy, prostaki i przeciwko Motorowi.
Niech wygra lepszy, przede wszystkim niech zapewnia kibicom ciekawe widowisko.
Nie chodzi o to ze przeciwko Motorowi.
Chodzi o kombinatorstwo ala Rusko i te wypowiedzi Grzyba. Zero klasy. Ci panowie nie umią przegrywać.
blajar pisze:Czugunowa wysłał. Ten pod pretekstem problemów ze zdrowiem czmychnął z karetki i załatwił temat.
A poważnie to najwyraźniej czekają ze wznowieniem meczu na tv.
edit: jednak pojechali
Speedway pisze:Powraca temat lekarzy zawodow i ich bezstronnosci. Przejechany jak kot na szosie Iversen wg lekarza jest zdolny do dalszej jazdy, mimo ze sam raczej jest odmiennego zdania. Zamiast przeswietlac sie i sprawdzac organy wewnetrzne to siedzi w parkingu i 'wspiera' kolegow.
A gdyby taka niejednoznaczna sytuacja dotyczyla zawodnika Sparty i lekarz w trosce o jego zdrowie zakazal jazdy i wyslal na badania? Tez bylby dym na pol Polski.
Wydaje sie ze najlepszym rozwiazaniem bylby bezstronny lekarz desygnowany na mecz przez wladze ligi, ale to juz po dodaniu sedziego i komisarza chyba zbyt wiele nawet jak na Ekstralige.
Gelo pisze:W sensie żużlowym bardzo tęsknię za 1 ligą. A sezon 2018 najlepszy w historii...