Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Zmarzlik to jednak jest z innego świata.\
edit: ale na finał zabrakło
edit: ale na finał zabrakło
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
Mikkel jak transmisja Canal+ przez internet.
Kmiot ze wsi, jak to poetycko ujął Gelo, dziś w kluczowych momentach pokazał że ma nerwy ze stali. Tak się zostaje mistrzem świata. Mam nadzieję, że jutro postawi kropkę nad i.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
niespokojny pisze:Mikkel dramat.
Dziś dramatu ciąg dalszy, a i Komandos słabiutko.
nic
Zaskoczeń brak. Ważne, że jest młody perspektywiczny i kocha lubelskich kibiców.
Z zaskoczeń to debiut Wiktora Trofimova w GP :).
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Z zaskoczeń to debiut Wiktora Trofimova w GP :).
no i postraszył pół okrążenia
nic
Jaja ze stali Zmarzlika. Brawo brawo brawo.
Richie Faulkner:
Bartkowi w Toruniu nie szło, a i tak przypieczętował IMŚ. Kozak niesamowity.
Punktacja SGP jest do natychmiastowej zmiany. Bardzo ciężko śledzi się różnice między zawodnikami. Walki o szóstkę zupełnie nie ogarniam.
Punktacja SGP jest do natychmiastowej zmiany. Bardzo ciężko śledzi się różnice między zawodnikami. Walki o szóstkę zupełnie nie ogarniam.
- tezetomaniak
- Trener
Najczystszy diament + najlepszy szlif. Oby zdrowie dopisywało i gonimy Rickardssona!
Gelo pisze:Zaskoczeń brak. Ważne, że jest młody perspektywiczny i kocha lubelskich kibiców.
Ważne, że robi średnią 2,0 co daje mu 12 miejsce w PGEE, ale skoro dla Ciebie ważniejsza jest postawa w SGP, to już Twoja sprawa ;)
Zmarzlik miał dziś idealną szansę na zostanie prawdziwym mistrzem przepraszając publicznie w TV za obelgi wypowiedziane pod adresem Żużlowców Motoru półtora roku temu, ale widocznie wolał zostać kmiotem ze wsi i jedynie posiadaczem pucharu. Nigdy nie będziesz takim prawdziwym czempionem chociażby jak uśmiechnięty i sympatyczny Kalifornijczyk i bardzo kurwa dobrze :)
Motor mocny
No właśnie. A mogliśmy mieć Zagara, osiemdziesiątkrotnego mistrza Słowenii.Gelo pisze:Zaskoczeń brak. Ważne, że jest młody perspektywiczny i kocha lubelskich kibiców.
Hayden pisze:Zmarzlik miał dziś idealną szansę na zostanie prawdziwym mistrzem przepraszając publicznie w TV za obelgi wypowiedziane pod adresem Żużlowców Motoru półtora roku temu, ale widocznie wolał zostać kmiotem ze wsi i jedynie posiadaczem pucharu. Nigdy nie będziesz takim prawdziwym czempionem chociażby jak uśmiechnięty i sympatyczny Kalifornijczyk i bardzo kurwa dobrze :)
Jakiś motorocentryzm teraz obowiązuje? On tak pewnie obraził wielu innych zawodników.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Hayden pisze:Zmarzlik miał dziś idealną szansę na zostanie prawdziwym mistrzem przepraszając publicznie w TV za obelgi wypowiedziane pod adresem Żużlowców Motoru półtora roku temu, ale widocznie wolał zostać kmiotem ze wsi i jedynie posiadaczem pucharu. Nigdy nie będziesz takim prawdziwym czempionem chociażby jak uśmiechnięty i sympatyczny Kalifornijczyk i bardzo kurwa dobrze :)
Jakiś motorocentryzm teraz obowiązuje? On tak pewnie obraził wielu innych zawodników.
Hadyen raczej nie pisze tego na serio, tylko zartuje z Gela :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Słyszałem, że na liście jest ponad trzydzieści nazwisk.Czarek pisze: On tak pewnie obraził wielu innych zawodników.
jak ktoś ma za nic klasę to może sobie żartować. Na zdrowie.grzesieck pisze:Czarek pisze:Hayden pisze:Zmarzlik miał dziś idealną szansę na zostanie prawdziwym mistrzem przepraszając publicznie w TV za obelgi wypowiedziane pod adresem Żużlowców Motoru półtora roku temu, ale widocznie wolał zostać kmiotem ze wsi i jedynie posiadaczem pucharu. Nigdy nie będziesz takim prawdziwym czempionem chociażby jak uśmiechnięty i sympatyczny Kalifornijczyk i bardzo kurwa dobrze :)
Hadyen raczej nie pisze tego na serio, tylko zartuje z Gela :)
W Toruniu mu nie szło. Zdobyć tytuł mimo tego, to prawdziwe mistrzostwo. Co za rajder!
Każdemu jego Everest...
Tytuł jak tytuł, ale jeszcze wygrać turniej....
Richie Faulkner:
No zaimponowal tym weekendem Bartek bardziej niz dublem w Pradze. Byl wolny, skubali go nawet Lindbeck czy Dudek. Ale jak stawal pod sciana to rozwalal ja z kopa z godna podziwu regularnoscia. Zelazna psychika. W tej kwestii przebija Golloba, ktory dopiero teraz emanuje spokojem, a dawniej roznie z tym bywalo :)
kdsz pisze: Słyszałem, że na liście jest ponad trzydzieści nazwisk.
To prawie tyle co na czarnej liście Kępy. ;)
To prawda. Wycisnął maxa, bo był wolny. Żużlowiec najlepszy na świecie bez dwóch zdań. Dziękuję swojemu timu