Żużel w TV
Re: Żużel w TV
I dobrze niech inwestuje w nowe bo to juz szrot. Szybki nie był w tym sezonie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
O którym Wiktorze mowa? Lamparcie?
A Zengi nie miał czasem paru silników od Kugelmana?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
blajar pisze:Saeyl pisze:MIERZWIN pisze:A Wiktor sprzedaje silnik od Flemminga...
Wiktor to chyba wszystkie sprzedaje, bo od Kowalskiego i Johnsa też ;)
Kończy karierę, czy co? :)
To nie jest smieszne bo różnie może być.Ostatni dzwon(pierwszy poważny)plus problemy prywatne i jeszcze ta wyprzedaż.Nikt nie wie co siedzi w głowie Wiktora.
On sam mówił w którymś wywiadzie w trakcie sezonu, że sprzętu ma w opór, Ziółkowski wczoraj w magazynie Eleven potwierdził.
Nie doszukiwalbym się tutaj dramatu. Jazdy było mało, sezon zakończony wcześniej więc lepiej coś odzyskać niż nic.
Na nowy sezon i tak będą zakupy.
Nie doszukiwalbym się tutaj dramatu. Jazdy było mało, sezon zakończony wcześniej więc lepiej coś odzyskać niż nic.
Na nowy sezon i tak będą zakupy.
Czy dzisiejsze zawody z Rzeszowa są transmitowane przez jakąś TV?
-
Speedway Fan
- Senior
Chyba Motowizja.
Na pewno Motowizja - 17:25.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Przynajmniej kawałek żużla w tą deszczową niedziele. O 14 na NSport także Wybrzeże - Lokomotiv.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ten mecz cała niedzielę wypełni
Antyreklama żużla .
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Ja mam nadzieję że Lokomotive zleci do drugiej ligi. Chyba nawet nie trzeba nikomu przypominać kto wpuścił ten zespół do 1 ligi i w jakich było to okolicznościach. Wynik 24:68 i tę kompromitację TŻu z pierwszego meczu barażowego pamiętam do dnia dzisiejszego i jak go zobaczyłem zastanawiałem się czy to przypadkiem nie był błąd. Niestety okazało się,że nie.
Ja mam jednak nadzieję że nie. Od lat świetnie szkolą młodzież, nie grają w żadne chore gierki jak wyłączanie światła w 7 biegu. Warto brać z nich przykład pod kilkoma względami.
Miliony w budżecie, zainteresowanie ze 8 tys biletów sprzedaje się w kilka minut a przez 5 lat nie wyszkolimy nawet pół Gustsa, Michaiłowa czy innego...
Miliony w budżecie, zainteresowanie ze 8 tys biletów sprzedaje się w kilka minut a przez 5 lat nie wyszkolimy nawet pół Gustsa, Michaiłowa czy innego...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Czy ktoś mógłby powiedzieć dlaczego Zengi nie jedzie w Rzeszowie? Jakoś umknęła mi ta informacja. Podejrzewam, że sytuacja się zmieniła po wypożyczeniu do Bydgoszczy.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Raf pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć dlaczego Zengi nie jedzie w Rzeszowie? Jakoś umknęła mi ta informacja. Podejrzewam, że sytuacja się zmieniła po wypożyczeniu do Bydgoszczy.
Wydaje mi się, że wtedy to ogłoszenie było pomyłką.
Co ten komentator podczas biegów za głupoty wygaduje to jakaś tragedia. Myli lub zapomina nazwiska, kolorów nie rozróżnia, do 4 punktów doliczyć nie potrafi. No luuuuuuuuuuuudzie...
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
No i jak Stanley skumał, o co w tym wszystkim biega to wskoczył na podium :) Gratulacje!!! :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Super Stanley zakończył zawody na podium. Gratulacje!! Zwłaszcza że przed tymi zawodami trenował bodajże raz na torze w Krośnie, a w klasycznym żużlu chyba w tym roku nie startował. Grupka kibiców z Lublina była i Staszek otrzymał od nich szalik z którym wykonał kilka uklonow. Szacun !!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Falubaz nawet się na szpryce nie łapie w Lesznie.W Lublinie nie powinni dobic do 30 dwa tygodnie temu gdyby nie wpadki Lamparta i Łaguty.Kubera w wywiadzie dał do zrozumienia ze nie musi zostać w Lesznie.Nawet Mitrut z Olkowiczem takie odnieśli wrażenie.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dziś w Gorzowie mamy dosypane pod kontrolą i zgodą sędziego 25 ton a i tak szykuje się cyrk :D
Wrocław nie chce jechać, Gorzów nie chce jechać to po jaki ch.... trzymają tych marznących ludzi na trybunach i robią szopkę w tv? Nie ma zgody na obchód toru, a próbę mają jechać. Co za pop....na liga

Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: