Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ale on taki jest. Pokazał swoje prawdziwe oblicze i szacunek do kolegów z toru. Jaki jest widać zresztą w każdej wypowiedzi - do mikrofonu również.
Czyli szczery chłopak.
Nie jest mistrzem elokwencji i ogłady, ale to nie filozof, pisarz czy nauczyciel akademicki. Jednak to fakt, że polaryzuje kibiców. Widzę to nawet w moim domu. Córka konsekwentnie życzy mu nienajlepiej i wyzywa o prymitywów, a ja zachwycam się takimi akcjami jak ta wczoraj w Pradze.
Nie jest mistrzem elokwencji i ogłady, ale to nie filozof, pisarz czy nauczyciel akademicki. Jednak to fakt, że polaryzuje kibiców. Widzę to nawet w moim domu. Córka konsekwentnie życzy mu nienajlepiej i wyzywa o prymitywów, a ja zachwycam się takimi akcjami jak ta wczoraj w Pradze.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Szczery chłopak - taki swój. Z Kinic. Ale żeby być mistrzem to trzeba... być mistrzem.
Władimir Władimirowicz nie powstydziłaby się takiej narracji. Mistrz świata na żużlu to facet który zgromadził najwięcej punktów w cyklu SGP. Regulamin nie przewiduje dodatkowych warunków do spełnienia.
Klasy nie zdobywa się punktami w cyklu Grand Prix na żużlu. Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy.
- tezetomaniak
- Trener
Zabawne są te wszystkie teksty o wsi na forum drużyny z lubelskiej metropolii 
Oczywiście :) a nie?
Gelo pisze: Do mistrza świata potrzeba jeszcze klasy, której Bartek nie ma i nigdy mieć nie będzie, bo jest prymitywnym kmiotem ze wsi.
Pojechałeś po bandzie. Ja znam mnowstwo "mieszczuchów" którym Słoma z butów wystaje bardziej niż z niejednej stodoły. Tłumaczenie że ktoś nie będzie mieć klasy bo jest ze wsi jest po prostu słabe.
Może i słabe ale prawdziwe. Koń jaki jest każdy widzi i słyszał na usuniętym z sieci filmie
Widzę że zapadło w pamięć.
Oczywiście, że zapadło. Zwłaszcza, że dotyczyło naszych chłopaków. Nie może być inaczej. Z wyjątkiem miejscowego piwa jestem lokalnym patriotą :)
Ale wiesz Gelu, że profesor z Oxfordu nie pochodzi z Oxfordu?
- tezetomaniak
- Trener
Podobno Nielsen w czasie kariery nigdy nie zaklął i nie puścił bąka. Co to za człowiek, co to za człowiek...
Marzę o prawdziwym mistrzu z miasta. Takim prawdziwym, mieszkającym w kamienicy. Z warsztatem na balkonie albo w piwnicy. I oczywiście zero przekleństw, kto to słyszał taki rynsztok w parku maszyn albo w szatni piłkarskiej? Skandal.
GIGI pisze:Gelo pisze: Do mistrza świata potrzeba jeszcze klasy, której Bartek nie ma i nigdy mieć nie będzie, bo jest prymitywnym kmiotem ze wsi.
Pojechałeś po bandzie. Ja znam mnowstwo "mieszczuchów" którym Słoma z butów wystaje bardziej niż z niejednej stodoły. Tłumaczenie że ktoś nie będzie mieć klasy bo jest ze wsi jest po prostu słabe.
Dokładnie. Pech chce, że te mieszczuchy, którym słoma z butów wystaje, zwykle są pierwsi w kolejce do oceny klasy innych ;)
Gelo pisze:Oczywiście, że zapadło. Zwłaszcza, że dotyczyło naszych chłopaków. Nie może być inaczej. Z wyjątkiem miejscowego piwa jestem lokalnym patriotą :)
Z tym piwem to chyba mamy podobnie., tu zdecydowanie kibicuje Czechom :)
GIGI pisze:Gelo pisze:Oczywiście, że zapadło. Zwłaszcza, że dotyczyło naszych chłopaków. Nie może być inaczej. Z wyjątkiem miejscowego piwa jestem lokalnym patriotą :)
Z tym piwem to chyba mamy podobnie., tu zdecydowanie kibicuje Czechom :)
Tylko dlaczego szukać aż tak daleko, skoro "tuż za rogiem", a konkretnie w Poniatowej, mamy jeden z najlepszych browarów Polsce - Browar Zakładowy. Założony swoją drogą przez lublinianina ;) Perła to nawet piwo nie jest... technicznie rzecz ujmując ;)
Jakby co to na MOTO Wizji leci meczyk z Wittstock ,a w ich składzie...kobieta.
Lubię oglądać te transmisje z Niemiec i ich pikniki żużlowe ;)
Lubię oglądać te transmisje z Niemiec i ich pikniki żużlowe ;)
tezetomaniak pisze:Zabawne są te wszystkie teksty o wsi na forum drużyny z lubelskiej metropolii
Co innego prowincja i do niedawna zadupie gospodarcze, a co innego wieś. Lublin pod wieś nigdy nie podchodził
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Sugawolf pisze:Marzę o prawdziwym mistrzu z miasta. Takim prawdziwym, mieszkającym w kamienicy. Z warsztatem na balkonie albo w piwnicy. I oczywiście zero przekleństw, kto to słyszał taki rynsztok w parku maszyn albo w szatni piłkarskiej? Skandal.
Może być kłopot.Ok 80-90% żużlowców pochodzi ze wsi lub miasteczek
Tam od razu kobieta. Zwykła Niemka.Cz@rek pisze:Jakby co to na MOTO Wizji leci meczyk z Wittstock ,a w ich składzie...kobieta.
;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Zengi zdobył właśnie swoje pierwsze punkty w sezonie 2020. Od razu 3 :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Zengi zdobył właśnie swoje pierwsze punkty w sezonie 2020. Od razu 3 :D
Co znaczy sprzet eligowy, jako startowiec odjazd i tyle go widzieli :) Brawo
Zengi może sobie tymi startami Bydgoszczy zapewnić miejsce w zespole PGEE w przyszłym sezonie... Zobaczymy jak będzie dalej, ale wygląda to imponująco jak na 2 lata bez odjechanego biegu... Drobne błędy się jeszcze zdarzają, ale to normalne. Na kwecień będzie gotowy...
No coż przegrał z Bartochem...