Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37
-
Piotrbaz
a nie jest przypadkiem tak, ze zainteresowane druzyny musza ustalic nowy termin, tak aby spotkanie odbylo sie w ciagu 14 dni, a w przeciwnym razie ustali go gksz?
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2004, o 16:19 przez Geest, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
maloh pisze:Reszów wygrał, dziwne rzeczy sie dzieją. Podobno Hlib wykluczony do końca meczu , więc także z meczu z wami. Co teraz ?:)
I nic. Nam wygrana w Gorzowie niewiele daje, bo i tak musimy wygrac u siebie z Gdańskiem. Poza tym z tym hlibem to jakas sciema. jezdził do konca - chyba że SF kłamią
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2004, o 20:11 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Lublin_Fan pisze:Metalliczny pisze:Nie ma mowy na mecz pomiędzy 24 sierpnia a 5 września - jestem w Grecji i meczu być nie może. Jakby co to zrobię manifestację![]()
![]()
![]()
![]()
A ja wezmę Śledzia za zakładnika
Pozdr.
Nie rób tego, bo dzieci rybaków też chcą jeść a dorsz w Bałtyku się kończy ( to tak a propos wątku śledziowo - numizmatycznego)
http://www.polskaludowa.com/pieniadze/b ... 50zl_a.jpg
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Gelo pisze:maloh pisze:Reszów wygrał, dziwne rzeczy sie dzieją. Podobno Hlib wykluczony do końca meczu , więc także z meczu z wami. Co teraz ?:)
I nic. Nam wygrana w Gorzowie niewiele daje, bo i tak musimy wygrac u siebie z Gdańskiem. Poza tym z tym hlibem to jakas sciema. jezdził do konca - chyba że SF kłamią
jak niewiele daje ?
Stal Rz. ma teraz 19
Tż 18
Stal wygrywa z GKSem ( teoretycznie ) czyli ma 21
Tż wygrywa w Gorzowie i z Rzeszowem i ma 22
więc jednak daje....
inna sprawa że wyszło że Hliba nie wykluczyli do końca, ale tak to jest jak sie nie widzi co sie dzieje na torze, a zdaje sie na relacje innych.
jak niewiele daje ?
Stal Rz. ma teraz 19
Tż 18
więc jednak daje....
tylko teoretycznie. Ale podejdz do sprawy realistycznie - prędzej wygramy z Wybrzeżem u siebie niż ze Stalą na wyjezdzie. Ty pewnie uwazasz inaczej, ale nasza druzyna jest z całej pierwszej czwóki najsłabsza na wyjazdach.
Dla mnie jest szansa na 2 punkty w Gorzowie bo praktycznie sezon się wczoraj dla nich skończył myśle że na 90% nie pojedzie z nami Zorro do tego nie najlepsza dyspozycja Hućki i Rajkowskiego. Nie zdziwił bym sie jakby Gorzów pojechał do końca juniorami z flisem i paluchem A my na bank musimy Karlssona sciągnąc noi Mordel może coś błysnie jak w zeszłym roku co wygrał mecz:)
Gelo pisze:jak niewiele daje ?
Stal Rz. ma teraz 19
Tż 18
więc jednak daje....
tylko teoretycznie. Ale podejdz do sprawy realistycznie - prędzej wygramy z Wybrzeżem u siebie niż ze Stalą na wyjezdzie. Ty pewnie uwazasz inaczej, ale nasza druzyna jest z całej pierwszej czwóki najsłabsza na wyjazdach.
Racja Gelu.
Gorzów to nie Ostrów i wygrać tam to nie lada sztuka.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Kurde, mam nadzieje, ze jak wroci Piszcz to nie bedzie dalej nie wiedziec czemu jezdzil Mordel tylko Truminski. no, chyba ze Jureczek zacznie wszystkich robic na treningach i strzelac komplety w meczach, ale jak na razie to chyba Seba pokazal, ze warto na niego stawiac. w przeciwienstwie do Mordela zreszta.
ale ja juz sie boje o te decyzje, raz wybrano Mordela, diabli wiedza jak bedzie teraz... mam nadzieje, ze Stachyra nie bedzie sie kierowal zasada "lubie, nie lubie"...
ale ja juz sie boje o te decyzje, raz wybrano Mordela, diabli wiedza jak bedzie teraz... mam nadzieje, ze Stachyra nie bedzie sie kierowal zasada "lubie, nie lubie"...