Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#26 Postautor: kdsz » 23 sierpnia 2004, o 00:08

Gawrzyk pisze:Gorzow juz jest bez szans wiec pewnie nie bedzie Zorra

Moze nie bedzie tez Marka Hucki? Chociaz nie wiem czy jego nieobecnosc mozna traktowac w kategoriach oslabienia....
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#27 Postautor: arturek111 » 23 sierpnia 2004, o 01:04

No wspaniale wyliczyłeś pocichu też tak liczyłem i tak może być ( bardzo duże szanse) kwestja tylko baraży - no właśnie kto? bo w zasadzie zakładając to są trzy drużyny po tym co Zielona G. prezentuje - to niekoniecznie z nimi. Leszno prestiż i jednak Leszno, Bydgoszcz - ale ich spece od toru, no właśnie na kogo najlepiej trafić. Może to jest temat.
W zasadzie z tej trójki Bydgoszcz przynajmniej ma teoretycznie najsłabszy skład. (Przepraszam jezeli urażam godność kibiców zBydgoszczy). Ale życie zweryfikuje poprostu - NIECH WYGRA NAJLEPSZY.

MAM NADZIEJE ZE TO BEDZIE TEŻECIK LUBLIN

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#28 Postautor: Jasiek_Sydney » 23 sierpnia 2004, o 02:24

Sa praktycznie tylko trzy mozliwe opcje:

1. Rzeszow wygrywa w Lublinie, wowczas bez wzgledu na wyniki innych
spotkan w barazach jest Rzeszow

2. Rzeszow i Gdansk przegrywaja w Lublinie, wowczas bez wzgledu na
wyniki innych spotkan w barazach jest Lublin.

3. Rzeszow przegrywa w Lublinie, pokonuje u siebie Gdansk, a Gdansk
wygrywa w Lublinie - wowczas w barazach jest Rzeszow

Bo jakos nie bardzo wierze, by Lublin wygral w Gorzowie.

Oczywiscie, tradycyjnie po rzeszowsku :wink: mozna powiedziec "co by
bylo, gdyby nie tamten pechowy mecz z TZ w Rzeszowie". Odpowiedz
prosta - baraze juz by byly (chyba, ze zle licze, to mnie poprawcie). Poki
co jednak mozna sobie juz tylko pogdybac i nalezy jechac do przodu.

Zupelnie odrebna sprawa jest, kto z ekstraligowcow pojedzie w tym
meczu. Okazuje sie, ze zarowno Leszno jak i Zielona Gora, jak
i Bydgoszcz maja nadal szanse. Tu wiele zalezy od pojedynku Zielonej
Gory w Rybniku - jesli tam wygraja, prawdopodobnie uciekna od barazy.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: mikas » 23 sierpnia 2004, o 08:47

Jeju nastepny mÄ…dry :twisted:
A co by było gdyby kaczmarek sie nie urodził??
Moze by tak rzeszowiacy zaczeli pisac na podstawie faktow a nie znow "co by było gdyby"?? Już się żygać chce od tych waszych tekstów!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#30 Postautor: Maxx » 23 sierpnia 2004, o 09:15

Rzeszów ostro walczy o baraże. Nikt tak naprawdę nie jest w tej chwili przewidzieć jak to się dalej potoczy. Bez względu na wszystko, jeśli chcemy myśleć o barażach to wszystko u siebie trzeba wygrać. Rzeszów i Gdańsk muszą pogubić punkty u nas. Pytanie tylko, czy damy radę?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#32 Postautor: Gelo » 23 sierpnia 2004, o 09:37

Sytuacja przyomina mi naszych siatkarzy na olimpiadzie - chcieliby wyjsc z grupy nic nie wygrywając. oglądają się czy Tunezja zabierze sety Francuzom. A prawda jest taka - umiesz liczyć - licz na siebie - trzeba wygrać wszystko co się da, czyli przynajmniej dwa z trzech meczów. I wtedy wszelkie kalkulacje biorą w łeb. Moim zdaniem cel jest jak najbardziej do osiągnięcia bo mamy najłatwiejszy (dwa mecze u siebie) i przejrzysty układ. A co do tego kto pojedzie w barażach to moim zdaniem Bydgoszcz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#33 Postautor: mikas » 23 sierpnia 2004, o 09:47

A ja po cichu liczę na wygraną w Gorzowie. Jest wielce prawdopodobne że pojadą bez Zorra i Mareczka, więc w takim wypadku pozostawałoby nam zabrać Petera i walczyć o 2 duże punkty. Dla nas byłoby idealnym rozwiązaniem wygrać ten mecz na wyjeździe i u siebie z Gdańskiem, bo z Rzeszowem to znów może być różnie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

KrzyÅ›
Junior

#34 Postautor: KrzyÅ› » 23 sierpnia 2004, o 10:21

Co wy pierdzielicie o tym Rzeszowie?Kim oni są? Boicie się Barana, Miesiąca, a może jakiegoś Gjedde itd. Wszystko zależy od podejścia poszczególnych zawodników bo co jak co, ten mecz z nimi w Lublinie był do wygrania... Juz bardziej bym się obawiał Gdańska...

P.s.
Wczoraj polegliby w Gorzowie gdyby nie postawa Hliba, który chyba bardziej szukał dymu niż jazdy...a z drugiej strony Gorzów pokazał że dobrze im w 1 lidze. Ja mam nadzieję na baraże bo to zawsze więcej meczów dla kibiców ale o awansie nawet nie marzę, chyba że nasz zespół przejmie Pan Abramowicz...

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#35 Postautor: Maxx » 23 sierpnia 2004, o 10:42

Ja obawiam się tego, że Rzeszów może w takiej sytuacji wyłożyć niezłą kasę, żeby cel osiągnąć. Pewnie zaraz polecą na mnie joby ze strony rzeszowskich kibiców za to co własnie napisałem, ale oni są teraz bliżej niż dalej i może zacząć się "okres targowy".

Ares

#36 Postautor: Ares » 23 sierpnia 2004, o 10:53

Wczoraj polegliby w Gorzowie gdyby nie postawa Hliba, który chyba bardziej szukał dymu niż jazdy...

Podobno to Rzeszowscy kibice lubia gdybac ale chyba nie tylko :D:D:D
Gdyby Rafal Trojanowski nie mial problemow sprzetowych to bysmy pewniej wygrali :wink:

Co wy pierdzielicie o tym Rzeszowie?Kim oni są? Boicie się Barana, Miesiąca, a może jakiegoś Gjedde itd.

:lol: :lol: :lol:

Mam nadzieje ze w barazach bedzie jezdzic Stal 8) Oczywiscie Rzeszowska 8) i oby wszystko rozstrzygnelo sie w sportowej walce bez zadnego kombinowania.......
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#38 Postautor: Gelo » 23 sierpnia 2004, o 11:25

Mam nadzieje ze w barazach bedzie jezdzic Stal 8) Oczywiscie Rzeszowska 8) i oby wszystko rozstrzygnelo sie w sportowej walce bez zadnego kombinowania.......

To niestety nie z Wami. Bez kombinowania raczej nie pojedziecie.

KrzyÅ›
Junior

#39 Postautor: KrzyÅ› » 23 sierpnia 2004, o 11:35

Myślę Gawrzyku że teraz w Gorzowie jest taka sama atmosfera jak u nas po meczu z Rzeszowem. U nich jeszcze przychodzą kibice i pewnie bedą chcieli sie odgryźć, więc o odpuszczaniu nie ma mowy. Szukajmy wyniku z Gdańskiem i na koniec dowalmy rzeszowiakom co by ich tak tyłki nie swędziały...

P.s.
Przy dyspozycji Piszcza i lwim pazurku Trumny o wynik jestem spokojny.Kaczmarek się raczej nie pojawi bo ja na jego miejscu bałbym sie nawet przekraczac granice woj.lubelskiego. więc tor nie powinnien być rzeszowski. No chyba że przyjedzie jakiś sędzina z instrukcjami od siwego łba...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#41 Postautor: Gelo » 23 sierpnia 2004, o 11:43

Gawrzyk pisze:TroszkÄ™ inna.
My po porazce z Rzeszowem dalej byliśmy w grze. A Gorzów już nie liczy sie.
A ponadto Chomski jest zwolennikiem jazdy juniorami. Przebąkiwał o tym już w połowie sezonu. Więc może teraz da szanse mlodym.

No właśnie - teraz ma szansę to zrealizowac i ma poparcie kibicow (z tego co mozna wyczytac na forum).

Czarek
Trener

#42 Postautor: Czarek » 23 sierpnia 2004, o 11:52

"Ja mam nadzieję na baraże bo to zawsze więcej meczów dla kibiców ale o awansie nawet nie marzę, chyba że nasz zespół przejmie Pan Abramowicz..."
Może jakiś miejscowy Żyd zasponsoruje TŻ, bo Abramowicz woli futbol.
A tak poważnie to myślę, że na Rzeszów wystarczy zrobić przyczepny tor, oczywiście na całej szerokości, regulaminowy i wtedy wygramy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Sewer

#43 Postautor: Sewer » 23 sierpnia 2004, o 12:11

Maxx pisze:Ja obawiam się tego, że Rzeszów może w takiej sytuacji wyłożyć niezłą kasę, żeby cel osiągnąć. Pewnie zaraz polecą na mnie joby ze strony rzeszowskich kibiców za to co własnie napisałem, ale oni są teraz bliżej niż dalej i może zacząć się "okres targowy".

Żadne joby nie polecą :P Marma powinna wyciągnąc jeszcze kase to fakt ale nie na przekupstwo co sugerujesz ale na dosprzętowienie, bo np. jak widać po meczu z Gorzowem Trojanowi sprzęt się zaczął na całego sypać. Przyznaję, że nie bardzo wierzyłem że możemy w play offach dojść tak daleko a teraz baraże są jak najbardziej realne. Aż się wierzyć nie chce że po takim początku sezonu potrafiliśmy dojśc do tego miejsca, dziwi mnie też troche postawa TŻ-u bo początek mieliście bardzo dobry a teraz jakby się drużyna rozsypała. Czy to tylko z powodu kontuzji Piszcza? czy też zwyczajnie kasy zabrakło, szkoda mi strasznie Darka Śledzia bo go zwyczajnie lubię, pogubił się facet na całego ze sprzętem.

Czarek
Trener

#44 Postautor: Czarek » 23 sierpnia 2004, o 12:17

"...szkoda mi strasznie Darka Śledzia bo go zwyczajnie lubię, pogubił się facet na całego ze sprzętem."

No ja rozumiem, że Wam Darka szkoda, ale on sie teraz bawi za rzeszowskie pieniądze. A ze sprzętem sie nie pogubił lecz go zwyczajnie nie kupił.

Awatar użytkownika
Sewer

#45 Postautor: Sewer » 23 sierpnia 2004, o 12:26

Czarek pisze:"...szkoda mi strasznie Darka Śledzia bo go zwyczajnie lubię, pogubił się facet na całego ze sprzętem."

No ja rozumiem, że Wam Darka szkoda, ale on sie teraz bawi za rzeszowskie pieniądze. A ze sprzętem sie nie pogubił lecz go zwyczajnie nie kupił.

hahahaha, widze że my krezusi skoro Darek za naszą kasę się bawi. :mrgreen: Co do sprzętu to być może go nie kupił, fakt faktem jeździ słabiutko.

Awatar użytkownika
superman

#46 Postautor: superman » 23 sierpnia 2004, o 12:52

chyba od dawna na to czekaliscie :!:
w koncu wam to napisze
kupimy u siebie mecz z gdanskiem a potem przywieziemy do lublina kaczmarka a i tak podkupimy stachyre seniora zeby tam co zadzialal bo sie was poprostu boimy bo jestescie 100 kroc lepsi od nas

a w barazach tez kupimy sobie mecz na wyjezdzie i tam zdobeedziemy awans

na to czekacie rzucajac miesem na Rzeszow
to sie wam podoba
a macie jakies pojecie o sytuacji pienieznej w Rzeszowie

prosty przyklad MOTOR TROJANOWSKIEGO W MECZU Z GORZOWEM
to chyba wszystko na temat kupowania

zal wam dupy scisk a ze jestesmy w tej chwili lepsza druzyna

TYLE :!:
ZKS STAL RZESZÓW

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#47 Postautor: Gelo » 23 sierpnia 2004, o 13:12

zal wam dupy scisk a ze jestesmy w tej chwili lepsza druzyna
TYLE :!:

...od Krosna
A tak po prawdzie to wcale sie nie zdziwie jak bedzie jak napisales. Nie umieliscie wygrac uczciwie w Lublinie wiec dlaczego miałoby sie to teraz zmienic. Wam nie należy wierzyc w czystą grę

Geest
Senior

#48 Postautor: Geest » 23 sierpnia 2004, o 13:16

superman pisze:zal wam dupy scisk a ze jestesmy w tej chwili lepsza druzyna

mnie osobiscie zal dupe sciska, ze przegralismy z wami u siebie przy istotnej ingerencji "obserwatora". tym bardziej, ze pozniejszy mecz w rzeszowie pokazal, iz wcale nie jestesmy az tak slabi by przegrywac z wami u siebie. tyle tylko, ze wyszlo na to, iz jechalismy dwa mecze na wyjezdzie. dowod: niemal identyczne wyniki. tutaj zal mi dupe sciska, ze przegralismy z wami u siebie w nierownej walce. poza tym wszedzie mowili, ze sedzia puszczal waszych z lotnych startow. co zreszta tlumaczy ten skandaliczny rzekomo artykul, zamiszczony swego czasu na tzlublin.com
macie silna druzyne, ale nie o to chodzi...

Czarek
Trener

#49 Postautor: Czarek » 23 sierpnia 2004, o 13:19

superman pisze:chyba od dawna na to czekaliscie :!:
w koncu wam to napisze
kupimy u siebie mecz z gdanskiem a potem przywieziemy do lublina kaczmarka a i tak podkupimy stachyre seniora zeby tam co zadzialal bo sie was poprostu boimy bo jestescie 100 kroc lepsi od nas

a w barazach tez kupimy sobie mecz na wyjezdzie i tam zdobeedziemy awans

na to czekacie rzucajac miesem na Rzeszow
to sie wam podoba
a macie jakies pojecie o sytuacji pienieznej w Rzeszowie

Przywiezienie ze sobą do Lublina Kaczmarka i tego waszego dupka o dziwnym nazwisku, zrobienie toru pod siebie oraz bierna jazda Śledzia to fakty. A to, że teraz nie macie kasy nie dziwi. w końcu na ta wygraną musieliście dużo wyłożyć.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#50 Postautor: Jasiek_Sydney » 23 sierpnia 2004, o 13:57

Nie ma watpliwosci, ze to wlasnie mecz Lublina z Rzeszowem decyduje
o drugim miejscu. Ale do niego chyba jeszcze troche czasu zostalo. Moze
sie okazac juz wczesniej, ze ktos odpadnie z tej walki (tak jak na ta
chwile na pewno odpadl Gorzow). Wiele zalezy od meczu Lublin - Gdansk.

A co do killerow - kazdy ma po dwoch. :lol: Rzeszow: Miesiac i Baran,
Lublin: Knapp i Piszcz. :)

Wiele zalezy od druzyny z Gdanska - w jakim skladzie i z jakim
nastawieniem podejdzie do obu meczow. Pozostaje miec nadzieje, ze nie
beda nikogo faworyzowac i potraktuja obu rywali jednakowo.

Do kolegi, ktory przyczepil sie do mojego wpisu - kompletnie nie
wyczules zartu. :)
Regards from Sydney

Jasiek