Gawrzyk pisze:Gorzow juz jest bez szans wiec pewnie nie bedzie Zorra
Moze nie bedzie tez Marka Hucki? Chociaz nie wiem czy jego nieobecnosc mozna traktowac w kategoriach oslabienia....
Wczoraj polegliby w Gorzowie gdyby nie postawa Hliba, który chyba bardziej szukał dymu niż jazdy...
Co wy pierdzielicie o tym Rzeszowie?Kim oni są? Boicie się Barana, Miesiąca, a może jakiegoś Gjedde itd.
Gawrzyk pisze:TroszkÄ™ inna.
My po porazce z Rzeszowem dalej byliśmy w grze. A Gorzów już nie liczy sie.
A ponadto Chomski jest zwolennikiem jazdy juniorami. Przebąkiwał o tym już w połowie sezonu. Więc może teraz da szanse mlodym.
Maxx pisze:Ja obawiam się tego, że Rzeszów może w takiej sytuacji wyłożyć niezłą kasę, żeby cel osiągnąć. Pewnie zaraz polecą na mnie joby ze strony rzeszowskich kibiców za to co własnie napisałem, ale oni są teraz bliżej niż dalej i może zacząć się "okres targowy".
Czarek pisze:"...szkoda mi strasznie Darka Śledzia bo go zwyczajnie lubię, pogubił się facet na całego ze sprzętem."
No ja rozumiem, że Wam Darka szkoda, ale on sie teraz bawi za rzeszowskie pieniądze. A ze sprzętem sie nie pogubił lecz go zwyczajnie nie kupił.
superman pisze:zal wam dupy scisk a ze jestesmy w tej chwili lepsza druzyna
superman pisze:chyba od dawna na to czekaliscie :!:
w koncu wam to napisze
kupimy u siebie mecz z gdanskiem a potem przywieziemy do lublina kaczmarka a i tak podkupimy stachyre seniora zeby tam co zadzialal bo sie was poprostu boimy bo jestescie 100 kroc lepsi od nas
a w barazach tez kupimy sobie mecz na wyjezdzie i tam zdobeedziemy awans
na to czekacie rzucajac miesem na Rzeszow
to sie wam podoba
a macie jakies pojecie o sytuacji pienieznej w Rzeszowie