papi pisze:To taka wielka tajemnica który?
Jeśli chodzi o Falubaz, to Dudek ma kontrakt i zapewne będzie ostatnim którego odpuszcza
Nie wiem czy tajemnica. Czy ważny? Tu źródła podają różne informacje i nie mam wiedzy, które ma rację :)
papi pisze:To taka wielka tajemnica który?
Jeśli chodzi o Falubaz, to Dudek ma kontrakt i zapewne będzie ostatnim którego odpuszcza
KrzyczącyK1b1c pisze:Nie po to puszczają Vacula, by jeszcze puścić Duzersa.
blajar pisze:Łaguta
Michelsen
Hampel
Polak
U24 (nowy lub Trofimow)
Lampart
Cierniak
papi pisze:Ma ważny kontrakt, jeśli oficjalna strona klubowa nie jest wystarczającym źródłem, to nie wiem co jest. Na pewno nie to, co ludzie piszą na forach :)
http://zuzel.falubaz.com/post/patryk-du ... -na-3-lata
Gelo pisze:To jak to jest z tym przepisem u24 w Ekstralidze? Weszło - nie weszło ?
Gelo pisze:To jak to jest z tym przepisem u24 w Ekstralidze? Weszło - nie weszło ?
Flagg pisze:Zresztą póki co nie słychać nawet w piekarniach, by Motor w ogóle był Lambertem zainteresowany
papi pisze:Kuba chyba w przeciwieństwie do Grzybów i Ruskow nie wypuszcza kontrolowanych przecieków jak to było z Vaculikiem i Łaguta, nie odstawia też przedstawień jak Swiacik z Miśkowiakiem czy Doylem. A to oznacza, że dopóki zawodnik nie da jasnego sygnału, ze zamknął negocjacje, to raczej wiele się nie dowiemy
Raf pisze: No... może poza bzdurną opowieścią o Zmarzliku.