Lublin czy Rzeszów ???
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Lublin czy Rzeszów ???
Po wygraniu Stali Rzeszów w Gorzowie sytuacja na koniec sezonu zapowiada sie niezwkle emocjonujaca. Jeżeli Lublin wygra u siebie z Gdanskiem i poniesie porażke w Gorzowie, a Rzeszów wygra u siebie z Gdańskiem to ostatnim decydującym pojedynkiem o wejście do baraży bedzie arcyważny mecz TŻ LUBLIN - Stal Rzeszów. Ciekawe Kto

MOTOR LUBLIN
Ja tam na baraże nie licze bo tak na dobrą sprawe to co one mają nam dać. W obecnej sytuacji nie wiem czy bysmy u siebie 40 punktów z Zieloną Górą uciułali. A rzeszów jest na fali widać ze chcą wejśc choc raczej tez dostaną od Zkż-u. Ja to już myslami jestem w następnym sezonie oby sie ne stało z to co z Gnieznem w tym roku
-
Gość
Miras pisze:Tadzix pisze:
Wy tez byliscie smieszni na poczatku sezonu
1.Gdańsk 15 26 +308
2.Stal Rzeszów 16 19 +10
3.TÅ» Lublin 15 18 -3
4.Gorzów 16 16 +92
Dziękuje za uwage.
Przestań się żółtodziobie tak podniecać bo ci dekiel zerwie i już nie doczekasz żadnego meczu Stali... Będziemy po 16 kolejce to pogadamy, a narazie polej się zimną wodą...
RadeKas pisze:Powinienes jeszce pogrubic ile kto rozegral spotkan
To był kolejny żart w "rzeszowskim stylu".Czy wygramy z Gdańskiem nie wiem - ważne żeby wejść do baraży. Są to dla klubu niemałe pieniądze bo nie mam wątpliwosci, że przyszłoby 7-8 tysięcy ludzi. A cuda się zdarzają (vide poprzedni rok Unia - Wybrzeże czy dwa lata temu Wawa - Opole.) Analizując terminarz eligi niewykluczone że trafilibyśmy na Polonię Bydgoszcz albo Unię Leszno, Zielonka jest na fali.
Patrząc na ten problem zarówno obiektywnie (jest to dla mnie bardzo trudne) jak i subiektywnie stawiam oczywiście na..... RZESZÓW!
Na dzień dzisiejszy ta drużyna wydaje się lepsza ale jest to sport więc nie będę dzielił skóry na niedźwiedziu...
NIECH WYGRA LEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE TO STAL RZESZÓW!!!!!!!!!!!
Na dzień dzisiejszy ta drużyna wydaje się lepsza ale jest to sport więc nie będę dzielił skóry na niedźwiedziu...
NIECH WYGRA LEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE TO STAL RZESZÓW!!!!!!!!!!!
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
mikas pisze:No i jak tu sie dziwic Gelowi ze nie lubi Rzeszowiaków, ja tez juz mam do was coraz mniej sympatii jak czytam posty takich osobników jak Miras. I pomyslec ze jeszcze sezon temu nasze układy były takie dobre.
dokładnie. dopóki byliśmy biednymi żuczkami z drugiej ligi było ok. Dopiero kiedy okazalismy sę lepsi zaczęło się napinanie. taka mentalność
weslake pisze:Patrząc na ten problem zarówno obiektywnie (jest to dla mnie bardzo trudne) jak i subiektywnie stawiam oczywiście na..... RZESZÓW!
Bierz przyklad Miras z kolegi z Rzeszowa
A co do sytuacji to jest arcyciekawa mam nadzieje ze o wszystkim bedzie decydowal mecz Lublin -Rzeszow w ostatniej kolejce.Juz sobe wyobrazam te emocje.Czytajac wypowiedzi na roznych forach to w walce o baraze zupelnie skreslony juz przez niektorych zostal Lublin ale to moim zdaniem nawet lepiej z takiej pozycji podchodzic i tak jak napisal kolega z Rzeszowa NIECH WYGRA LEPSZY.
Miras pisze:RadeKas pisze:Powinienes jeszce pogrubic ile kto rozegral spotkan
Chyba nie mówisz tego poważnie?Nie wiem czy ci będzie sprawiało przyjemnośc dopisywać w tych ostatnich trzech kolejnych jedynie punkty minusowe.
Ale mimo wszystko zrobiÄ™ symulacjÄ™ .
4.TÅ» Lublin 18 18 -53
Ale ty kurde synku cffaniaczek jesteś.Co nie wierzysh w to.Mamy sznase na baraże.Wy też nie wygracie w barażach z ZKŻ-em.Więc nie pisz że zajmiemy czwrte miejsce wy też nie jesteście wcale kozaki boże udało wam się wygrać pare meczy fartem ale to nie znaczy że odrazu do ekstaligi wejdziecie.Więc nie mów hop.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Panowie, nich jeden gówniarz nie rzuca opinii na cały Rzeszów. Poprostu ignorujcie takie posty. Co do awansu... ostatnie mecze wsakzują raczej na Rzeszów jako kandydata do baraży, ale zobaczymy. Będzie ciekawie. Po naszych i Waszych meczach z Gdańskiem myślę, że będzie już można wskazać kto zajmie 2-gie miejsce.
weslake pisze:Patrząc na ten problem zarówno obiektywnie (jest to dla mnie bardzo trudne) jak i subiektywnie stawiam oczywiście na..... RZESZÓW!
Następny cffaniak sie kurde znalazł.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Fantys pisze:weslake pisze:Patrząc na ten problem zarówno obiektywnie (jest to dla mnie bardzo trudne) jak i subiektywnie stawiam oczywiście na..... RZESZÓW!
Następny cffaniak sie kurde znalazł..Ja pierole co za ludzie.
... rzeszowscy po prostu
Ja tam licze że TŻ da rade na baraże,ale owiem szczerze że nie poradzi sobie z Zielona Górą.Ale pożyjemy zobaczymy.Cieszył bym się jak byśmy weszli do ekstraligi.Ale żebyśmy nie jeździli tak jak RKM.Oni to jush napewno spadna do pierwszej ligi.Ale trudno taki jest sport.Rok temu byli dobzi ale teraz sobie jush nie radzą tak jak kiedyś. 
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
-
Gość
Gratuluję Stali zwycięstwa z Gorzowem. Według mojej oceny Rzeszów jest w tej chwili drużyną lepszą, ale tylko ze wzgledu na kontuzję Tomka Piszcza. O Braku Śledzia nie napiszę, bo pomijając problem zawieszenia -wstawienie go do składu na ewentualny, arcyważny mecz z żurawiami to tak jakby od razu zaaplikować sobie rzeszowską kulkę w łeb. Aktorom dziękujemy. Nie wiem, czy wygra Stal. Jak znowu przyjedzie z Przydupasem - wszystko będzie mozliwe, bo można się spodziewać, że Przydupas zechce się odegrać na lubelskich działaczach za ostatnie wydarzenia. Nie wypada nic innego jak zaprosić na mecz obiektywnego Obserwatora z odpowiednio wysokiego szczebla, który z bliska przyjrzy się działaniom Przydupasa pod kątem ewentualnego robienia toru pod gości.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2004, o 21:53 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.
Fantys pisze:zdunek pisze:Jakby Rzeszów wszedł do baraży, to nasz kochany LEE RICHARDSON ich rozjeździ jak tylko się da !!! (zakłądając że ZKŻ będzie w barażach)
Popieram CiÄ™ Zdunek
Zdunek, ciekawe co napiszesz, jeżeli to my dostaniemy sie do baraży i " nasz kochany Lee Richardson " - jak do ładnie określiłeś - rozjedzie druzynę TŻ-tu.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2004, o 22:43 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale ty kurde synku cffaniaczek jesteś.Co nie wierzysh w to.Mamy sznase na baraże.Wy też nie wygracie w barażach z ZKŻ-em.Więc nie pisz że zajmiemy czwrte miejsce wy też nie jesteście wcale kozaki boże udało wam się wygrać pare meczy fartem ale to nie znaczy że odrazu do ekstaligi wejdziecie
Ot typowo LUBELSKIE myślenie FUKSEM !!! Wytłumacz mi jak można wygrać fuksem 9 z ostatnich 11 meczów ?? Przegrywaliśmy tylko z Gdańskiem na wyjeździe ale to akurat żadna niespodzianka bo Gdańsk jest poza zasięgiem.
A co do Zkż w barażach to myślę że jeśli wejdziemy to powalczymy nie będe przypominał że po 1 rundzie sezonu zasadniczego nikt nas nie widział w 1 czwórce a przed Play-Off w barażach.
Do 1 czwórki weszliśmy o baraże walczymy raczej na pewno nie spadniemy już niżej niż 3 miejsce myślę że to i tak niezłe osiągnięcie biorąc pod uwage początek sezonu.
A co do meczy z Gdańskiem jeśli Gdańsk podejdzie do tych meczy na 100% to raczej i Wy i My przegramy ale jeśli troszq odpuści to pewnie zadecyduje mecz w Lublinie .
Pozdrawiam PRAWDZIWYCH kibiców Lublina a nie gnojków co się dorwali do neta i wydaje im się że o żużlu wiedzą wszystko i mogą obrażać wszystkich na lewo i prawo
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: