Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Dodam do powyższego jedynie taki kibicowski paradoks, że żużlowcy to złotówy, dla których nie liczy się nic innego tylko pieniądze, a z drugiej, że brakuje im motywacji podczas, gdy na stole leży do zarobienia co najmniej kilkadziesiąt tysięcy złotych na łebka.
Trzeba ściągać Richardów Hallów do walki o skład, to się może zakontraktowani wcześniej zawodnicy opamiętają i wreszcie zaczną wygrywać.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
To Lindgren dzisiaj załatwił Czewie playoffy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
CKM1946
- Zawodowiec
To nie Lindgren zawalił. Cała drużyna nie jedzie , nie ma startów. Sezon został przegrany w meczach z Gorzowem.
Macie autostrade do play offów otwartą. Wystarczy strzelić ZG z kontuzjowanym Dudkiem.
Macie autostrade do play offów otwartą. Wystarczy strzelić ZG z kontuzjowanym Dudkiem.
Leszno zrobiło swoje. Teraz trudniejsza część planu na dzisiaj :D
Ta autostrada to chyba taka między Lublin-Rzeszów, "lekko" wyboista
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
RadeKas pisze:To Lindgren dzisiaj załatwił Czewie playoffy.
To było więcej niż pewne ze dostaną tam w palnik.Holta i Przedpełski wrócili na swoje tory
Nie chciałbym być w skórze lidera GP gdyby Włókniarz przegrał jakieś 49-41.
Jednak Leszno pokazało moc, jak chcą to się zepną i pói co robią co chcą.
Paweł bez Anlasa to dostanie angaż w Czewie za rok, ale już chyba tylko z braku laku.
Za rok i dla nich i dla nas będzie trudniejszy sezon i trudniejsza zima
Paweł bez Anlasa to dostanie angaż w Czewie za rok, ale już chyba tylko z braku laku.
Co tam się dzieje w Rybniku.Częstochowa płaci podwójnie bo Row jedzie na maksa.
Mógłby ROW zrobić jedna pożyteczna rzecz w tym sezonie i wywalić Rusko z PO :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Talmai pisze:Nie chciałbym być w skórze lidera GP gdyby Włókniarz przegrał jakieś 49-41.
Paweł to się nadaje na pierwszą ligę i to na pewno nie na lidera.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Pawełek raczej zostanie a Holta zostanie odstrzelony bo przyjdzie inny polski senior. Ja mimo wieku i sentymentu zostawiłbym Holtę ale to nie ja decyduje :D
Woryna to dobry ruch. Gorzej, niż w tym roku nie pojedzie.
CKM1946 pisze:Pawełek raczej zostanie a Holta zostanie odstrzelony bo przyjdzie inny polski senior. Ja mimo wieku i sentymentu zostawiłbym Holtę ale to nie ja decyduje :D
Lepiej napisz jak tak sponsorzy i miasto zapatrują się na wsparcie żużla w Częstochowie po takim sezonie.
Bierzmy tego Tudzieza! ;)
-
CKM1946
- Zawodowiec
Klops1 pisze:CKM1946 pisze:Pawełek raczej zostanie a Holta zostanie odstrzelony bo przyjdzie inny polski senior. Ja mimo wieku i sentymentu zostawiłbym Holtę ale to nie ja decyduje :D
Lepiej napisz jak tak sponsorzy i miasto zapatrują się na wsparcie żużla w Częstochowie po takim sezonie.
Bierzmy tego Tudzieza! ;)
Eltrox zostaje a świacik jest pupilem urzedu miasta więc pierdolnik rodzinny zostaje. To tak z grubsza.
A Doyle już u Termińskich?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/90023 ... wicznie-os - Jamróg się troszkę spłakał.
Trochę racji ma, bo na co innego się umawiał. Ale to, że na każdym kroku podkreśla jak to nie lubi rywalizacji o miejsce w składzie mocno go dyskwalifikuje jako sportowca. Adios Jakubie
Fatalny gość. Nigdy więcej.
Gość za grosz nie ma charakteru sportowca...
O tym co było przed początkiem sezonu: "Zapał szedł w dół".
O nowym zawodniku do rywalizacji o skład: "Ręce mi opadły".
To ma być sportowiec? Niesamowicie słabo wypadł w tym wywiadzie.
Słabo jeździł, składał się w łuk na trzy razy to i wypadał ze składu. Nikt nie bronił mu robić tych 7 oczek co mecz i wywalczyć miejsce w składzie.
Osobiście, jakbym był prezesem jakiegokolwiek klubu, po przeczytaniu takiego wywiadu w życiu nie zatrudniłbym takiej beksy.
O nowym zawodniku do rywalizacji o skład: "Ręce mi opadły".
To ma być sportowiec? Niesamowicie słabo wypadł w tym wywiadzie.
Słabo jeździł, składał się w łuk na trzy razy to i wypadał ze składu. Nikt nie bronił mu robić tych 7 oczek co mecz i wywalczyć miejsce w składzie.
Osobiście, jakbym był prezesem jakiegokolwiek klubu, po przeczytaniu takiego wywiadu w życiu nie zatrudniłbym takiej beksy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
I pomyśleć że gościu jest dodatkowo strażakiem. Tam charakter też potrzebny, w wywiadzie wyszedł całkowity jego brak.
Kargolo pisze:Osobiście, jakbym był prezesem jakiegokolwiek klubu, po przeczytaniu takiego wywiadu w życiu nie zatrudniłbym takiej beksy.
Otóż to. Wyrobił sobie wizerunek amatora i płaczka.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Drugi rok z rzędu ta sama śpiewka. Skoro Kuba lubi zadawać pytania to ja się zapytam - z jakiego powodu najpierw we Wrocławiu a potem u nas był odsuwany od jazdy po dwóch biegach? Czyżby wszyscy się uwzięli?
Gelo pisze:Drugi rok z rzędu ta sama śpiewka. Skoro Kuba lubi zadawać pytania to ja się zapytam - z jakiego powodu najpierw we Wrocławiu a potem u nas był odsuwany od jazdy po dwóch biegach? Czyżby wszyscy się uwzięli?
Nikt go nie lubi, a przecież tak dobrze jechał.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.