Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Właśnie, nikt nie zwrócił uwagi, że za mikrofon wrócił Łopaciński, a zniknął Dryła. Na początku myślałem, że skoro ogłosili Dryłe na Motor, to Noskowiczowi dali SGP, żeby nie trzeba było latać z Gorzowa do Lublina. Może L4? A może inne cuda? W NC+ ogólnie od kiedy stery przejął Kołodziejczyk, to idą dziwne ruchy. W piłce też wymienili połowę ekspertów.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale urwał... Podobny upadek Woffindena do tego rok temu z Griszą.
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Finał Brązowego Kasku w Ostrowie Wielkopolskim
LIVE sabmartv: https://youtu.be/XRFrU5ARqe4
LIVE sabmartv: https://youtu.be/XRFrU5ARqe4
Cierniak 3, 3, 3...
Edit:
i jeszcze 3
Edit:
i jeszcze 3
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Nie da się słuchać tego studia. Zmarzlik, Zmarzlik, Zmarzlik. Dopiero po 5 minutach ktoś zauważył, że Dudek i Janowski też wygrali swoje biegi
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tor w Pradze to powinni zaorac, stadion zburzyc i park dla psow tam zrobic.
Na plus szybkosc Mikkela. Dryla mowi ze juz rozwiazal MM swoje problemy i jeszcze bedzie czas o tym pomowic. Cos wiecej wie?
P.s. i na plus ze za morde wzieli Madsena i jego starty ;)
Na plus szybkosc Mikkela. Dryla mowi ze juz rozwiazal MM swoje problemy i jeszcze bedzie czas o tym pomowic. Cos wiecej wie?
"Bartku wspaniale, jesteś fantastyczny. A tutaj siedzi Pan Marek Cieślak i też komplementuje Twoją jazdę"
I tak do porzygu.
Nowa religia - zmarzlikanizm.
I tak do porzygu.
Nowa religia - zmarzlikanizm.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Bartku, jesteś wspaniały.
- A pan jest cudowny, panie Tomku. Nie bede kłamał, tak po prostu jest.
- A pan jest cudowny, panie Tomku. Nie bede kłamał, tak po prostu jest.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Speedway pisze:Tor w Pradze to powinni zaorac, stadion zburzyc i park dla psow tam zrobic.
co mowiles? :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Piękny wałek sędziego. Nie wierzę, że tego nie widział
- tezetomaniak
- Trener
Gollob powiedział, że jest perfekcyjnie, Zmarzlik jechał na dwóch motocyklach i zapytał czy jest pole do poprawek.
Zmarzlik odpowiedział, że co ciekawe musiał zmienić motocykl, bo pierwszy mu zdechł po kilku metrach i szczęście, że został przerwany.
Oglądamy różne zawody, czy po prostu zabrakło maści, bo Zmarzlik jak zapowiadał tak zrobił i wyr***ł Motor z play offów?
Zmarzlik odpowiedział, że co ciekawe musiał zmienić motocykl, bo pierwszy mu zdechł po kilku metrach i szczęście, że został przerwany.
Oglądamy różne zawody, czy po prostu zabrakło maści, bo Zmarzlik jak zapowiadał tak zrobił i wyr***ł Motor z play offów?
grzesieck pisze:Speedway pisze:Tor w Pradze to powinni zaorac, stadion zburzyc i park dla psow tam zrobic.
co mowiles? :)
Parafrazujac Jabola, wylacz bany to Ci powiem ;)
tezetomaniak pisze:Gollob powiedział, że jest perfekcyjnie, Zmarzlik jechał na dwóch motocyklach i zapytał czy jest pole do poprawek.
To nie Bajtuś wywalił Motor z play-offów tylko beksa z Tarnowa, która przegrała z zielonogórskim juniorem
I niestety Matej na swoim ulubionym torze w Grudziądzu, który miał być diametralnie inny ;)
I niestety Wiktor Lampart, który...
Nieważne, nie psuj mi baita
Nieważne, nie psuj mi baita
Po takiej sytuacji, jaką miał Bartek z Taiem w 13 biegu SGP - Piotruś czy Przemuś Pawlicki leżeli by trzy razy...
Tai przejechał krawężnik tak, jak Grisza!!!
Tai przejechał krawężnik tak, jak Grisza!!!
od 1988 tylko SPEEDWAY
Dziś klasyczna drama w wykonaniu Rogera... ups, Craiga Ackroyda.
Szczęście w nieszczęściu Michelsena polega na tym, że tylko jeden Dunczyk będzie mieć miejsce w SGP 2021, więc jedna z DK na 100% pójdzie do Duna. Z kandydatów mamy MM, Iversena i Thomsena. Iversen jedzie tak samo słabo jak MM, Thomsen szału nie zrobił w Gorzowie. Ale przydałoby się zrobić jakiś półfinał, albo nawet final w Toruniu, no na chwilę obecną chyba Thomsen jest bliżej
To właśnie ten jeden Duńczyk.
Przecież napisałem, że jeden Dunczyk pewnie będzie mieć miejsce w 2021, właśnie Madsen. A nawet jeśli Leon skończy poza TOP6 to DK dostanie dwóch Dunow - Madsen i ktoś jeszcze. Na 100% w 2021 w SGP będziemy mieli minimum 2 Dunczykow
Może niedokładnie się wyraziłem w poprzednim poście :)
Może niedokładnie się wyraziłem w poprzednim poście :)
- tezetomaniak
- Trener
To było niesamowite. Coś pięknego.
Kozacka akcja w finale. Bartosz idzie na mistrza jak nic.
Szkoda Magica. Weekendem w Pradze pogrzebał swoje szanse na medal. Pierwsza trójka jest już chyba ustalona.
Szkoda Magica. Weekendem w Pradze pogrzebał swoje szanse na medal. Pierwsza trójka jest już chyba ustalona.