Gelo pisze:wiekowo tak. Ale on rozwija się od czasów Unii Leszno i jakoś nie może się rozwinąć. Skoro w formie zawalił gp challenge w zeszłym roku to wiemy, w którym jest miejscu. Teraz jest słabiej niż w zeszłym roku. Chyba każdy to widzisamba pisze:Dla mnie to jest jedyny zawodnik ze skladu seniorow ktory raczej bedzie sie rozwijal a nie zwijal jak 37 letni Zagar albo 38 letni Hampel. Utrzymac go w Lublinie to powinien byc priorytet tym bardziej ze gosc ma wielkie ambicje i duze umiejetnosci
Gelu czy wolisz jakiegokolwiek najemnika który zapewni Ci wymarzone playoffy? Ja chciałbym kibicować Mikkkelowi który bądź co bądź w pewnym stopniu utożsamia się z Motorem (szalik który woził na plecach po zdobyciu mistrzostwa Europy). Ja mysle i uwazam całym serduchem że Motor powinien bazowac na wychowankach i robić wszystko aby jeździli oni w naszych barwach - oczywiscie jest to zaprzeczenie oraz glupota tego o co postuluje. Niestety na ten moment jest to nierealne a ostatnia nasza perełka - Emil Peroń została zniszczona przez nasz klub. Być może narażę się na hejt czy cokolwiek innego ale uważam że Emil był największą nadzieją Lubelskiego żużla którą zmarnowaliśmy poprzez nic nie warte zawody juniorskie. Liczę że Cierniak dołączy do Wiktora tak samo wierzę że w kolejnym sezonie WL pokaze na co go stać. Wierzę źe jest najlepszym juniorem i robił Miśkowiaka jak chciał w 1 lidze. Wierzę w to že nie pójdzie złą drogą a Dawid ogarnie brata bo ma szanse zostac kims w tyn sporcie ;)