Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37
Bimmer pisze:Maxx pisze:Obawiam się, że w tym meczu możemy mieć poważne problemy. W pierwszej fazie pewnie odjedziemy Gdańszczanom na kilka oczek, ale jak Chrzanek i spółka spasują się z torem to może być cieniutko...
To są typowo dziennikarskie dywagacje. Jeśli przegramy, można argumentować, że tamci jechali "na luzie" i bez obciążeń i dzięki temu powieźli naszych, mających nóż na gardle. Jeśli zaś wygramy, powiedzą, że tamtym zabrakło motywacji, bo mieli już zapewniony awans, nasi zaś, zagonieni do narożnika i głęboko skoncentrowani, pojechali najlepiej jak mogli, nie mając nic do stracenia. Klasyczny przypadek pozwalający dorobić teorię do faktów i mieć zawsze rację.
A to jest z kolei typowa krytyka bez jednoznacznych kontrargumentów Bimmerku
Napisałem, jak może ten mecz wyglądać i tyle. A z dziennikarstwem zapewniam cię, że nic wspólnego nie miałem i nie mam
Ciekaw jestem jednak, jaki przebieg meczu ty przewidujesz przyjacielu.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Bimmer pisze:Maxx pisze:Ciekaw jestem jednak, jaki przebieg meczu ty przewidujesz przyjacielu.
Zabawa w przewidywanie jest trochę bez sensu, no ale spróbujmyUważam, że Gdańsk ma duże sznse na wygraną, ale nie dlatego, że będzie jeździł na luzie, tylko dlatego, że ma lepszy skład. Mimo to, obstawiam zwycięstwo TŻ-u, który nie jest łatwy do objechania w Lublinie. Karlsson zrobi 13, Knapp 8, Franków 6. Trumiński z Mordelem łącznie nie więcej niż 10, podobnie jak młodzież. Wynik będzie więc na styk, a w takiej sytuacji łatwo się pomylić, nawet w samym typowaniu zwycięzcy. W żużlu każdy punkt zgubiony przez naszych trzeba dopisać przeciwnikowi - mają więc one "podwójną" wartość.
Również pozdrawiam
O proszÄ™ jakie dziennikarstwo...
Żartowałem
MOTOR LUBLIN
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
ja z kolei przed meczem jestem dosc optymistycznie nastawiony. chyba kojaco wplynelo na mnie wywalenie sledzia ze skladu i calkiem dobra jazda Seby. poza tym juniorzy ladnie. napewno bedzie ciekawy mecz, a nasza sytuacja kadrowa wydaje sie jeszcze podsycac dramaturgie
ja bym sie chyba odwazyl wystawic sklad:
Frankow
Mordel
Karlsson
Knapp
Truminski
Stachyra
Jeleniewski
choc pewnie bedzie jakos tak:
Frankow
Truminski
Karlsson
Mordel
Knapp
Stachyra
Jeleniewski
jestem dziwnie spokojny, dziwnie spokojnie stawiam 49:41
Frankow 7
Truminski 7
Karlsson 13
Mordel 3
Knapp 10
Jeleniewski 4
Stachyra 5
Frankow
Mordel
Karlsson
Knapp
Truminski
Stachyra
Jeleniewski
choc pewnie bedzie jakos tak:
Frankow
Truminski
Karlsson
Mordel
Knapp
Stachyra
Jeleniewski
jestem dziwnie spokojny, dziwnie spokojnie stawiam 49:41
Frankow 7
Truminski 7
Karlsson 13
Mordel 3
Knapp 10
Jeleniewski 4
Stachyra 5
eloo
Obstawiam 46:44 dla nas
;)
Przy dobrych wiatrach jest to mozliwe. Karlik utrzymuje wysoka forme , po tym co pokazal w Poole jestem o niego spokojny
a co z reszta??? no Knappik jezdzi a jego koledzy??
Co slychac w lubelskim zuzlu ??;):)
Pozdrawiam
Przy dobrych wiatrach jest to mozliwe. Karlik utrzymuje wysoka forme , po tym co pokazal w Poole jestem o niego spokojny
Co slychac w lubelskim zuzlu ??;):)
Pozdrawiam
ze stronki Lotosu:
"Aby przybliżyć gdański zespół do zwycięstwa kierownictwo klubu zdecydowało się sięgnąć po Kennetha Bjerre, który przed tygodniem wywalczył tytuł młodzieżowego mistrza Danii. Prawdopodobnie zastąpi on któregoś z Krzysztofów: Pecynę bądź Stojanowskiego."
sądze że Bjerre pojedzie za Pecyne oj będzie cięzko
"Aby przybliżyć gdański zespół do zwycięstwa kierownictwo klubu zdecydowało się sięgnąć po Kennetha Bjerre, który przed tygodniem wywalczył tytuł młodzieżowego mistrza Danii. Prawdopodobnie zastąpi on któregoś z Krzysztofów: Pecynę bądź Stojanowskiego."
sądze że Bjerre pojedzie za Pecyne oj będzie cięzko
A skad pewnosc ze Bjerre pojedzie lepiej od Pecyny badz 100janowskiego??? Jak dla mnie to Bjerre jest zawodnikiem pokroju Lindgrena + 2pkt. Do objechania na pewno przez Knappa, Frankowa a moze i Trumne jezeli naprawde sie sprezy:) Pomodlmy sie dzisiaj w nocy o 47:43, co wy na to?Kazdy do swojego Boga:)
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:A skad pewnosc ze Bjerre pojedzie lepiej od Pecyny badz 100janowskiego??? Jak dla mnie to Bjerre jest zawodnikiem pokroju Lindgrena + 2pkt. Do objechania na pewno przez Knappa, Frankowa a moze i Trumne jezeli naprawde sie sprezy:) Pomodlmy sie dzisiaj w nocy o 47:43, co wy na to?Kazdy do swojego Boga:)
Ja bym nie lekcewazyl tak Bjerrego ostatnio spisywal sie w roznych zawodch dobrze zajal 3 miejsce w eliminacjach GP, zdobyl IMDJ. Pocieszajace jest to z ostatni w Anglii zdobyl 2 punkty, wiec moze i pojdzie tak samo w Lublinie.