Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Obaj się popisali. Świącik prawie płakał a Cieślak chyba jakaś wódeczka wleciała pod meczyk, bo jakiś narwany :)
Świącik przyznał się, że dosypali glinki bez informowania władz Ekstraligi S.A.
W.O. jak nic.
W.O. jak nic.
od 1988 tylko SPEEDWAY
-
CKM1946
- Zawodowiec
Cieślak tez sie pogubił w pewnym momencie bo potwierdził ze byl jeszcze w czwartek patrzec na prace na torze. Kabaret
Tu oprócz walkowera należy się degradacja. To co zrobił ten cały Świącik to się w głowie nie mieści. Cieślak na propsie. Dajcie mi spokój oglądam ligę mistrzow.
Lampart rozniósł ten Test Ż w pył! :D
Saeyl pisze:Lampart rozniósł ten Test Ż w pył! :D
Skuteczny tak jak i na torze :)
-
TreleMorele
- Senior
Prać brudy w Tv tylko pogratulować :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
waha pisze:Saeyl pisze:Lampart rozniósł ten Test Ż w pył! :D
Skuteczny tak jak i na torze :)
Tego luzu i (nie)wiedzy, to amerykanie i australijczycy mogliby się dłuuuugo uczyć. Niestety.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Młody Lampart ?
A co powiedział ?
A co powiedział ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Magazynu nie oglądałem, ale w internetach też poleciały ciosy ze strony rodziny (córka/siostra?) Swiacika
https://www.facebook.com/groups/8193957 ... 139908945/
https://www.facebook.com/groups/8193957 ... 139908945/
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
TreleMorele pisze:Prać brudy w Tv tylko pogratulować :)
Obaj panowie trener oraz prezes są na tyle długo w żużlu, że powinni mieć świadomość iż kibice szybko wychwycą każdą najdrobniejszą nieścisłość, kłamstwo.
Z punktu widzenia mediów super, dzieje się. Z punkty widzenia dyscypliny, promocji jakiegoś postrzegania dramat.
Najlepszym rozwiązaniem byłaby jedna rozmowa twarzą w twarz w TV lub jeden wywiad na łamach strony Ekstraligi, a nie obrzucanie przez x dni w mediach..a to dopiero początek.
A ja dziś cieszę się, że wreszcie ktoś w TV, a konkretnie Świder, zauważył jak świetnie jest przygotowywany nasz domowy tor. Wielkie słowa pochwały i gratulacje należą się Maćkowi Kuciapie i całej ekipie odpowiedzialnej za tę pracę. Od początku sezonu tor jest regulaminowy, powtarzalny i w żadnym momencie nas nie zaskoczył. Natomiast za każdym razem zaskakuje drużyny gości, bo niczym sowy u Davida Lyncha nie jest tym, czym się wydaje.
Oby ta passa domowych zwycięstw trwała jak najdłużej, bo czuję, że możemy być bardzo szczęśliwi na koniec sezonu.
Co do Świącika, to nie wiem jakim trzeba być kretynem, żeby w takim momencie sezonu, mając tak mocną personalnie drużynę, pozwolić sobie na takie kombinacje z torem. Na własne życzenie utopił w błocie... dosłownie i w przenośni... cały dotychczasowy wysiłek. Swój, trenera i zawodników. Walkower i potężne kary finansowe są pewne. Drużyna już się po tym nie pozbiera. A dzisiejsze tłumaczenia w TV były po prostu żałosne.
I tym samym Gorzów stał się realnym konkurentem do walki o play off. Będzie się działo...
Oby ta passa domowych zwycięstw trwała jak najdłużej, bo czuję, że możemy być bardzo szczęśliwi na koniec sezonu.
Co do Świącika, to nie wiem jakim trzeba być kretynem, żeby w takim momencie sezonu, mając tak mocną personalnie drużynę, pozwolić sobie na takie kombinacje z torem. Na własne życzenie utopił w błocie... dosłownie i w przenośni... cały dotychczasowy wysiłek. Swój, trenera i zawodników. Walkower i potężne kary finansowe są pewne. Drużyna już się po tym nie pozbiera. A dzisiejsze tłumaczenia w TV były po prostu żałosne.
I tym samym Gorzów stał się realnym konkurentem do walki o play off. Będzie się działo...
rafir pisze:Oby ta passa domowych zwycięstw trwała jak najdłużej, bo czuję, że możemy być bardzo szczęśliwi na koniec sezonu.
Wystarczyło z torem nie robić nic po prostu to jest w tym cyrku najlepsze. Tłumaczenia prezesa faktycznie żałosne, motanie się, przewracanie oczami, gdy Majewski mocniej przycisnął powiedział, że dosypał nawierzchnie, ale mało... typowe samozaoranie. Kuluary ćwierkają, że dni Świącika są policzone włodarze miasta szukają zastępcy by wyjść z twarzą z tej sytuacji, szczególnie obcięcie z budżetu miejskiego, perspektywa kilku letnich kontraktów Lindgrena, Madsena sytuacja nie do pozazdroszczenia. Inna decyzja niż walkower będzie skandalem.
Marek Cieślak: "toru długo nie będzie... dziękuje dobranoc"
Jeżeli Cieślak ma rację i toru w Częstochowie nie uda się już w tym roku przywrócić do stanu używalności, to się jeszcze okaże, że Rybnik będzie bardzo żałował tego bardzo źle poprowadzonego meczu z Grudziądzem. ;)
A mi tam Świacika było zwyczajnie, po ludzku szkoda. Widać że chłop zrobiłby dla Wlokniarza wszystko, nawet mimo jego oczywistych merytorycznych braków. Myślę, że osiągnął więcej niż można było zakładać biorąc pod uwagę jego możliwości. Prawdopodobnie przez przypadek, ale jednak..
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Ja pierdziele... No faktycznie biedny chłop. Zarabia zapewne minimum 20-30k miesięcznie jako prezes bez przygotowania merytorycznego ani menadżerskiego. Jak się człowiek pcha na wysokie stanowiska, to musi być świadom odpowiedzialności. Wysokich stanowisk nie zdobywa się tym, że się dobrze pracowało na niższych szczeblach. Trzeba być do tego przygotowanym i mieć odpowiednie predyspozycje. Robienie wszystkiego za swoich podwładnych, to zaprzeczenie sprawnego menadżera. Jak się idzie na skróty, co by się tylko dorobić, to takie są efekty...
A ta Pani Dyrektor, jego córka, to jest jakiś dramat. Tyle błędów w tak krótkim tekście, choćby miał być pisany pod wpływem emocji, nie przystoi nikomu, a co dopiero Pani Dyrektor.
A ta Pani Dyrektor, jego córka, to jest jakiś dramat. Tyle błędów w tak krótkim tekście, choćby miał być pisany pod wpływem emocji, nie przystoi nikomu, a co dopiero Pani Dyrektor.
Wodniczak... Już zapomniałem o tym ancymonie :)

W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Poziom polszczyzny bardzo uwiarygodnił tę wypowiedź. :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No niestety Mirek nie grzeszył elokwencją i tak pozostało po dziś dzień ;) Swoją drogą, szkoda kibiców Wandy, mimo że klub nigdy nie poszybował nadzwyczaj wysoko, ich oprawy bywały naprawdę ciekawe, a ta z posta kolegi wyżej - była nadzwyczajna.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja się zastanawiam, w jaki sposób tacy prości, niepiśmienni i chamscy ludzie jak Wodniczak, Nawrocki, Grzyb, Świącik; zakładają i rozwijają swoje firmy i dochodzą w życiu do ogromnych pieniędzy.
Świącik chciał może i dobrze, ale porwał się z motyką na słońce i wziął się za rzeczy, do których nie ma kwalifikacji. Natomiast Cieślak, to buc, który za uszami ma więcej od Pana Prezesa. 1
W sumie jeden wart drugiego. Różnica taka, że Cieślak mógł rzucić papierkiem i teraz ma wszystko w dupie, a Świącik będzie musiał wziąć wszystko na klatę. I słusznie, bo to Świącik nawalił.
Ten "związek" powinien zostać zakończony już w poprzednim sezonie.
W sumie jeden wart drugiego. Różnica taka, że Cieślak mógł rzucić papierkiem i teraz ma wszystko w dupie, a Świącik będzie musiał wziąć wszystko na klatę. I słusznie, bo to Świącik nawalił.
Ten "związek" powinien zostać zakończony już w poprzednim sezonie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ge(L)o pisze:Ja się zastanawiam, w jaki sposób tacy prości, niepiśmienni i chamscy ludzie jak Wodniczak, Nawrocki, Grzyb, Świącik; zakładają i rozwijają swoje firmy i dochodzą w życiu do ogromnych pieniędzy.
Bo to nie złożony charakter, piśmiennictwo i kultura, czy nawet wiedza i wykształcenie, decydują o sukcesie w biznesie. Często te cechy wręcz przeszkadzają...
Ge(L)o pisze:Ja się zastanawiam, w jaki sposób tacy prości, niepiśmienni i chamscy ludzie jak Wodniczak, Nawrocki, Grzyb, Świącik; zakładają i rozwijają swoje firmy i dochodzą w życiu do ogromnych pieniędzy.
Kombinatorstwem, znajomościami, naginaniem przepisów, wykorzystywaniem luk prawnych czyli cwaniactwem.