ROW Rybnik - Motor Lublin (23.08.2020 g.16:30)
Re: ROW Rybnik - Motor Lublin (23.08.2020 g.16:30)
Co? Mam nadzieję że to żart. Przecież to by było głupie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nie sądzę aby mogli ryzykować Play offy żeby w końcu stwierdzić który z dwóch najsłabszych zawodników jest słabszy.
A co jak będzie w palnik i obydwaj zdobędą po 4 pkt
A co jak będzie w palnik i obydwaj zdobędą po 4 pkt
never ride faster than your angel can fly
Ale co Hampel nam daje na wyjazdach? Tylko wkurw i nic wiecej. Starty przegrywa w lepszym stylu niz Lelek, potem manete zamykamy, a jak cos wiezie to z pomoca juniora...
Dobra, tylko bez jaj jutro. Pewne 3 punkty i jedziemy dalej.
Tylko jakiś niezrozumiały pomór wśród naszych może nam pokrzyżować plany. Jesteśmy lepsi na każdej pozycji, a sam Lambert im meczu nie wygra.
Tylko jakiś niezrozumiały pomór wśród naszych może nam pokrzyżować plany. Jesteśmy lepsi na każdej pozycji, a sam Lambert im meczu nie wygra.
Speedway pisze:Ale co Hampel nam daje na wyjazdach? Tylko wkurw i nic wiecej. Starty przegrywa w lepszym stylu niz Lelek, potem manete zamykamy, a jak cos wiezie to z pomoca juniora...
Bedzie potrzebny w PO? Chyba, że i tam zamierzamy żonglować składem wg. chwilowego uznania.
Edit: tak mi przyszło do głowy na szybko.Załóżmy, że wchodzimy z 2/3 i bijemy sie z FZG. Na wyjazd kto? :D :D :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Speedway pisze:Ale co Hampel nam daje na wyjazdach? Tylko wkurw i nic wiecej. Starty przegrywa w lepszym stylu niz Lelek, potem manete zamykamy, a jak cos wiezie to z pomoca juniora...
Dobry mecz na przełamanie jeśli chodzi o wyjazdy niech rośnie w siłę.
Hampel jest w stanie wygrać zawsze i wszędzie z każdym na świecie. Dlatego jest potrzebny chociaż to jak jeździ to antyżużel
Niezabranie Hampela do Rybnika to byłby mega strzał w kolano przed PO. Zamiast się zdecydować na stały skład na te 4 ostatnie mecze, żeby już nie było kwasów, że ktoś jedzie, a ktoś nie jedzie, to rozszerzamy tę paranoją na kolejnego zawodnika...
- tezetomaniak
- Trener
Jeżeli Hampel by nie jechał w Rybniku to nie wyobrażam sobie, żeby taka decyzja nie była podjęta w porozumieniu z Jarkiem. No ale rozmawiamy o plotce, żadnych sensownych przesłanek.
- Dragon_Juventino
- Junior
Nie żartujmy, że Jarek nie jedzie. To byłaby czysta głupota. Przecież dla Mrozka mecz z nami to sprawa honorowa. Zepnie chłopaków na maksa. Wiadomo, efekty mogą być różne. Nasi po długiej podróży, Mikkel z defektem w ostatnim biegu, pytanie na jakim silniku jechał. Ja spacerku się nie spodziewam. Juniorzy nie mają prawa oddać punktów. Bardzo ważny mecz za 3 oczka.
Tak na marginesie, podobno Mrozek mocno zainterweniował, żeby nasi kibice nie mieli prawa rozstawić podnośników. Ktoś coś wie może?
Tak na marginesie, podobno Mrozek mocno zainterweniował, żeby nasi kibice nie mieli prawa rozstawić podnośników. Ktoś coś wie może?

Dragon_Juventino pisze:Tak na marginesie, podobno Mrozek mocno zainterweniował, żeby nasi kibice nie mieli prawa rozstawić podnośników. Ktoś coś wie może?
Jak ziomek mi napisał na początku tygodnia, że przy pustym stadionie w Rybniku będą podnośniki z Lubelakami to mu odpisałem, że Mrozka szlag jasny trafi i, że on tego nie odpuści i zrobi wszystko żeby tak się nie stało. Wiem tylko, że tamtejszy MOSiR nie robił przeszkód. Też jestem ciekaw jak to się skończy. Mrozkowi to się chyba Lublin śni po nocach, i nie są to sny przyjemne hehe
Raczejjj pisze:Dragon_Juventino pisze:Tak na marginesie, podobno Mrozek mocno zainterweniował, żeby nasi kibice nie mieli prawa rozstawić podnośników. Ktoś coś wie może?
Jak ziomek mi napisał na początku tygodnia, że przy pustym stadionie w Rybniku będą podnośniki z Lubelakami to mu odpisałem, że Mrozka szlag jasny trafi i, że on tego nie odpuści i zrobi wszystko żeby tak się nie stało. Wiem tylko, że tamtejszy MOSiR nie robił przeszkód. Też jestem ciekaw jak to się skończy. Mrozkowi to się chyba Lublin śni po nocach, i nie są to sny przyjemne hehe
Coś jest na rzeczy
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... sl/xkjsssz
Najgroźniejsze są drużyny, które jadą o nic. Po wczorajszych zawodach, w których taki Milik wygląda na tle Griszy jak Tony Rickardsson można drżeć o wynik. Oczywiście trzy punkty to obowiązek. Dlatego jeżeli nie pojedzie Hampel - niezależnie od wyniku - sztab prowadzący na zieloną trawkę. Sądzę jednak, że to plotka.
Jak pogoda w Rybniku? Lało w nocy czy e tam?
(...) Patrząc jednak na całą sprawę od strony rybniczan brak przychylności, do pomysłu lubelskich kibiców, jest zrozumiały, przez wzgląd na obecną sytuację spowodowaną pandemią koronawirusa.
(...) W ROW-ie najwyraźniej mocno przestrzegają wytycznych podyktowanych przez rząd i nie zamierzają przyłożyć ręki do ich łamania.
Kto widział trybuny na ostatnim meczu ROW przed zamknięciem stadionu, ten wie jak przestrzegają w Rybniku wytycznych.
(...) W ROW-ie najwyraźniej mocno przestrzegają wytycznych podyktowanych przez rząd i nie zamierzają przyłożyć ręki do ich łamania.
Kto widział trybuny na ostatnim meczu ROW przed zamknięciem stadionu, ten wie jak przestrzegają w Rybniku wytycznych.
Każdemu jego Everest...
Podobno faktycznie jadą Kuba i Paweł :/ Postarajmy się poszukać pozytywów. Jedyne wytłumaczenie takiego podejścia do tego meczu, to ostateczna weryfikacja obu zawodników. Jeśli to nie będzie ostatni mecz jednego z tej dwójki, to jest to gruby błąd...
Czego oni się spodziewają? Że odstawienie Hampela od składu coś zmieni? Nie zmieni! On tak jeździ od zeszłego roku... Jedno odstawienie od składu tego nie zmieni.
Czego oni się spodziewają? Że odstawienie Hampela od składu coś zmieni? Nie zmieni! On tak jeździ od zeszłego roku... Jedno odstawienie od składu tego nie zmieni.
Raf pisze:Podobno faktycznie jadą Kuba i Paweł :/ Postarajmy się poszukać pozytywów. Jedyne wytłumaczenie takiego podejścia do tego meczu, to ostateczna weryfikacja obu zawodników. Jeśli to nie będzie ostatni mecz jednego z tej dwójki, to jest to gruby błąd...
Jakieś info czy wróżenie z fusów?
Mam nadzieje że to fake...bo inaczej nie zrozumiałbym tego igrania z losem.
Inna sprawa że na niecałe dwie godziny przed mecze,nie wiadomo kto pojedzie?
Inna sprawa że na niecałe dwie godziny przed mecze,nie wiadomo kto pojedzie?
Wydaje mi się, że już dawno by się to przedostało do SyFow, po bandzie albo PS. A skoro godzinę przed meczem jest cisza, to jedziemy Pawłem i Jarkiem
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Żona Jamroga wrzuciła na instagrama zdjęcie jak jego dzieci są ubrane w koszulki Kuby, więc może dzisiaj kibicują mu? Hehe ;)
Jeszcze chwilka i się wszystkiego dowiemy.
Jeszcze chwilka i się wszystkiego dowiemy.
Składy potwierdzone, jest Hampel
No i super, nie ma co kusić losu.
papi pisze:Składy potwierdzone, jest Hampel
I bardzo dobrze.
Miejmy nadzieję, że wylosujemy zestaw 2 i po I serii spokojne prowadzenie.
Faktycznie to jednak plotki... Jarek i Matej wyjechali na próbę toru