Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Poprawiam - powinien wiedzieć ;)
Powinien - jak zobaczyłem sondę uliczną wśród studentów UW gdzie mieli przeliterować nazwisko Piłsudski to mi ręce opadły, szczęka i wszelkie przyległości...
istred pisze:Myślę, że każdy kto się uczył historii w szkole wie co to jest Dźwińsk.
Serio? Mnie nie uczyli. Może dlatego, że chodziłem do mat-fiz. "Co to jest Dźwińsk" wiem z innych źródeł niż szkoła a teraz jeszcze czytam, że taką nazwę nadał car.
Porównanie "Piłsudzkiego"(bo domyślam się, że o to chodzi) z brakiem wiedzy o Dźwińsku jest przesadą. Dodam, że gdyby nie Lokomotiv to na tym forum też brakowałoby tej wiedzy(co to i gdzie to).
Czy to przesada? Raczej zatroskanie, wszak "Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie".
Widzę że ktoś "Zamoya" kończył :)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kontrowersyjne pytanie - czy powinniśmy kibicować, by cała trójka naszych liderów awansowała do GP 2021? Czy nam to po drodze, by nasze wszystkie strzelby eksploatowały się na GP w przyszłym roku?
Nie powinniśmy, ale będziemy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jak potraktują GP jak Kołodziej możemy być spokojni ;]
Mysle ze Mikkelowi GP juz jest na tym etapie potrzebne i dobrze by bylo by awansowal.
Grisza gp nie potrzebuje ale ciekawy jestem jakby tam mu szlo.
Matej juz troche pojezdzil, moglby wyluzowac ;)
Grisza gp nie potrzebuje ale ciekawy jestem jakby tam mu szlo.
Matej juz troche pojezdzil, moglby wyluzowac ;)
Matej to jeszcze dzisiaj wygra :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
W pierwszym biegu się zapewne wszystko rozstrzygnie. Ja sądzę, że wygra Matej, bo w tym roku najlepiej ustawia sprzęt na pierwsze biegi z naszych chłopaków.
O awans Zagara jestem najspokojniejszy. On lubi takie imprezy i przeważnie w nich nie zawodzi. Grisza też sobie pewnue poradzi. Największy znak zapytania to MM. Potrafi być strasznie chimeryczny i nie zdziwiłbym się jakby przegrał awans z Zagarem, Grisza i Fricke'em. Lahti też może namieszać.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Trzeba też patrzeć, że Zagar może zagwarantować sobie miejsce w GP 2021 jeśli utrzyma pozycję 1-8 w tegorocznych zawodach, co jest wielce prawdopodobne z jego formą w tym roku. Najbardziej to musi postarać się dzisiaj Łaguta, ciut mniej Michelsen, bo on też w tym roku jedzie w GP wszystkie turnieje, więc szansa na 1-8 też realna.
Ja bym widział to tak: Łaguta, Michelsen, Zagar.
Ja bym widział to tak: Łaguta, Michelsen, Zagar.
1-6 daje pozostanie w cyklu. Zmieniły się zasady. 6 najlepszych z sgp + 3 z gp challenge + 1 z SEC + 5 stałych DK
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:1-6 daje pozostanie w cyklu. Zmieniły się zasady. 6 najlepszych z sgp + 3 z gp challenge + 1 z SEC + 5 stałych DK
Zapomniałem kompletnie o tej zmianie zasad, że teraz 1-6, a nie 1-8, dzięki za poprawkę. Co nie zmienia faktu, że taką kolejność bym tak czy siak widział :)
Olkowiczowi się Kasprzak z Michelsenem pomylił
.
Richie Faulkner:
On już wie ze Kasprzak w Motorze 2021.
No to Łaguta już ma pod górkę... Sędzia też chyba niewidomy, bo Kasprzak się ruszał.
Cały Lublin trzyma kciuki za Kasprzaka
.
Piłeś, nie komentuj.
Grisza chyba jednak ma cel w życiu żeby w GP nie pojechać.
edit: piękne zawody
Piłeś, nie komentuj.
Grisza chyba jednak ma cel w życiu żeby w GP nie pojechać.
edit: piękne zawody
Richie Faulkner:
Pięknie się zaczyna... Moim zdaniem do wykluczenia był Kasprzak...
Chyba każdy widział, że Kasprzak chciał go zamknąć, ale nie było już miejsca i go skantowało. Wszyscy oprócz sędziego 
Co za początek naszych matadorów
KK GP 2021

KK GP 2021
Richie Faulkner:
- tezetomaniak
- Trener
Kasprzak miażdży Motor przeokrutnie
KrzyczącyK1b1c pisze:Kontrowersyjne pytanie - czy powinniśmy kibicować, by cała trójka naszych liderów awansowała do GP 2021? Czy nam to po drodze, by nasze wszystkie strzelby eksploatowały się na GP w przyszłym roku?
Problem się wyjaśnia ;p
Grisza na już SGP raczej z głowy