Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Nie obraziłbym się gdyby Unia to wygrała, bo byłaby to spora korzyść dla nas, ale myślę że częstochowski "kolos" wykorzystał już limit wpadek.
@Retrospeedway, a Ty jak to widzisz?
@Retrospeedway, a Ty jak to widzisz?
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
TreleMorele
- Senior
Włókniarz jest w strasznym dołku u siebie jadą jak na wyjezdzie.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Brawo dla Cieslaka za Fredke w 10 biegu, mecz w palnik.
Bardzo dobry dla Nas wynik. Dobić ich!
A zwolennikom Cieślaka na trenera Lublina dziękujemy, ale nie chcemy.
Częstochowa niech wpierw AWANSUJE do tej Ekstraligi!
od 1988 tylko SPEEDWAY
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
W niedzielę szalenie ciekawy mecz z naszej perspektywy. Sparta - Włókniarz. Zupełnie nie wiem, czyje zwycięstwo bardziej nam pasuje. Chyba Wrocka, ale no nie wiem.
Ważne żeby jakimś cudem wygrać w piątek i już nas nic nie będzie interesować
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Zdecydowanie czewy
KrzyczącyK1b1c pisze:W niedzielę szalenie ciekawy mecz z naszej perspektywy. Sparta - Włókniarz. Zupełnie nie wiem, czyje zwycięstwo bardziej nam pasuje. Chyba Wrocka, ale no nie wiem.
Remis :) Jeśli wygra Czewa to zgarnie 3 punkty.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ptgt pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:W niedzielę szalenie ciekawy mecz z naszej perspektywy. Sparta - Włókniarz. Zupełnie nie wiem, czyje zwycięstwo bardziej nam pasuje. Chyba Wrocka, ale no nie wiem.
Remis :) Jeśli wygra Czewa to zgarnie 3 punkty.
Przy remisie Czewy i naszej porażce (trzeba zakładać), niestety Czewa nas wyprzedza o 2 pkt...
-
CKM1946
- Zawodowiec
ptgt pisze:Stawiając dziś na Włókniarz u buka można się wzbogacićCieślak mając ciepło pod tyłkiem rzadko u siebie przegrywał. W zasadzie każda z drużyn miała swoje kryzysy, oprócz mistrza. Obstawiam dziś drugą porażkę Unii, i obyśmy dołożyli im hat-tricka w piątek ;)
Cieślak w tym sezonie swoją głupotą zabija tą drużynę od środka. Co mecz to robi inny tor. Byłem przekonany że dziś zrobi twardy i ktoś znów się pogubi. Padło na Lindgrena bo reszta w miare ok i nie ma się co czepiać na siłę.
Jak pisałem po meczu z Zieloną , nie ma serducha i nadziei na cokolwiek.
A mi się wydaje, że Flemming nie jedzie jak jest ciepło. Teraz Ash i Kowal. Przedpełski nigdy nie był wybitnym żużlowcem. A jak się opiera skład na trzech liderach i jeden ma problem zaczynają się schody. My te schody zaczynamy mieć, bo najtrudniejsze mecze w Lublinie przed nami. Ale jakoś nie wierzę w trzy porażki w Lublinie.Dla Włókniarza może to być nie do odrobienia. Kwestia Sparty. Unia i Falubaz na dziś pewniaki...
-
CKM1946
- Zawodowiec
Skład jest oparty na trzech liderach ale druga linia i juniorka jedzie dobrze i nie zawodzi.
Rune Holta - 1.595
Paweł Przedpełski - 1.476
To też jest prawda bo my od lat korzystamy z Flemingów i zazwyczaj jest kryzys kiedy są konkretne upały tylko problem w tym że dziś nie było upału jak się mecz zaczynał. Druga sprawa to jest to co pisałem kiedyś. Oni nie trenują wczoraj na treningu był tylko Rune Holta i kręcił kółka wieczorem. Reszta była na mieście.
Jak ten zlepek indywidualistów choć raz pojedzie w jednym momencie na swoim poziomie to może coś wytargają we Wrocławiu albo Lublinie ale na to widoków dziś nie ma.
Rune Holta - 1.595
Paweł Przedpełski - 1.476
To też jest prawda bo my od lat korzystamy z Flemingów i zazwyczaj jest kryzys kiedy są konkretne upały tylko problem w tym że dziś nie było upału jak się mecz zaczynał. Druga sprawa to jest to co pisałem kiedyś. Oni nie trenują wczoraj na treningu był tylko Rune Holta i kręcił kółka wieczorem. Reszta była na mieście.
Jak ten zlepek indywidualistów choć raz pojedzie w jednym momencie na swoim poziomie to może coś wytargają we Wrocławiu albo Lublinie ale na to widoków dziś nie ma.
Średnia Przedpełskiego wynika z dobrej postawy na początku ligi. W ostatnich meczach wrócił zeszłoroczny Pawełek.
TO komu dzisiaj kibicujemy? Wiadomo, że GKM, ale Wrocek czy Czewa? :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:TO komu dzisiaj kibicujemy? Wiadomo, że GKM, ale Wrocek czy Czewa? :D
Czewa bonus z pewnoscia obroni. Na mecz u nas zepna poslady I mecz wcale nie bedzie dla nas latwy. Sam nie wiem za kogo kciuki trzymac. Z drugiej strony dobrze byloby zatrzymac kombinatorow z Wroclawia.
Wpiszcie wyniki w symulator i wyjdzie komu kibicować :)
Ja postawiłem na Wrocław +6 i przy takim wyniku ostatecznie wyszło mi że Wrocek 4 z 19 pkt, Czewa punkt mniej. My na drugim, przy porażce Falubazu z GKM i remisie ZG z Unia
Ja postawiłem na Wrocław +6 i przy takim wyniku ostatecznie wyszło mi że Wrocek 4 z 19 pkt, Czewa punkt mniej. My na drugim, przy porażce Falubazu z GKM i remisie ZG z Unia
- tezetomaniak
- Trener
Flagg pisze:TO komu dzisiaj kibicujemy?
Obstawiam wygraną Wrocławia za 2. Do tego WRO ma jeszcze zaległy mecz na wyjeździe w Gorzowie ale oba kluby pojadą bez Holderów, zatem obstawiam wygraną Wrocławian. Przy takich wynikach z mojej symulacji wynika, że Wrocław zakończy fazę zasadniczą z 23 punktami (2 z zaległego w GOR, 2 dziś na CZE, 0 z ZIE i 3 na GRU, GOR i RYB).
Częstochowa ma dość ciężko, jadą do Leszna i do nas. Zakładając, że wygrywamy z CZE to Częstochowianie powinni zakończyć fazę zasadniczą z zaledwie 18 punktami (1 z WRO, 3 na GOR, 0 z LUB, 3 na RYB, 0 z LES).
Falubaz. Liczę, że wygramy u siebie bez bonusa i przy takim założeniu Zielona Góra powinna zakończyć fazę zasadniczą z 22 punktami (po 3 na GRU i WRO, 1 na GOR, 0 na LES i 1 na LUB).
My wygrywając z Czewą, z Falubazem za 2, w Grudziądzu i Rybniku skończymy z 24 punktami więc dla nas dzisiejszy mecz najlepiej jakby zakończył się remisem meczowym :D
Częstochowa ma dość ciężko, jadą do Leszna i do nas. Zakładając, że wygrywamy z CZE to Częstochowianie powinni zakończyć fazę zasadniczą z zaledwie 18 punktami (1 z WRO, 3 na GOR, 0 z LUB, 3 na RYB, 0 z LES).
Falubaz. Liczę, że wygramy u siebie bez bonusa i przy takim założeniu Zielona Góra powinna zakończyć fazę zasadniczą z 22 punktami (po 3 na GRU i WRO, 1 na GOR, 0 na LES i 1 na LUB).
My wygrywając z Czewą, z Falubazem za 2, w Grudziądzu i Rybniku skończymy z 24 punktami więc dla nas dzisiejszy mecz najlepiej jakby zakończył się remisem meczowym :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Założenie, ze Wrocław wygra w Gorzowie, a Zielonka nie, nawet pomimo braku Holdera, jest raczej mało prawdopodobne ;) Wrocław na wyjazdach prezentuje się w tym sezonie bardzo słabo i raczej nie spodziewałbym się zmiany.
No spoko, wyjdzie w praniu ale coś trzeba było jednak założyć :) Najważniejsze dla nas to wygrać pozostałe mecze, a jest to do zrobienia :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Jak wygramy wszystkie swoje mecze, to mamy pewne 2 lub 3 miejsce i nie musimy się oglądać na żądne symulatory. Wszystko zależy w 100% od nas. Sądzę nawet, że jest jeszcze drobna możliwość porażki, np. w Grudziądzu, a i tak powinniśmy być na 3 miejscu.
Zresztą to, czy zajmiemy 2 czy 3 miejsce to nie ma najmniejszego znaczenia i tak daje to realną możliwość na wygranie "czegoś" więcej.
Zresztą to, czy zajmiemy 2 czy 3 miejsce to nie ma najmniejszego znaczenia i tak daje to realną możliwość na wygranie "czegoś" więcej.
tezetomaniak pisze:Flagg pisze:TO komu dzisiaj kibicujemy?
![]()
![]()
KAAMAAAANNN GKM!
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
TreleMorele
- Senior
Musielak kapitalne wzmocnienie Gkm-u..
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...