Deszcz pada, bedzie zwarcie.Metalliczny pisze:Póki co to jednej "fazy" brak :D
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Z komentarzem Piszcza mam same dobre skojarzenia. Nie wydaje mi się żeby był jakoś specjalnie stronniczy, za to potrafi powiedzieć coś ciekawego oprócz standardowych frazesów wypowiadanych przez byłych żużlowców.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Noskowicz tez z Zielonej :)
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
RadeKas pisze:W studiu Zengota, komentuje Piszcz. Będzie obiektywnie.
Spóźniłem się z włączeniem meczu, i się dziwiłem, cholera, chyba to obywatel Piszczyk komentuje. I jeszcze zielonogórzanin Noskowicz jako drugi komentujący :D
-
mechanizator
- Junior
Jak w rosomaku siedzimy. Ku...a bojowo ,,:)
BENG BENG BENG! Haha :D
Kargolo pisze:Z komentarzem Piszcza mam same dobre skojarzenia. Nie wydaje mi się żeby był jakoś specjalnie stronniczy, za to potrafi powiedzieć coś ciekawego oprócz standardowych frazesów wypowiadanych przez byłych żużlowców.
Wczorajszym tekstem, że Gorzów tym zwycięstwem włącza się do walki o PO, to faktycznie pokazał, że potrafi powiedzieć coś ciekawego, oprócz standardowych frazesów wypowiadanych przez byłych żużlowców :D
Raf też na to zwróciłem uwagę

Aa tego nie słyszałem, ale rzeczywiście trochę go poniosło :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Marcelina wzięła narzeczonego na eksperta :D
- tezetomaniak
- Trener
Był już były narzeczony to teraz aktualny :)
Olkowicz chyba czyta forum; chyba ani razu nie podał żadnej statystyki.
Edit: Gawrzyk drukarz
Edit: Gawrzyk drukarz
Jest pole do dyskusji i klotni.
To puszczanie wszystkiego we 4, bo na pierwszym luku nie musi byc regula.
To puszczanie wszystkiego we 4, bo na pierwszym luku nie musi byc regula.
Bardzo dobra decyzja Gawrzyka. 3mamy za Gorzów. To że kombinują z polami startowymi w Gorzowie i ZG nie mam już dziś żadnych wątpliwości. Zestaw 1 bogiem lubuskiego
Przecież to był ewidentny błąd zawodnika. W takim przypadku nie należy puszczać we czterech, tylko wykluczyć tego, który zawinił. Ja postąpiłbym tak samo jak Gawrzyk.
Motor mocnyj!
Kshyhu pisze:Przecież to był ewidentny błąd zawodnika. W takim przypadku nie należy puszczać we czterech, tylko wykluczyć tego, który zawinił. Ja postąpiłbym tak samo jak Gawrzyk.
Ja sie zgadzam, ale juz tu niektorzy okrzykneli Gawrzyka "drukarzem"
Jeszcze trochę i Lublin całkiem zdominuje środowisko komentatorsko-gościowe w studiach nsport i eleven
.
Dzisiaj duet Dryła - Piszcz.
Dzisiaj duet Dryła - Piszcz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I w dodatku sędzia też z Lublina! :D
Który właśnie się zblaznil podwójnie. Ostrzeżenie dla Pawlickiego z dupy, a potem puszcza lotny Przedpelskiego
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
I jakimś cudem jak Pawlicki wygrywa start to Gawrzyk powtarza bieg, a gdy moment później to samo robi Przedpełski to puszcza.
Ostrzeżenie po biegu :D
Ostrzeżenie po biegu :D
Richie Faulkner:
-
TreleMorele
- Senior
Włókniarz pewne baty .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Sędzia Słupski aż tak jest za Czewą?
Najpierw Przedpełski, teraz Madsen... bezkarni!
Pawlickiego start przerwał.
Najpierw Przedpełski, teraz Madsen... bezkarni!
Pawlickiego start przerwał.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Paweł Słupski chyba mocno pomelanżowy dzisiaj.
Richie Faulkner: