Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Ja zakładałem w swoich przewidywaniach (ktoś wrzucał na forum taką tabelkę, w której można sobie symulować) że Gorzów wygrywa już u siebie wszystko do końca, a my wygrywamy wszystko z Rybnikiem i Grudziądzem włącznie, co jest bardzo prawdopodobne. Robiłem tę tabelkę przed wczorajszymi meczami i zakładałem porażkę Leszna i Motoru. Wychodzi mi z tych przewidywań, że w ostatniej kolejce bijemy się z Zielonką o drugie miejsce ;) Brak PO jest bardzo mało realnym scenariuszem.
- tezetomaniak
- Trener
Wasze prognozy i wyliczenia na nic. GKM ściąga kolejnego gościa, tym razem Tobiasz Musielak 
Instytucja gościa to największa paranoja ostatnich lat w polskim żużlu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
tezetomaniak pisze:Wasze prognozy i wyliczenia na nic. GKM ściąga kolejnego gościa, tym razem Tobiasz Musielak
Ale korzystać może przecież tylko z jednego jeżeli nikt nie jest chory na covid? Zapewne kontraktują Musielaka, bo w którymś meczu Krycha będzie niedostępny...
Znając "geniusz" trenera Kempińskiego, pewnie o tym w klubie nie wiedzieli 
od 1988 tylko SPEEDWAY
Przy odrobinie szczęścia to 12 pkt jeszcze zgarniemy. Play-offy muszą być i tyle. Trzeba pokazać Grudziądzowi jak to się robi :)
Raf pisze:tezetomaniak pisze:Wasze prognozy i wyliczenia na nic. GKM ściąga kolejnego gościa, tym razem Tobiasz Musielak
Ale korzystać może przecież tylko z jednego jeżeli nikt nie jest chory na covid? Zapewne kontraktują Musielaka, bo w którymś meczu Krycha będzie niedostępny...
Biorą Musielaka ponieważ w najbliższym meczu z Falubazem Pieszczek nie pojedzie. (Gdańsk jedzie z Ostrowem)
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Ciekaw jestem dzisiejszego zestawienia Stali Gorzów.
Wg PS: "Władze Moje Bermudy Stali Gorzów nie zastanawiały się długo i już podjęły decyzję, że podczas dzisiejszego meczu za zawodnika będzie stosowane zastępstwo zawodnika."
Dodatkowo Woźniak jedzie do Gorzowa i tu pojawi się pytanie jedzie tylko "na wycieczkę" czy aby wystąpić w meczu?
Informacje o tym iż Woźniak wystąpi za KK jest póki co niepotwierdzona.
Wg PS: "Władze Moje Bermudy Stali Gorzów nie zastanawiały się długo i już podjęły decyzję, że podczas dzisiejszego meczu za zawodnika będzie stosowane zastępstwo zawodnika."
Dodatkowo Woźniak jedzie do Gorzowa i tu pojawi się pytanie jedzie tylko "na wycieczkę" czy aby wystąpić w meczu?
Informacje o tym iż Woźniak wystąpi za KK jest póki co niepotwierdzona.
- niespokojny
- Trener
Ciekawe ile jeszcze biegow Zmarzlikowi przy tych 30 stopniach silniki wytrzymaja.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To przepis o 14 dniach "przymusowego" zwolnienia też znieśli? Czy Gorzów następne mecze też bez PUKa jedzie?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Pewnie też nie pojedzie. Nie będą mogli za niego stosować ZZ tylko w meczu z Rybnikiem u siebie.
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Tutaj nie ma co się patrzeć i sugerować innymi zespołami bo na "żadną pomoc" nie mamy co liczyć. Przede wszystkim nasi muszą zrobić swoje. Zwycięstwo z Unią i Falubazem za 2, ROWem ,Włókniarzem,GKM za 3 daje w sumie 24 punkty. To powinno dać play-offy.
- tezetomaniak
- Trener
niespokojny pisze:Ciekawe ile jeszcze biegow Zmarzlikowi przy tych 30 stopniach silniki wytrzymaja.
Złorzeczenie czy troska?
- niespokojny
- Trener
Troska. Dzisiaj wszyscy jestesmy za Gorzowem. Jeszcze w meczu ze Sparta i Zielona. Ciężko to przyjdzie bo Gorzowa najbardziej w tej lidze nie trawię.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dziś w Gorzowie ZZ za Iversena... Chyba sprawdzi się mój czarny scenariusz z wczoraj i medaliki pocisną bermudy. Nie możemy liczyć na nikogo jak tylko na siebie. Trzeba wygrać wszystko u siebie, wygrać w Rybniku i zgarnąć co najmniej bonusa z GKM i może zajmiemy 3 miejsce
Strasznie szkoda,że wczorajszego meczu nie udało się wygrać.Swoją drogą Chomski chyba bardzo wierzy w Wożniaka odstawiając Kasprzaka i jadąc ZZ.Czyżby znowu pierwszy zestaw.
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
rieper pisze:Dziś w Gorzowie ZZ za Iversena... Chyba sprawdzi się mój czarny scenariusz z wczoraj i medaliki pocisną bermudy. Nie możemy liczyć na nikogo jak tylko na siebie. Trzeba wygrać wszystko u siebie, wygrać w Rybniku i zgarnąć co najmniej bonusa z GKM i może zajmiemy 3 miejsce
Najlepiej było by gdybyśmy wygrali wszystkie mecze jakie pozostały do końca rundy zasadniczej i zgarnęli bonusy z Włokniarzem,Rybnikiem,GKMem i powalczyli z Zieloną Górą ale w tym meczu będzie piekielnie ciężko o bonusa patrząc na postawę Falubazu i przede wszystkim formę Vaculika w ostatnim czasie.
Czewa ma teoretycznie jedna przewagę w rywalizacji z Gorzowem względem nas. Mają w składzie gościa, który może strzelić Zmarzlika nawet na jego torze.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No i powiedziałeś w złą godzinę.
Wszystko idzie z zgodnie z antylubelskim planem. Nie twierdzę, że jest jakaś spółdzielnia czy ustawione spotkania ale wyniki meczów są na naszą niekorzyść
No i jak się nie denerwować...
Richie Faulkner:
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Ale czym się denerwować ?. Na szczęście wszystko zależy od zawodników. W ich sprzęcie i umiejętnościach jest awans albo jego brak do play - offów. Wygra Włókniarz to wygra, wtedy my musimy powygrywać co się da i play offy będą nasze.
FanatykMotoru pisze:Ale czym się denerwować ?. Na szczęście wszystko zależy od zawodników. W ich sprzęcie i umiejętnościach jest awans albo jego brak do play - offów. Wygra Włókniarz to wygra, wtedy my musimy powygrywać co się da i play offy będą nasze.
Już wczoraj pokazali jak się wygrywa.Gdyby wczoraj się udało Gorzów miałby ciepło a my autostradę do Play off.
Kolejny mecz torów 1 oraz 3. I znowu pierwszy zestaw wylosowany. Oby Gorzów znowu wykorzystał.
Edit. Zapeszyłem
Edit. Zapeszyłem
Richie Faulkner:
-
TreleMorele
- Senior
Gorzow to Zmarzlik i chyba tyle szkoda ze na nas to wystarczylo ale coz w tym roku taki urok.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...