Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
Nie wiem ocb. Etymologia mojej wypowiedzi wywodzi się bezpośrednio stąd:
https://youtu.be/UROAOmOUnFs
1.40. ;)
https://youtu.be/UROAOmOUnFs
1.40. ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A mi z symulacji na http://symulator.pokredzie.pl/ wychodzi taka kolejność:
3. Motor 22
4. Włókniarz 21
5. Sparta 20
Założyłem wygraną Częstochowy w Gorzowie, co nie jest takie pewne. Dla nas kluczowy jest mecz z CKM. Jak przegramy, to niestety odpadamy z walki o medale.
3. Motor 22
4. Włókniarz 21
5. Sparta 20
Założyłem wygraną Częstochowy w Gorzowie, co nie jest takie pewne. Dla nas kluczowy jest mecz z CKM. Jak przegramy, to niestety odpadamy z walki o medale.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Symulacja zakłada, że Gorzów to dostarczyciel punktów ala ROW. Chyba tak łatwo z nimi to jednak nie będzie.
Ja założyłem tylko bonus na Gorzowie, ale za to 2 pkt. z Unią. To co wyświetla się po wejściu na stronę to nie jest moja symulacja.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Mnóstwo rzeczy jeszcze może się wydarzyć łącznie z Zielona przegrywająca u siebie z Lesznem i wyjazdy w Gorzowie, Lublinie i Grudziądzu, a wtedy to Falubaz będzie miał problem. Mimo wszystko najgorzej wygląda sytuacja Sparty i to oni są najdalej pierwszej trójki mimo tego, że Drabik najpewniej pojedzie do końca RZ, a nie zdziwię się już, jeśli i w PO wystąpi, jeśli Wrocek się do nich dostanie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tak naprawdę teraz Gorzów rozdaje karty. W kilka dni mają domowe mecze z Nami, Czewą i Wrocławiem.
Nie no wszystko - wszystkim ale w Grudziądzu to my chyba ich pykniemy na miękko 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Nie no wszystko - wszystkim ale w Grudziądzu to my chyba ich pykniemy na miękko
Ja też na to liczę.
Chociaż na wyjazdach, z wyjątkiem jednego, jesteśmy przeraźliwie słabi.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
PGG ROW Rybnik - MrGarden GKM Grudziądz 07.08.2020 https://www.dailymotion.com/video/x7vgna9
Eltrox Włókniarz Częstochowa - RM Solar Falubaz Zielona Góra 07.08.2020 https://www.dailymotion.com/video/x7vgnt2
Eltrox Włókniarz Częstochowa - RM Solar Falubaz Zielona Góra 07.08.2020 https://www.dailymotion.com/video/x7vgnt2
Jeśli dziś Sparta wygra z Unią a jutro Częstochowa w Gorzowie to zacznę wierzyć w spiski przeciwko Motorowi 
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Wrocław-Leszno 33:39 po 12 biegach, nawet Szlauderbach ich objeżdża. Wrocław od 28:20 stanął :)
No i słabo. Play offy nam odjechały.
Ehhh playoffy trochę nam po tej kolejce odjechały.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- MikeMistrz
- Senior
Spółdzielnia się odpaliła. :>
- tezetomaniak
- Trener
Wystarczy wygrać u siebie z Lesznem
Chyba Częstochowie odjechały.
Bez przesady, wszystkie mecze do końca są do wygrania, wtedy nic nas z PO nie wyrzuci, nawet ewentualna porażka w Grudziądzu nie powinna nic zmienic
Nic nam nie odjechalo. Dalej musimy zrobić to co mieliśmy zrobić. Wygrać w Rybniku, i u siebie z Czewa oraz Zielona. To da 20 pkt i 99% PO. Punkty z Lesznem i w Grudziądzu mogą pomóc walczyć o 3 miejsce albo wyżej.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
rieper pisze:Jeśli dziś Sparta wygra z Unią a jutro Częstochowa w Gorzowie to zacznę wierzyć w spiski przeciwko Motorowi
1:0
Dziwne niemoc Leszna i słaby mecz Pawlickiego.Chyba cały weekend spędził u Janowskiego.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dla was to niewiele robi. To teraz na Częstochowie wymusza jakieś zwycięstwo na wyjeździe. A przy takiej formie no to nie ma się co czarować ;)
Częstochowa 2 mecze przegrane u siebie, Wrocław 1 remis u siebie. Zielonka 1 mecz przegrany u siebie. Póki co to obok Zielonej i Leszna to nam najbliżej do play-off... Walka między Włókniarzem i Spartą będzie zacięta. Wszystko w naszych rękach.
Z Zieloną to bonus trzeba łyknąć. W Grudziądzu, Rybniku i z Czewą must win. I możemy przegrać w piątek.
Ge(L)o pisze:I możemy przegrać w piątek.
Nie bluźnij!
Wiedziałem, że jak ktoś ma (L) w nicku to nie można mu ufać
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
U siebie trzeba postarać się wygrać wszystko. Łatwo nie będzie z Lesznem i Częstochową.Na bonusa z Zieloną Górą nie liczę. Do tego zwycięstwa z Rybnikiem i powalczyć o wygraną w Grudziądzu. To powinno dać play - offy.
Bez paniki. Po wygranej Wrocka to Marek Cieślak zbladł.
Terminarz nam sprzyja (w kontekście ogarnięcia się JH i ogarnięcia sprzętu przez MM),
Teraz jedziemy mecz z Lesznem, którego nawet nie musimy wygrać,
a potem chyba z Rybnikiem, którego nie możemy przegrać.
Najważniejsze, żeby wygrać z Włókniarzem jednym punktem
Terminarz nam sprzyja (w kontekście ogarnięcia się JH i ogarnięcia sprzętu przez MM),
Teraz jedziemy mecz z Lesznem, którego nawet nie musimy wygrać,
a potem chyba z Rybnikiem, którego nie możemy przegrać.
Najważniejsze, żeby wygrać z Włókniarzem jednym punktem