Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Na razie wygląda, że Włókniarz też się kończy na kill'em all.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Kiedy wreszcie ktoś poruszy temat podejrzeń na temat dopingu technologicznego Vaculika?!?! Jak to tak rekordy bić? Trójki przywozić?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W Czewie tor Falubazowy
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Nie rozumiem kto wpadł na przygotowanie toru w Częstochowie ewidentnie pod Falubaz.Tor na,którym liczy się tylko start to strzał w kolano. Przecież oni na takim jeżdżą w Zielonej Górze , taki przygotowuje preparator Żyto. Dlaczego nie zrobili przyczepnego ? Falubaz by nie istniał w tym meczu.
Teraz już wiem dlaczego Cieślak miał taką nietęgą minę przed meczem :) Ciężko mi to przechodzi przez gardło ale trzeba trzymać za Falubazem. Nasze szanse na PO rosną.
- tezetomaniak
- Trener
FanatykMotoru pisze:Dlaczego nie zrobili przyczepnego ? Falubaz by nie istniał w tym meczu.
No popatrz. Tor jest przyczepny (rekord toru Vaculika), a Falubaz prowadzi i zapewne to wygra.
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
tezetomaniak pisze:FanatykMotoru pisze:Dlaczego nie zrobili przyczepnego ? Falubaz by nie istniał w tym meczu.
No popatrz. Tor jest przyczepny (rekord toru Vaculika), a Falubaz prowadzi i zapewne to wygra.
Nie wydaje mi się,że tor jest do końca przyczepny. Gdyby tak było, można by oglądać walkę na torze wyprzedzania, mijanki, natomiast tu liczy się tylko start i praktycznie jazda gęsiego.
- tezetomaniak
- Trener
Nie wiem od kiedy ogarniasz żużel, ale czasy okołorekordowe oznaczają przyczepność. Mit o tym, że to z automatu oznacza walkę, dawno upadł. Przyczyn jest kilka, między innymi ciężka szpryca i bardziej wymagające / męczące warunki.
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Vaculik do sprawdzenia i to jak najszybciej. Nitrodoping ? Czepiają się Laguty więc czas sprawdzić Vaculika , który jedzie na 4 komplet pod rząd. Coś tu chyba jest nie tak .
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
tezetomaniak pisze:Nie wiem od kiedy ogarniasz żużel, ale czasy okołorekordowe oznaczają przyczepność. Mit o tym, że to z automatu oznacza walkę, dawno upadł. Przyczyn jest kilka, między innymi ciężka szpryca i bardziej wymagające / męczące warunki.
Chodziłem na TŻ Sipmę i pamiętam swój pierwszy mecz z Ostrowem i klęskę na Zygmuntowskich 29:61 oraz występ chyba ostatni w karierze Mordela.
Ciekawe, że nikt nie zwraca uwagi, czy niektórzy zawodnicy Falubazu robią próbne starty. Tylko u Lindbacka zauważyłem taka próbę.
- niespokojny
- Trener
Patrzac na to ja jezdza Doyle z Kasprzakiem w tym sezonie to Kępa mi wychodzi na w czepku urodzonego xD. Doyle juz chyba myslami przy sezonie 2021 w Toruniu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
I najlepszy ekspert z odzysku Frątczak uciekł im przed nominowanymi bo miał samolot.
-
TreleMorele
- Senior
Czestochowa dostala kolejne bęcki dziwne rzeczy.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Ten Olkowicz faktycznie jest posrany. Holta wsadza w bandę Protasiewicza, a ten się statystykami zajmuje. Musi je przeczytać, żeby nie wiem co się działo.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Frątczak nie wytrzymał statystyk Olkowicza :)
Juz dawno nie moge sluchac tych jego ilosci oczek, startow, okrazen, godzin, minut, obrotow kola i litrow przepalonego metanolu.. Protasowi sie rozjebal kask na glowie, a ten nie moze wyjsc z samouwielbienia, w ktore najwyrazniej wtlaczaja go wladze Eleven.blajar pisze:Ten Olkowicz faktycznie jest posrany. Holta wsadza w bandę Protasiewicza, a ten się statystykami zajmuje. Musi je przeczytać, żeby nie wiem co się działo.
Czekam niecierpliwie w jakże rzetelnej branżowej prasie odnośnie dopingu technologicznego. We wszystkich ligach było kilka prawie kompletów. Wiadomo, że te 2 bez bonusa to przykrywka, wygraliby wszystkie biegi tylko trochę się bali jednak...
Poratuje ktoś jakimś linkiem do wczorajszych spotkań? Dzięki z góry!
blajar pisze:Ten Olkowicz faktycznie jest posrany. Holta wsadza w bandę Protasiewicza, a ten się statystykami zajmuje. Musi je przeczytać, żeby nie wiem co się działo.
Protas leży i zwija się z bólu, bo został przeciągnięty z motocyklem przez długość całej prostej, a ten kretyn liczy ile lat mają łącznie PePe i Holta.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A dobrze policzył przynajmniej?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie zdążył, bo się zajął faktem, że laczek mu spadł.
Każdy ma jakieś swoje gusta co do tego kogo lubi jak komentuje. Mi np od razu nie przypadł do gustu Frątczak który komentuje upadek Pepe w stylu "o jezu o jezu o jezu..." albo w trakcie wyścigu mówi że ktoś nie wyprzedzi że to się tak nie uda itp. Bezsensowny komentarz. Zawsze zgrywa cwaniaka jakby wszystkie rozumy zjadł.
Olkowicz jest jaki jest od xx lat i jego komentarz jest na luzie. czasem mi przeszkadza a czasem nie, jednak jakoś go lubię. Teraz żużla w TV jest bardzo dużo i chyba się wszystkim nudzi i chce się oceniać wszystkich. A raczej taka komentatorka to nie jest łatwy "chleb" i wielu znawców by się do tego nie nadało. Same suche fakty które dzieją się na ekranie były nudne.
Olkowicz jest jaki jest od xx lat i jego komentarz jest na luzie. czasem mi przeszkadza a czasem nie, jednak jakoś go lubię. Teraz żużla w TV jest bardzo dużo i chyba się wszystkim nudzi i chce się oceniać wszystkich. A raczej taka komentatorka to nie jest łatwy "chleb" i wielu znawców by się do tego nie nadało. Same suche fakty które dzieją się na ekranie były nudne.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Saeyl pisze:Nie zdążył, bo się zajął faktem, że laczek mu spadł.
zdazyl i zle policzyl. Powiedzial ze maja razem 90 lat