Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
komon GieeKaaaeeeM, nieciekawie jak Czewa wygra w Grudziądzu
!Tylko Motor z Lublina!
Narazie to to jest mecz niewykorzystanych szans. Która z drużyn przegra będzie sama sobie winna. Tam coś jest na wyjściu z pierwszego łuku? Znowu jakieś dziury czy koleiny?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dla mnie Włókniarz calkowicie wytracił rytm meczowy przez te przekładane mecze. Jada jakby mieli kołek w dupach. Remis w Grudziadzu jakims cudem wytargany ale pora chyba na jakies poważne rozmowy.
Moim zdaniem sprawa ma inne podłoże. Zwróć uwagę że Madsen, ktory jeździ w innych zawodach się zaciął. Od jakichś 4 spotkań jedzie na poziomie 7-9 pkt na 5 biegów. Do tego Doyle, ktory w porównaniu z zeszłym rokiem jedzie jak dobra 2 linia a nie czołowy rider ligi i macie ciepło. Uratował wam Miskowiak skórę niesamowicie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Madsen w ogóle dziś nie to ze słabo jechał co dziwnie. Jak jest cięższy tor to Madsen dużo traci.
-
CKM1946
- Zawodowiec
O tyle dobrze że spadek przyszedł na mecze z Grudziądzem i Rybnikiem przez co 4 pkt wpadło ale żarty się skończyły i pora coś pojeździć na treningach a z tym nasi gwiazdorzy prócz Lindgrena i juniorki mają problem żeby się pojawić.
Potencjał w drużynie jest i potrzeba jakiegoś meczu na przełamanie.
Potencjał w drużynie jest i potrzeba jakiegoś meczu na przełamanie.
We wtorek idealna okazja na przełamanie.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:We wtorek idealna okazja na przełamanie.

Na szczęście na górze wiedzą że to jeszcze nie ten moment na mecz z Lesznem.
Madsen ma kryzys (podobnie Mikkel). Widzę pewną prawidłowość - po Gnieźnie (SEC) i dzisiaj. Jak się robią koleiny Madsen nie istnieje. Dlaczego? Jest mały i lekki - to motocykl wiezie jego a nie on go kontroluje. Dzisiaj siadł na tyłek jak szkółkowicz, a nie wicemistrz świata. Przypominam Trofimowa z poprzedniego meczu. Opanował.
Gelo pisze:Madsen ma kryzys (podobnie Mikkel). Widzę pewną prawidłowość - po Gnieźnie (SEC) i dzisiaj. Jak się robią koleiny Madsen nie istnieje. Dlaczego? Jest mały i lekki - to motocykl wiezie jego a nie on go kontroluje. Dzisiaj siadł na tyłek jak szkółkowicz, a nie wicemistrz świata. Przypominam Trofimowa z poprzedniego meczu. Opanował.
Dokładnie tak Leon robi duże wyniki jak tor jest gładki jak stół. Jak jest ciężki i trzeba trochę popracować na motocyklu to delikatnie mówiąc "kuca". Podobnie było w ubiegłym roku w GP. Jednak Bartek Zmarzlik też jest niski i lekki a potrafi po różnych torach się ścigac. Akurat nie przepadam za Madsenem bo zachowuje się strasznie samolubnie. Jak wygra wyścig to bardzo pokazuje emocje a jak jest choćby drugi to już "żółwika" nawet nie zbije ze zwycięzcą.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
TreleMorele
- Senior
Cieślak kapitalnie jedzie po swoich zawodnikach jak nie ma zwycięstw, nie zdziwie się jak nagle zaczną jechać przeciwko trenerowi.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Cieslak to jest tak dobry jak jego zawodnicy
Nigdy za 'narodowym' nie przepadałem - dla mnie Cieślak to zakała polskiego żużla. Był nią jako zawodnik, jest jako trener i będzie nią w każdej innej roli. Prostak i beton.
Osiąga wyniki jak zbuduje dream team - czyli jak to mówią w korporacjach Team robi mu wyniki i fejm. Ilu to zawodników wychował ten "trener"??? Kogo??? Najlepiej z imienia i nazwiska.
W przypadku konieczności popracowania z żużlowcami, którzy mają problem Cieślak robi standardowy manewr:
1. 0,7 na banię
2. wywiad w mediach i jazda po swoich zawodnikach
Normalnie Kołcz galaktyki i okolic...
Osiąga wyniki jak zbuduje dream team - czyli jak to mówią w korporacjach Team robi mu wyniki i fejm. Ilu to zawodników wychował ten "trener"??? Kogo??? Najlepiej z imienia i nazwiska.
W przypadku konieczności popracowania z żużlowcami, którzy mają problem Cieślak robi standardowy manewr:
1. 0,7 na banię
2. wywiad w mediach i jazda po swoich zawodnikach
Normalnie Kołcz galaktyki i okolic...
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Niby tak, też uważam że to kawał chama, który nie liczy się z nikim i winnych porażki zawsze znajdzie w minute (oczywiście sam nigdy nie ponosi odpowiedzialności). Co więcej, sposób w jaki opuścił Zielona był zenujacy, a po aferze z Ostrovii powinien być czarna owca w polskim zuzlu. Ale... jakoś znajduje chętnych do współpracy, a Crump, który przecież nie musiał gryźć się w język, nazywa go najlepszym trenerem z jakim pracował
- tezetomaniak
- Trener
Doyle tez bardzo cenił współpracę z Cieślakiem w Falubazie i nie mógł się go nachwalić ;) Myślę, że trochę za ostro jedziecie, fakt Cieślak jest prosty chłop, ale swoje na żużlu zrobił.
Niemniej już dawno na stanowisku selekcjonera reprezentacji powinien go zastąpić Dobrucki. Szkoda tylko, że nie ma już kadry i DPŚ :(
Niemniej już dawno na stanowisku selekcjonera reprezentacji powinien go zastąpić Dobrucki. Szkoda tylko, że nie ma już kadry i DPŚ :(
SwiDarek pisze:Osiąga wyniki jak zbuduje dream team - czyli jak to mówią w korporacjach Team robi mu wyniki i fejm. Ilu to zawodników wychował ten "trener"??? Kogo??? Najlepiej z imienia i nazwiska.
Wydaje mi się, że spod jego ręki wyszedł Maciek Janowski.
rieper pisze:Wydaje mi się, że spod jego ręki wyszedł Maciek Janowski.
Fakt. Magic zdawał licencję jak trenerem w Wrocku był Cieślak. Swoją drogą obecne perypetie obu panów pokazują dobitnie jak wygląda z Cieślakiem współpraca - o powołaniach do kadry nie wspomnę bo szkoda klawiatury...
DON'T THINK!!! DRINK!!!
tezetomaniak pisze:Niemniej już dawno na stanowisku selekcjonera reprezentacji powinien go zastąpić Dobrucki.
+1
ale poki to nie nastapilo, to ja caly czas mam nadzieje, ze zastapi Ziolkowskiego na stanowisku managera Motoru
METHANOL ADVENTURE TEAM
Cieślak?
;)
;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
grzesieck pisze:ale poki to nie nastapilo, to ja caly czas mam nadzieje, ze zastapi Ziolkowskiego na stanowisku managera Motoru
potrzeba zmiany jest - ale żeby od razu Cieślak???
DON'T THINK!!! DRINK!!!
- MikeMistrz
- Senior
Mi Cieślak zawsze się kojarzył z tym, że wyciągał zawodników na wyżyny ich umiejętności. Przecież to pod jego ręką w Tarnowie do czołówki dołączyli tacy zawodnicy jak Madsen, A. łaguta, czy Vaculik. Nawet Mroczka zdołał wykręcić w ekstralidze średnią 1,7. Obecnie na nowo zaczął zasuwać Przedpełski. Juniorzy też u niego notowali zawsze elegancki progres. A to tak na szybko, przykłady seniorów zapewne można mnożyć. Do tego chłop ma nosa do zmian. Ciężko mi znaleźć kogoś, kogo chciałbym bardziej niż Cieślaka na pozycji trenera.
Wydaje mi się, że Adminowi chodził o Rafała jednak :)
Moim zdaniem umniejszanie zasług Cieślaka jest niedorzeczne. Facet zrobił wiele w żużlu i nie zawsze dream teamami właśnie. Ja mam do faceta ogromny szacunek i widzę w czołówce polskiej.
Co do Dobruckiego? Wiedza ogromna, ale de facto nie wiemy jak by mu szła praca w zespole z ambicjami, zawodnikami o trudnych charakterach a niekoniecznie z nazwiskami na murowane złoto?
Na Jacka znowu psioczymy: bo mało zmian, bo niby zawodniki sie buntujo, bo odpuścił, bo nie pomyślał. Zdobył 6. Miejsce z zespołem bez nazwisk, ktory na 1 rzut oka był 1 do spadku przez większość obserwatorów . Ile byśmy nie przypisali Kubie to facet ma w tym swój udział.
Co do Dobruckiego? Wiedza ogromna, ale de facto nie wiemy jak by mu szła praca w zespole z ambicjami, zawodnikami o trudnych charakterach a niekoniecznie z nazwiskami na murowane złoto?
Na Jacka znowu psioczymy: bo mało zmian, bo niby zawodniki sie buntujo, bo odpuścił, bo nie pomyślał. Zdobył 6. Miejsce z zespołem bez nazwisk, ktory na 1 rzut oka był 1 do spadku przez większość obserwatorów . Ile byśmy nie przypisali Kubie to facet ma w tym swój udział.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No ma - ale zawsze może być lepiej.
Jeśli w przyszłym sezonie mamy walczyć o jakiś medal to zmiana menegera jest nieunikniona
Jeśli w przyszłym sezonie mamy walczyć o jakiś medal to zmiana menegera jest nieunikniona
never ride faster than your angel can fly
CKM1946 pisze:Perez pisze:We wtorek idealna okazja na przełamanie.
Na szczęście na górze wiedzą że to jeszcze nie ten moment na mecz z Lesznem.
I padało czy nie?