Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
-
- Senior
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
o nawet sie udalo kupic bileciki.

Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Ciekawe czy tak bedziesz sie cieszył po meczu :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
spokojnie.. sam Drabik im nie wygra, moze Janowski troche wyszarpie. Reszta zaliczy padake 

Czy tylko ja mam takiego pecha że nie udało mi się złowić żadnego biletu w tym sezonie? Próbowałem na stacjonarnym,laptopie,aplikacji w telefonie i...d...pa :( Po 30 latach regularnego chodzenia na wszystkie zawody można popaść w depresje.
Sprobuj sie podlaczyc do internetu....
Zart..
ale nie do konca. Moze zawsze probowales z tego samego wi-fi, moze twoje ustawienia cos szwankuja? Musi byc jakas przyczyna, nie sadze zebys mial az takiego pecha.
Na Aliexpress normalnie placisz?
Zart..
ale nie do konca. Moze zawsze probowales z tego samego wi-fi, moze twoje ustawienia cos szwankuja? Musi byc jakas przyczyna, nie sadze zebys mial az takiego pecha.
Na Aliexpress normalnie placisz?

^^^Wi fi-faktycznie te same,ale na Aliexpres płacę ;)
Cz@rek pisze:Czy tylko ja mam takiego pecha że nie udało mi się złowić żadnego biletu w tym sezonie? Próbowałem na stacjonarnym,laptopie,aplikacji w telefonie i...d...pa :( Po 30 latach regularnego chodzenia na wszystkie zawody można popaść w depresje.
Polecam poczciwego Explorera. Udało mi się wyłowić w tym roku bilety na wszystkie mecze i karnet również.
Dwa pytanka dla zorientowanych
1. Bilet można mieć w telefonie w PDF czy trzeba koniecznie mieć wydrukowany?
2. Ktoś coś wie co się dzieje z tymi bluzami za karnety? Ze dwa tygodnie temu na FB wyczytałem, że są w trakcie przerabiania i wysyłania maili. Do mnie do tej pory nic nie doszło, a od początku akcji już trochę czasu minęło.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
1. Bilet można mieć w telefonie w PDF czy trzeba koniecznie mieć wydrukowany?
2. Ktoś coś wie co się dzieje z tymi bluzami za karnety? Ze dwa tygodnie temu na FB wyczytałem, że są w trakcie przerabiania i wysyłania maili. Do mnie do tej pory nic nie doszło, a od początku akcji już trochę czasu minęło.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Ad1 tak
Ad2 nie wiem
Ad2 nie wiem
Hej, sprzedam 1 bilet na C4 - 52pln, więcej info w prywatnych wiadomościach plz
edit. NIEAKTUALNE
edit. NIEAKTUALNE
-
- Junior
- Kontakt:
Sprzedaż biletów na mecz Motor Lublin - Fogo Unia Leszno: http://motorlublin.com.pl/aktualnosci/s ... nia-leszno
To zdjęcie pod komunikatem dość mocno do mnie przemawia 

Motor mocnyj!
Zakryte buzie, ciężko powiedzieć. Ehhh ten covid... ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Na instagramie mają odkryte, możesz podziwiać :)Kargolo pisze:Zakryte buzie, ciężko powiedzieć. Ehhh ten covid... ;)
RavLit pisze:2. Ktoś coś wie co się dzieje z tymi bluzami za karnety? Ze dwa tygodnie temu na FB wyczytałem, że są w trakcie przerabiania i wysyłania maili. Do mnie do tej pory nic nie doszło, a od początku akcji już trochę czasu minęło.
Poziom komunikacji klubu to jest dno i 2 metry mułu. Najpierw piszą, że po 10 lipca będzie informacja a później przez ponad miesiąc cisza. Wiadomo, jest covid, może ilość zamówień tez ich przerosła ale jaki problem napisać dwa zdania komunikatu:” Drodzy kibice, ze względów logistycznych/ilości zamówień/ cokolwiek potrzebujemy jeszcze trochę czasu za skompletowanie Waszych zamówień. Bluzy będą gotowe na koniec sezonu.”
Masakra. Lepsza jest zła informacja niż żadna.
edit: dodam jeszcze, ze szkoda czasu na pisanie maili, i tak nie odpisują.
Ma ktoś informacje, ile biletów będzie dziś w sprzedaży ?
Ile trafiło do Euphorii, ile do kapeluszników z ruską flagą, ile do firm ?
Może wszystko przebrane, a my szaraczki wieczorem bijemy się o 200 biletów ?
Ile trafiło do Euphorii, ile do kapeluszników z ruską flagą, ile do firm ?
Może wszystko przebrane, a my szaraczki wieczorem bijemy się o 200 biletów ?
-
- Senior
Cos w tym jest...
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Nie wierzę. Udało mi się kupić dwa bilety obok siebie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mi też :) Wygląda na to, że po powiększeniu limitu jest nieco łatwiej ;)
Motor mocnyj!
Ponownie sukces :-). Moi znajomi tez.
To niech bardziej doświadczeni 2020sezonowicze mi jeszcze powiedzą jak jest z siadaniem na otrzymanych miejscach? Bo rząd nr 2 mnie nie przekonuje do końca.
Richie Faulkner:
Mi się nie udało, ledwo wszedłem i były dostępne na A3 ale po próbie zakupu nic z tego. Żona weszła parę sekund po mnie i bez problemu kupiła.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Byłem na meczu Wrocławiem. Nikt nie sprawdzał, czy siedzisz na swoim miejscu - starym, sprawdzonym sposobem przestałem ze znajomymi cały mecz na koronie stadionu.RadeKas pisze:To niech bardziej doświadczeni 2020sezonowicze mi jeszcze powiedzą jak jest z siadaniem na otrzymanych miejscach? Bo rząd nr 2 mnie nie przekonuje do końca.
Motor mocnyj!