Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Zdecydowanie błąd, Paweł był już z przodu, to Nowacki sprowokował swój upadek.
Szkoda słabszego meczu Lambo, bo spokojnie mogło być na granicy remisu. We Włókniarzu słabo Madsen, cienko Doyle. Za to w Rowie fajnie jedzie Woryna, nieźle Szczepaniak i Miedziak. Mam nadzieję, że w Gorzowie trochę się dziś martwią :)
Szkoda słabszego meczu Lambo, bo spokojnie mogło być na granicy remisu. We Włókniarzu słabo Madsen, cienko Doyle. Za to w Rowie fajnie jedzie Woryna, nieźle Szczepaniak i Miedziak. Mam nadzieję, że w Gorzowie trochę się dziś martwią :)
Cóż to było za wejście smoka! Madsen z Mrozkiem dyskutuje i nagle wbiega Cieślak i ich rozgania, haha :D
Madsen tez byl z przodu, ale poszerzyl tak szybko, ze tylnym kolem zabral Sczepaniaka. Czyj blad? Co mialby zrobic Szczepaniak? Hamulec chyba tylko go ratowal.
- tezetomaniak
- Trener
Sytuacja z Madsenem dużo bardziej klarowna, wjechał mu w koło z niezłym impetem. Natomiast Przedpełskiego bym zostawił, junior z Rybnika przyaktorzył jak Pedersen. Wystawiona noga i czekanie na kontakt.
Sytuacja z Madsenem już nie tak jednoznaczna. Decyzja w jedną i w drugą stronę mogłaby się obronić.
Przedpełski nie poszerzył wcale, po prostu wchodził bardzo wąsko a Nowacki zakładał się będąc za nim. Nie wiem na jakiej podstawie Paweł został wykluczony.
Mecz Rybnika w Gorzowie jest zaplanowany na piątek, czyli zapewne i Miedziak, i Jack pojadą. Woryna w końcu wygląda jak Woryna, Szczepaniak dzisiaj dosyć szybki i waleczny. Może być ciekawie w tym Gorzowie :)
EDIT: Patrząc na screen z momentu uderzenia w Szczepana, jednak zdecydowanie Dun do wykluczenia.
Przedpełski nie poszerzył wcale, po prostu wchodził bardzo wąsko a Nowacki zakładał się będąc za nim. Nie wiem na jakiej podstawie Paweł został wykluczony.
Mecz Rybnika w Gorzowie jest zaplanowany na piątek, czyli zapewne i Miedziak, i Jack pojadą. Woryna w końcu wygląda jak Woryna, Szczepaniak dzisiaj dosyć szybki i waleczny. Może być ciekawie w tym Gorzowie :)
EDIT: Patrząc na screen z momentu uderzenia w Szczepana, jednak zdecydowanie Dun do wykluczenia.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Wykluczenie Madsena bezdyskusyjne
ROW pojedzie w Gorzowie, jak my w Toruniu i będzie pozamiatane :)
ROW pojedzie w Gorzowie, jak my w Toruniu i będzie pozamiatane :)
Woryna mi zaimponił :)
-
TreleMorele
- Senior
Z taką jazda jak dzisiaj , Grudziądz może mieć ciepło .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Wedlug mnie Piotrek błędu nie popełnił. Atakujący ponosi odpowiedzialność za atak i czas się z tym oswoić. Nawet gdy Nowacki celowo wystawił nogę została ona podcięta. Konieczność ataku wynika z przegranego startu. Nikt nie bronił Przedpełskiemu wygrać start...
Bez sensu te mijanki w ogóle :)
Następnym razem może Nowacki rękę wystawi i też Przedpelskiego wywalą, no ale mógł wygrać start ;)
Następnym razem może Nowacki rękę wystawi i też Przedpelskiego wywalą, no ale mógł wygrać start ;)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Przyaktorzył Szczepaniak, miejsce dla takich cwaniaków jest w niższych ligach. Widzę tu szkołę Przemka Pawlickiego.
Nowacki nie przyaktorzył, bo nie umie. Żałośnie wyciągnął tylko nogę. Nie żal mi Pawła, szybka kara za 1-5 z Motorem.
Obaj częstochowianie pojechali dosyć delikatnie, nie mogło być inaczej w przypadku Przedpełskiego i Madsena.
Walić taki żużel i takiego "sędziego".
Kacper to jest grajek mega, tylko żeby miał czym się odepchnąć...
Kiedy Miesiąc przejdzie na zasłużoną emeryturę to widzę Kacpra w jego miejsce.
Nowacki nie przyaktorzył, bo nie umie. Żałośnie wyciągnął tylko nogę. Nie żal mi Pawła, szybka kara za 1-5 z Motorem.
Obaj częstochowianie pojechali dosyć delikatnie, nie mogło być inaczej w przypadku Przedpełskiego i Madsena.
Walić taki żużel i takiego "sędziego".
go! pisze:Woryna mi zaimponił :)
Kacper to jest grajek mega, tylko żeby miał czym się odepchnąć...
Kiedy Miesiąc przejdzie na zasłużoną emeryturę to widzę Kacpra w jego miejsce.
Talmai pisze:Kiedy Miesiąc przejdzie na zasłużoną emeryturę to widzę Kacpra w jego miejsce.
Mrozek chyba by sobie obcial ucho
Panowie, jestem za granicą, jak obejrzeć mecz w necie? Jest gdzieś opcja żeby wykupić 1 mecz w Nsport?
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Barti pisze:Panowie, jestem za granicą, jak obejrzeć mecz w necie? Jest gdzieś opcja żeby wykupić 1 mecz w Nsport?
a ta darmowa telewizja przez internet canal+ nie pozwala oglądać poza krajem? jak nie to vpn...
mundzio pisze:Barti pisze:Panowie, jestem za granicą, jak obejrzeć mecz w necie? Jest gdzieś opcja żeby wykupić 1 mecz w Nsport?
a ta darmowa telewizja przez internet canal+ nie pozwala oglądać poza krajem? jak nie to vpn...
A nie wiem właśnie jak to wygląda żeby być przygotowanym na niedzielę.
Czasami coś napisze
grzesieck pisze:^ https://lmgtfy.com/?q=czy+canal%2B+tele ... granica%3F
No niestety nie jestem taki "internetowy" jak Pan admin, a nie miałem wcześniej potrzeby korzystać z tego typu rzeczy, więc pytam co i jak.
Czasami coś napisze
Transmisja z Rzeszowa to dosyć mocny materiał, może zastąpić kawę. Widać straszną tremę w ekipie Motowizji. Dziewczyny ze studia się nie czepiam, bo z minuty na minutę radzi sobie coraz lepiej. Ale ci komentatorzy? "Opolanie muszą się zaspokoić remisem" 
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
W tej Zielonej to jakieś mijanki kiedyś będą? Zrobił się najnudniejszy tor w Ekstralidze.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Zobaczymy jak przyjedzie Leszno [emoji14]
Przy calym szacunku dla Rowu, to ich mecze wyjazdowe są taka sama antyreklama żużla, jak ostatnie widowisko w Grudziądzu. Co mecz to gwałt zbiorowy. Strach się bać co będzie w Lesznie czy Czestochowie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze: Co mecz to gwałt zbiorowy. Strach się bać co będzie w Lesznie czy Czestochowie.
Nie szkoda ich wam troche?
Bo mi nie :)
A mi szkoda. Szacun za walkę do końca w 2018 roku i za mega emocje. Mrozka nie znoszę, ale do Rybnika mam naprawdę szacunek.
Motor mocnyj!
Czy ktoś w końcu pójdzie po rozum do głowy i zdejmie tego kretyna Olkowicza?
dzisiaj jest w miare do przelkniecia. Chyba ktos go tam musial stonowac od gory. Nawet Dobruckiego tak nie irytuje jak ostatnio.
PS. Widze, ze na Smoczyku chwieje, pomyslu jednego Dariusza, robia robote :D
PS. Widze, ze na Smoczyku chwieje, pomyslu jednego Dariusza, robia robote :D